Tak sem tak patral po netu a nasel jsem cenu 500 dolaru podle kurzu to je nakejch 10000 takze u nas to bude stat tak 15000:D
jinak prehravace vypadaj zajimave uz se tesim az budou u nas na trhu sem zvedavej jake budou
jinak tady link http://www.stevesmusic.com/index.php?ma ... ts_id=5844
co myslite budou to kvalitni prehravace?
jinak co sem nasel tak plna podpora midi pro traktor ,efekty(nikde jsem nenasel jake:D),usb,atd
numark NDX 800
-
numark NDX 800
pioneer DJM 700,2xCDJ850k, 2xCDJ 100,HD25-1 II
Re: numark NDX 800
Beat-synced DSP effects with wet-dry fader: chop, echo, filter, flanger, pan, phasermicrogenius píše:efekty(nikde jsem nenasel jake:D),usb,atd
VDJ PRO, Pioneer DDJ-ERGO, Panasonic RP-DJ300
-
dik za doplneni informacilukoslaf píše:Beat-synced DSP effects with wet-dry fader: chop, echo, filter, flanger, pan, phasermicrogenius píše:efekty(nikde jsem nenasel jake:D),usb,atd
pioneer DJM 700,2xCDJ850k, 2xCDJ 100,HD25-1 II
V Německu stojej 350 Euro což je těsně nad 9000,-
S cenou u nás máš pravdu, protože firma, která sem dováží výrobky Numark a American Audio je nenažraná a vše prodává nad doporučené ceny výrobců, jak kdyby to kupovali v maloobchodě v zahraničí a se ziskem tady prodávali jak nějaký překupníci. Navíc ta firma asi nemá prachy nebo nevim, ale věčně nemaj vůbec nic skladem ke koupi a na všechno se čeká hafo tejdnů. Je tady jeden obchod, který bere zboží od jinud než od tohoto dovozce, ale jelikož jsou dovozci jiné konkurenční lowend značky, tak tu cenu Numarku schválně napálej aby nebyl Numark levnější to co co oni zastupují, protože by ty jejich šmejdy nikdo nekupoval. Je mně z toho tady na blití a proto všechno jezdím kupovat jedině do Polska.
S cenou u nás máš pravdu, protože firma, která sem dováží výrobky Numark a American Audio je nenažraná a vše prodává nad doporučené ceny výrobců, jak kdyby to kupovali v maloobchodě v zahraničí a se ziskem tady prodávali jak nějaký překupníci. Navíc ta firma asi nemá prachy nebo nevim, ale věčně nemaj vůbec nic skladem ke koupi a na všechno se čeká hafo tejdnů. Je tady jeden obchod, který bere zboží od jinud než od tohoto dovozce, ale jelikož jsou dovozci jiné konkurenční lowend značky, tak tu cenu Numarku schválně napálej aby nebyl Numark levnější to co co oni zastupují, protože by ty jejich šmejdy nikdo nekupoval. Je mně z toho tady na blití a proto všechno jezdím kupovat jedině do Polska.
Páni, za 8 880,- bych řekl že to je slešnej stroj. Škdoa že si nemůžu hned vyzkoušet=)
On i ten Numark Mixdeck není vůbec k zahození, jsou to v podstatě dva NDX800 + mix + zvuková karta a vše jako jeden celek za bezkonkurenční cenu
http://blog.digitaldj.cz - Novinky ze světa DJ techniky
Taky jsem na to koukal.. jako za tu cenu a co to všechno umí to je luxus. Škoda že mě se tyhle all in one sety nelíběj.. asi bych ušetřil dost=/
-
Zdravím MÁM TAKOVÍ DOTAZ JSEM HRÁL NA AKCI A JAK JE TAM TLAČÍTKO SCRATCH TAK TO ZMÁČKNU A NA JEDNÉM SE UKÁŽE NA DISPLEJI VINIL A NA DRUHÉM JENOM FORWARD A NEVÍM JAK TO PŘEPNOUT ZPÁTKY NA VINIL PORADÍTE MI? DĚKUJI