poradte CDJ Reloop RMP 909s
poradte CDJ Reloop RMP 909s
poradte sehnal sem dobrou nabidku na koupi CD playeru Reloop RMP 909s a OMNITRONIC DJS-1150 dost levne do 10000 za oba tak newim jesi do toho mam jit asi to nebude nejkvalitnejsi reseni ale maji dobre funkce sem zacinajici dj... 

mno ja sem měl na mysli že bych měl jeden reloop a druhy omitronic ...tak newim asi to nebude žádná sláva ale zas si říkám že dybych koupil pincky 100 tak ty sou tak za stejnou cenu ale funkcema sou na tom slabě ale zas tam bude kvalitaMartttin píše:Ak som to spravne pochopil, rozhodujes sa medzi kupou 2 playerov reloop alebo dvoch playerov omnitronic. Tak to urcite zober ten reloop!!! omnitronic sa nenadarmo nazyva aj omnišrotic... Su to sice torsku starsie playere ale urcite kvalitnejsie ako tie od toho omnistrotiku.
pincky 100s jsou "nezničitelné" stroje sem tam je potřeba trochu poštelovat jogkolo a občas pročistit mechaniku ale více méně jsou dost málo poruchové takže i docela spolehlivé.. ale pokud bys chtěl kupovat nové tak bych na tvém místě koupil radši denony dn-s1000 nebo si počkal na denon DN-S1200
VDJ PRO+Audio2DJ+Eks XP5+Denon DN-X050+EEE1000H+Sennheiser HD 25
ja prave nevim zas si rikam ze ty pincky nic neumej tze si koupim ted na nauceni toho reloopa rmp 909s a pak časem pude třeba do toho denona ale tet na to neni prece jen se drzej vysoko....spis bych potřeboval poradit kde mam kupovat org cd styl je disko a takovy sracky ...ale novi se mne kupovat necehoolifan píše:pincky 100s jsou "nezničitelné" stroje sem tam je potřeba trochu poštelovat jogkolo a občas pročistit mechaniku ale více méně jsou dost málo poruchové takže i docela spolehlivé.. ale pokud bys chtěl kupovat nové tak bych na tvém místě koupil radši denony dn-s1000 nebo si počkal na denon DN-S1200
zkus http://www.aukro.cz a pak už si jen vybírej co by se ti hodilo....
VDJ PRO+Audio2DJ+Eks XP5+Denon DN-X050+EEE1000H+Sennheiser HD 25