ja pred kúpou svojich téčiek som rozmýšľal nad novými tt200 a použitými 1200. Nakoniec ma kamarát presvedčil,že ak plánujem hrať v clube,tak jednoznačne téčka,už len z toho dôvodu,že sú to clubový štandard. Na čo by som sa mal učiť/zvyknúť si na tt200,ak prídem do clubu a tam budú téčka,ktoré majú úplne inú silu motora. Nehovoriac o tom,že viem,že mi téčka vydržia doživotne,numarky by určite toľko nezniesli,to už mám téčka skoro 6 rokov. Jeden známy mal nejaké AA, a ten tanier by som mohol porovnať s gongom na boxových zápasoch,pri silnejšom sounde by určite krásne brali spätnú väzbu.

Druhý známy mal vestaxi pdx 2000 a stále iba nadával na kolísanie otáčok a na kolísanie taniera. Potom ich predal a zohnal si téčka,od vtedy ani jedno krivé slovo som od neho nepočul. Minule mi ten kamarát,čo som od neho bral téčka,že jeho známy už asi 3x menil trafo na numark ttx,pretože mu zhorel,pri podržaní taniera.

a tn podľa vyššie písaného článku sú "vlajková loď a špička medzi gramcami"

to,že by zhorelo trafo na téčkach kvôli podržaniu tanhera,nehrozí. Dodám už iba toľko,sú to neskutočné držiaky,ten kto chce profi gramce aj do clubu,si nekúpi nič iné,na doma sú samozrejme lacnejšie alternatívy,ale tie by som ja osobne do clubu nebral.