Pioneer CDJ 100 x Reloop rmp 2
Pioneer CDJ 100 x Reloop rmp 2
Cau, chci si poridit nejaky z techto prehravacu, ale vubec netusim jaky ... Pincky sou pincky s kvalitou sou asi nekde jinde hlavne ty 100, ale zas ty reloopy maj vice efektu sice asi nevyuziji vsechny, ale prece treba nekdy a hlavne se mne libi scratch a jog wheel urcite ma lepsi nez ta stovka. Budu si je kupovat pouzite tak nevim, nevim. Na mistni diskotece sou reloopy rmp1 nehraje se s nema spatne tak ty 2 muzou byt paradni!
Diky za kazdy prispevek! Rad si neco prectu od zkusenejsich!
Esi nekdo nejaky ma na prodej tak nabidni :wink2:
Diky za kazdy prispevek! Rad si neco prectu od zkusenejsich!
Esi nekdo nejaky ma na prodej tak nabidni :wink2:
Pioneer cdj 900, djm 700, Technics RP-DH 1200
Re: Pioneer CDJ 100 x Reloop rmp 2
osobne som ziadne playere nikdy nemal,ale na tvojom mieste by som jednoznacne zobral tie Reloopy. CDJ100 su podla mna stare sunky.
Na reloop rmp-1 se jeden čas dělala reklamní kampaň jak blázen jak to jsou dobrý playery za tu cenu a když sem si je osahal, tak listování tracků kolečkem bylo strašný a JOG wheel se točil jak na kolotoči bez zastavení a vzhled to mělo plastovej a chatrnej. Neočekávám, že by RMP-2 byly o tlik lepší. Neni ale nic jednoduššího, než si to osahat.
Aha, proto sou v menších klubech po celé ČR.M@to píše:osobne som ziadne playere nikdy nemal,ale na tvojom mieste by som jednoznacne zobral tie Reloopy. CDJ100 su podla mna stare sunky.
no,to by som povedal ze je deficit tych klubov
Spíš je to o výdrži mechaniky, kvalita JOGu, hlavně se neprotáčí. Proto se stále cenově drží i po takové době.
Třeba nové CDJ200 nebo CDJ400, co řikali kluci od nás, tak odchází buď mechanika nebo JOG. Když už Pioneer, tak jsem jedině pro 100,800 a 1000.
Třeba nové CDJ200 nebo CDJ400, co řikali kluci od nás, tak odchází buď mechanika nebo JOG. Když už Pioneer, tak jsem jedině pro 100,800 a 1000.
Prave no reloop sou proste "plastaky" tak nevim co vydrzi, ale urcite musi byt lepsi nez ty rmp1...
Na tech stovkach se mi libi KVALITA, od kluku hodne slysim, ze to sou "nerozbitny playery" , CDJ200,400 me vubec nelakaj, prej tam hned odchazi mechanika...
nekolikrat sem uz hral s tema CDJ100 proste jednoduchost, rychlost proste parada, ale mrzi me, ze neprehrava mp3 prece jen skoda.
Jinak sem porad priklonenej ke 100kam.
Na tech stovkach se mi libi KVALITA, od kluku hodne slysim, ze to sou "nerozbitny playery" , CDJ200,400 me vubec nelakaj, prej tam hned odchazi mechanika...
nekolikrat sem uz hral s tema CDJ100 proste jednoduchost, rychlost proste parada, ale mrzi me, ze neprehrava mp3 prece jen skoda.
Jinak sem porad priklonenej ke 100kam.
RMP-2 jsou šupa stroje za dobrou cenu. Oproti těm pincky 100 je sice kvalita, ale RMP-2 jsou o hedně modernější s více funkcemi, mají super JOG podobný jako na pincku 1000. Já osobně bych si z těhle dvou určitě vzal RMP-2ojky
Music is my destiny!
Opravdu jsou věci, které mně hlava nepobírá, když jsou tedy Reloopy z platu, tak z čeho asi jako jsou podle Vás Pioneery a ostatní přehrávače, ty jsou snad dřevěné nebo co?! Samozřejmě, že jsou také z plastu a zorvna třeba ty Pioneery mají o hodně slabší plast.
RMP1, RMP2 i RMP3 jsou v základu zcela stejné přehrávače, liší se jen mezi RMP1 a RMP2 mechanikou (způsob zakládání) a pak jsou už veškeré odlišnosti pouze ve funkcích.
Mně osobně vadí na Reloopech totéž co tu již bylo zmíněno a to je setrovačnost toho jog kola, tvrdší tlačítka (tady jde o zvyk) a uvítal bych i lepší rozložení ovládacích prvků. Na Pioneerech CDJ-100 mně vadí právě to jog kolo, které skoro na každém přehrávači zabírá jinak a je potřeba se s ním zžít a též absence smyček. Je prostě znát že ty CDJ100 už jsou hodně staré přehrávače.
Srovnávat tady ty přehrávače ale stejně nemá vůbec žádnou cenu, protože je hodláš kupovat jetý a to celou věc naprosto mení, protože je potřeba znát stáří, kde a jak byly používány a v jakém se nyní nacházejí stavu.
RMP1, RMP2 i RMP3 jsou v základu zcela stejné přehrávače, liší se jen mezi RMP1 a RMP2 mechanikou (způsob zakládání) a pak jsou už veškeré odlišnosti pouze ve funkcích.
Mně osobně vadí na Reloopech totéž co tu již bylo zmíněno a to je setrovačnost toho jog kola, tvrdší tlačítka (tady jde o zvyk) a uvítal bych i lepší rozložení ovládacích prvků. Na Pioneerech CDJ-100 mně vadí právě to jog kolo, které skoro na každém přehrávači zabírá jinak a je potřeba se s ním zžít a též absence smyček. Je prostě znát že ty CDJ100 už jsou hodně staré přehrávače.
