Servis gramofonu Omnitronic DD-2550

Diskuze o DJ přehrávačích a gramofonech
Odpovědět
Mira-7

Servis gramofonu Omnitronic DD-2550

Příspěvek od Mira-7 »

Zdravím všechny,

chtěl bych se vás zeptat, pokud někdo víte, kde v ČR opravují gramofony Omnitronic.

Oficiální servis v ČR jsem nenašel a sháním takový servis, který by měl na tyto gramofony náhradní díly.

Stalo se mi cca po 10 letech od koupi k mé High-End sestavě, že mi přestalo fungovat elektronické přepínání otáček 33/45.

Po zapnutí gramofonu se talíř s motorkem roztočí na maximální otáčky a přepínání 33/45 nefunguje.

Gramofon tehdy stál cca. 5490 Kč. Takže bych nerad dal za opravu (u nějakých fušerů, kteří by ještě objednávali náhradní díly ze zahraničí) majlant.

Díky předem za tipy. PS: Lokalita: Zlínský kraj (není problém odeslat kamkoliv po ČR).

Dj Jarad

Re: Servis gramofonu Omnitronic DD-2550

Příspěvek od Dj Jarad »

zkusit Prodance nebo servis elektro...
Ale dneska je hafo videí na netu, že to dá člověk skoro sám, pokud není lama a nejsou třeba spec. nástroje

Venti

Re: Servis gramofonu Omnitronic DD-2550

Příspěvek od Venti »

Mira, ak sa gramofon po zapnuti roztoci na sialene otacky, ze mas pocit ze ide odletiet, resp ja tomu hovorim zmychacka, tak to nie je problem s prepinanim rychlosti. Odisla tam cast eletroniky. Na sklade to nebude mat nikto. Obavam sa ze vzhladom na cenu dielu, potrebnej diagnostiky a ceny za opravu sa Ti to opravovat neoplati...duplom ak za opravu nechces platit.
Nie je nic zle na tom, ze sa objednavaju diely zo zahranicia. Ja vo vela pripadoch zozeniem z UK alebo USA diely rychlejsie ako ked mam cakat ze ich objedna zastupenie v CZ alebo SK, pripadne sa tu ani objednat nedaju a zastupenie ani nema zaujem, duplom pri tychto lacnych znackach. Mal som opravu Technics SLDZ1200 kde zakaznikovy padol na zem a praskla doska. Na sklade bola iba v jednej firme v USA, odtial mi ju ale nechceli poslat, tak som ju musel objednat na adresu kamarata ktory tam zije a cestou na slovensko po prazdninach mi ju doniesol jeho syn... a podobnych pripadov mam niekolko.
Salatech (http://www.salatech.sk) / https://www.facebook.com/salatech / predaj a servis techniky pre DJov / Autorizovany predaj a servis Innofader

Odpovědět