Technics 1200

Diskuze o DJ přehrávačích a gramofonech
Odpovědět
majkl007s

Technics 1200

Příspěvek od majkl007s »

Tak sem se přesvedšil že technics neni nedobytnej byl sem djshopu a maj tam technics na poslouchání desek a házel jak prase takže nic neni večný :sad2:

heerer

Re: Technics 1200

Příspěvek od heerer »

majkl007s píše:Tak sem se přesvedšil že technics neni nedobytnej byl sem djshopu a maj tam technics na poslouchání desek a házel jak prase takže nic neni večný :sad2:
Ale jak s tim zachazej, toci se na nem x lidi tak to by nevydrzel zadnej

atlon

Příspěvek od atlon »

presne tak ;-) zalezi an tom KOLKO ludi sa na nich strieda a bohuzial je to tak : NIE JE TO MOJE , ROBIM SI S TYM CO CHCEM . ja som mal moznost hrat na 7 rocnych gramcoch technics , hrane weekend co weekend a slapali nenormalne presne :-)

CoSTo

Příspěvek od CoSTo »

majkl007s píše:Tak sem se přesvedšil že technics neni nedobytnej byl sem djshopu a maj tam technics na poslouchání desek a házel jak prase takže nic neni večný :sad2:
NO TO BY SOM NA TOM MIESTE CHCEL PRI TAKOM ZAOBCHADZANI VIDIET TIE VASE BOHOROVNE RELOOPy .O) TVOJ PRISPEVOK BERIEM AKO ZABAVNY PRISPEVOK TOHTO FORA :o)))
__www.costodj.wbl.sk__

Thund3R

Příspěvek od Thund3R »

CoSTo píše:
NO TO BY SOM NA TOM MIESTE CHCEL PRI TAKOM ZAOBCHADZANI VIDIET TIE VASE BOHOROVNE RELOOPy .O) TVOJ PRISPEVOK BERIEM AKO ZABAVNY PRISPEVOK TOHTO FORA :o)))
Pomalu na tebe začínám být alergický...proč sakra stále píšeš capslockem?
Je jasné,že když se někdo k něčemu bude chovat jak prase,tak tomu tím podstatně zkrátí životnost...Tak je to u všeho,nejen u gramofonu...Navíc nevim,proč tady zas vytahuješ Reloopy..to že máš averzi vůči všemu krom Techniccse je sice nemilé,ale nevím kolik lidí to tu zajímá... :evil:
Energy Uplifting Trance = Thund3R Style
In Trance we Trust :)

LuKyss

Příspěvek od LuKyss »

Třeba mě to zajímá, páč Technics 1210 MK II je shit :D
ReproMania.NET

heerer

Příspěvek od heerer »

LuKyss píše:Třeba mě to zajímá, páč Technics 1210 MK II je shit :D
Tuto věc nemůžeš myslet vážně! :roll:

Kvalitu tech 1210mk dokazujou prodejni cisla a doba jak dlouho je na trhu jednicka!

Rusty

Příspěvek od Rusty »

Jo mas asi pravdu,ale zas na druhou stranu je na trhu spousta na hovno veci ktery se prodavaj a vyrabej jen diky masturbaci vyrobcu uz dlouho a lidi je budou dal kupovat :-D Tim nechci rict ze ty Tcka sou shitRuku na srdce:-D nikdy sem si na ne nezahral a kdyby jo, asi to ani nepoznam jestli sou oka nebo shit :-D

heerer

Příspěvek od heerer »

Ono jde oto, ze kazda kvaltni vec neco vazi. A techniky jsou hooodne tezky. Oproti tomu ty ostatni nemaj ani 5-7kg.

Thund3R

Příspěvek od Thund3R »

Tak názor že to je shit neberu.Je to 30 let starý gramofon s původně HiFi určením.Sice nemá reverse,78rpm,10000% pitch,nebo sílu motoru z Ferrari,ale zase má šasi z hliníku,je kvalitně proveden,prostě držák.Díky jeho původnímu cíli,HiFi poslechu,má tudíž přesný motor a stabilní otáčky.Jeho snahou ani nebylo nějak se prosazovat mezi DJs,ale ti jej prostě používali,protože jim vyhovoval.Dneska už sice funkčnostně zaostává,ale rozhodně to neni shit.Hrál jsem na něm,a je to prostě stroj,který poslouchá...Ale určitě neříkám,že je stále jedničkou.Dnes už je prostě na výběr (RP6000,ST150 a podobně..).Dřív ale nebylo,proto se tento stroj tolik prodával,a proto má tak dobrou pověst...
Energy Uplifting Trance = Thund3R Style
In Trance we Trust :)

voče

Příspěvek od voče »

LuKyss píše:Třeba mě to zajímá, páč Technics 1210 MK II je shit :D
provokatere.. :wink:
DRUM'n'BASS vibezz
www.sunflower-bitches.com

LuKyss

Příspěvek od LuKyss »

:-D
ReproMania.NET

Sharny

Příspěvek od Sharny »

LuKyss píše::-D
Promiň, ale todle je příspěvek úplně k ničemu. Jediný co dělá je, že mě okrádá o čas, protože když se takových jako ty sejde víc, tak mám po celém fóru nové příspěvky a když to prolezu, tak si uvědomim, že jsem se vlastně nic nedověděl...

LuKyss

Příspěvek od LuKyss »

Když nemůžu editovat příspěvek abych to tam třeba i dopsal, tak jak to mám dát najevo. A nikdo tě nenutí si to číst. Je to čistě z tvého zájmu.
ReproMania.NET

dj_camil

Příspěvek od dj_camil »

JO NO :D :lol:
Music is my destiny!

Odpovědět