Srovnávat tady ty přehrávače ale stejně nemá vůbec žádnou cenu, protože je hodláš kupovat jetý a to celou věc naprosto mení, protože je potřeba znát stáří, kde a jak byly používány a v jakém se nyní nacházejí stavu.
http://blog.digitaldj.cz - Novinky ze světa DJ techniky
Tema plastakama nemyslim to, ze sou z plastu a pioneery ze dreva, ale to, ze kvalita asi nebude na urovni ty 100vky.
Tak jasne kdyz budou uz z druhy ruky tak muze byt s nema cokoliv. Ale aby to nebylo tak, ze lepsi budou pioneery co byly pouzivany kazdej patek v clubu a sou x let stary nez reloop co byly pouzity 1 za mesic a sou 5 mesicu stary. proste jak to je? A co vy by ste bralj?
A esi mne to taj na tolik poplijete tak du do kramu si koupit novy!
Tak jasne kdyz budou uz z druhy ruky tak muze byt s nema cokoliv. Ale aby to nebylo tak, ze lepsi budou pioneery co byly pouzivany kazdej patek v clubu a sou x let stary nez reloop co byly pouzity 1 za mesic a sou 5 mesicu stary. proste jak to je? A co vy by ste bralj?
A esi mne to taj na tolik poplijete tak du do kramu si koupit novy!
Podle mě je plast a plast. Ku příkladu Sennheisery HD25 jsou taky z plastu a zkuste si je zlomit...
Jak řikám. RMP-1 jak moc byly a jsou výrobcem v obchodech prosazované, u mě rozhodně podporu nemají. Abych dal 8 (RMP-1) nebo 10 (RMP-2) litrů za tyhle playery, to si radši došetřim a koupim jetý 800ky z Aukra a budu vědět, že mi ještě nějaký ten pátek vydrží. Nejsem nějakej zastánce značek, ale 100ky a 800ky mam osahaný dost na to, abych to mohl tvrdit.
Jak řikám. RMP-1 jak moc byly a jsou výrobcem v obchodech prosazované, u mě rozhodně podporu nemají. Abych dal 8 (RMP-1) nebo 10 (RMP-2) litrů za tyhle playery, to si radši došetřim a koupim jetý 800ky z Aukra a budu vědět, že mi ještě nějaký ten pátek vydrží. Nejsem nějakej zastánce značek, ale 100ky a 800ky mam osahaný dost na to, abych to mohl tvrdit.
Celkovo sa mi zda ze sa tu kolega rozhoduje medzi dvoma nie moc ekvivalentnymi playermi. Ked uz uvazuje o cdj100, ja by som porozmyslal nad dn-s1000(1200), ked uz uvazuje o rmp2, co tak porozmyslat o nejakych AARadius alebo stantonoch?
Osobne bych bral ten Reloop RmP 2 je pravda ze uplne nevhodne su resene tlacitka ktere su pogumovane a narozdil napriklad od pioneeru idu zlozitejsi stlacit ale jak podotkl azu je to o zvyku sam hrajem na pajacoch 400 a kdyz si kamos koupil reloopa nemohl sem si zvyknout ale ted to clovekovy problem nedela hraje to skoro samo takze ti doporucujem jednoznacne reloop da sa zvyknout aj na trochu zlozitejsi efektovu jednotku
to dj felixus:
Nechcem dotebe ripat chlape ale to co tvrdis o 400 s mechanikama neni az taka pravda kdyz sem ho minule nesl na prohlidku do servisu aby mi ho trochu nablejskali sem se ptal ci tam mneli uz kus s poruchovou mechanikou a oznamili mi ze taky pripad u 400 jeste nemneli a to je jedniny servis pioneer na slovensku takze az take poruchove nejsou mozno uvas v cz jo newim sice maji pri tu samou mechaniku jako cdj 200 ale div se nebo ne nekazi se to tak co rikas o cdj 200 naprosto suhlasim asi najnepodarenejsi player od pioneeru
to dj felixus:
Nechcem dotebe ripat chlape ale to co tvrdis o 400 s mechanikama neni az taka pravda kdyz sem ho minule nesl na prohlidku do servisu aby mi ho trochu nablejskali sem se ptal ci tam mneli uz kus s poruchovou mechanikou a oznamili mi ze taky pripad u 400 jeste nemneli a to je jedniny servis pioneer na slovensku takze az take poruchove nejsou mozno uvas v cz jo newim sice maji pri tu samou mechaniku jako cdj 200 ale div se nebo ne nekazi se to tak co rikas o cdj 200 naprosto suhlasim asi najnepodarenejsi player od pioneeru
Ecler Nuo 5
Pioneer CDJ 400 (2Ks)
Sennheiser HD 205
Pioneer CDJ 400 (2Ks)
Sennheiser HD 205
-
njn tiez zboznujem ako kazdy drbe na 400ky... najlepsie natom je ze 90% ludi co hovori ze su to shitne playere ich v zivote nemalo v ruke... ti su najmudrejsi... mam 400ky uz skoro rok a zatial som absolutne nemal problem ani s jednym CD, ani s jogom s nicim je pravda ze sa o nich staram a na technike to vidno... ale davat do jedneho vreca 200ky a 400ky? tak to ee...
sdjs.sk
sdjs.podomatic.com
myspace.com/pauldiamondsk
sdjs.podomatic.com
myspace.com/pauldiamondsk