Reloop RMX/RMP Double Case PRO a přehřívání Reloop RMP-2

Diskuze o DJ přehrávačích a gramofonech
Odpovědět
DJ XiDER

Reloop RMX/RMP Double Case PRO a přehřívání Reloop RMP-2

Příspěvek od DJ XiDER »

Ahoj,
před nějakým časem jsem si na svoje dva přehrávače Reloop RMP-2 a mix Reloop RMX-40 USB koupil poevedenej case taky od Reloop - RMX / RMP Double Case PROObrázek

A z mé strany k tomu důležitý poznatek: Case je potažen kobercem, k přehrávačům se zespod nedostává vzduch, takže se po 4 hodinách uvaří a začnou přeskakovat (stalo se mi na akci). Doporučuji si udělat podložky min 1cm silné pod patky playerů. Mně osobně to pomohlo a od té doby playery ani jednou (samozřejmě pokud není škráblý cd) neskočily. Je opravdu potřeba zajistit cirkulaci vzduchu zespod playerů.
Chladiče výkonové/zdrojové části playerů jsou bohužel umístěny nevhodně vevnitř playeru a patky nejsou dostatečně vysoké a tím pádem se nedostává na měkčí podložce dostatečné cirkulaci.

Jinak do caseu se v pohodě vejde prodlužka, veškerá potřebná kabeláž, mikrofon, sluchátka. Kluci od Reloopu maj docela vychytaný polstrování, takže se dá case použít i pro jiné značky přehrávačů.
Možná ještě upozornění na váhu, ale s tím se musí počítat. Super věc jsou z boku caseu kolečka.

Clant

Re: Reloop RMX/RMP Double Case PRO a přehřívání Reloop RMP-2

Příspěvek od Clant »

Co dát do kufru ješte nějakej stodvacítkovej chladič co se dává do bočnic počítače...? Koupíš dva nebo tři, pořešíš trafo a fičí ti tam pak dobrej vítr :wink: mam takhle chlazenej pasiv na basáku, kterej mam doma (genius 5.1 ta dřevěná sada)

DJ XiDER

Příspěvek od DJ XiDER »

Taky jsem nad tím přemýšlel, ale jakmile jsem zjistil, že nadzvednutí bude bohatě pro chlazení stačit, tak jsem to dál neřešil. Další problém by byl v tom, že by se ti do přehrávačů díky tomu mohlo dost prášit.

Clant

Příspěvek od Clant »

ano je to nevýhoda toho prachu, ale pokud stačí nadzvednutí tak neni co řešit. Jinak ty 120mm chladiče co se dávaj do pc jsou na chlazení suprový, napojíš je na 5 voltovou větev, mají pak supr otáčky a nic se nepřehřívá :wink:

Odpovědět