Technics 1210 MK II vs. Stanton STR8-150 poraďte

Diskuze o DJ přehrávačích a gramofonech
KILLA BEE

Re: Technics 1210 MK II vs. Stanton STR8-150 poraďte

Příspěvek od KILLA BEE »

EVO : Obávám se že nevíš co povídáš.. Např. Omnitronic DD-5250 je ten samej gramofon jako reloop 6000 a imho to jsou jedny z nejlepších gramců, co se daj dnes na trhu sehnat.. :!:

samozřejmě jsem nemyslel 5250 ale nižší řady :-)
2x 1200MK5, RANE-TTM57SL ,Vestax QFO, MPD24, MPC500 atd..

EVO

Příspěvek od EVO »

Tož to ja.. :wink2:

djfelixus

Příspěvek od djfelixus »

Na Stantonech, řadě 150 mam odehráno a natrénováno za pár let stovky hodin. Na Technicsech nemam ani zdaleka odehráno tolik, ale myslím, že se mohu podělit o názory na tyhle dva gramce. Protože nejsem moc zastánce digitálních funkcí na gramofonu, pominu proto u Stantonu možnost master tempa, 50% pitch (kterej mezi náma nikdy nikdo nevyužije). Co ale oproti Téčkům využiju je nastavitelný rozjezd/dojezd talíře, obrovskej kroutící moment, kterej je oproti Téčkům víc jak 2,5x větší, než u Téček a také připojení do mixážního pultu volitelně jako LINE nebo PHONO. Díky tomu u Stantonu nemusim používat zemnící kabel, kterej má tendenci se lámat, což hojně využívám. ;-)
Oproti T jsou to určitě funkce navíc. Rozhodně bych nešel do těch 11 let starých Téček, na který i po výměně všech možných dílů stále klepe smrtka s kosou. :-)
www.djfelixus.cz |Official site
www.freedj.cz |Skutečně svobodní DJové

CoSTo

Příspěvek od CoSTo »

:!: TECHNICS :!: bez komentara _ pretoze co tu citam su len obhajoby toho, ze sa da postavit dobra aparatura za 10 € ----
__www.costodj.wbl.sk__

EVO

Příspěvek od EVO »

CoSTo píše::!: TECHNICS :!: bez komentara _ pretoze co tu citam su len obhajoby toho, ze sa da postavit dobra aparatura za 10 € ----
Zřejmě máš hodně zkušeností jak tak vidím, a pokud seš schopnej sem pastnout takovejhle příspěvek, je vidno že máš zkušenosti s obouma typama gramců, tudíž se Tě chci zeptat, co špatného vidíš z VLASTNÍ ZKUŠENOSTI na těch stantonech? :wink: :?:

honcka
Vybavení

Příspěvek od honcka »

Sel bych do tech technicsu, mam je cca 10 let, jediny, co jsem vymenil byly zemnici a signalovy kabely, projely se mnou vsechny cesky technivaly od roku 2000 + nespocet dalsich openair akcich ve vsem moznym marastu a potrad hrajou jak novy. Hlavni vyhoda je, ze pokud te to prestane bavit, tak je za +- stejny prachy prodas. Pitch mi staci bohate +-8 vetsi bych nevyuzil, jsem toho nazoru, ze pri vetsim to uz moc kazi puvodni master desky.

Odpovědět