MP3 CD a Denon DNS1200

Diskuze o DJ přehrávačích a gramofonech
Odpovědět
djmix123

MP3 CD a Denon DNS1200

Příspěvek od djmix123 »

Milí priatelia :) Prečítal som si všetky príspevky k tejto téme a musím povedať, že mnohí čo tu písali, CD Player Denon DN S1200 určite ani len nedržali v rukách. Ináč by nepísali takéto bludy... :confused2: Tento prehrávač prehráva MP3 súbory LEN!!! z médii pripojiteľných cez USB port na zadnej stene tohoto prehrávača! Neprehráva MP3 disky!!! Ved je to napísané aj v manuály a vôbec, načo by prehrával MP3 súbory z CD, keď je oveľa jednoduchšie a rýchlejšie manipulovať a prehrávať ich napr. z USB kľúča!??? Veď uznajte sami: Na napr. 2 GB USB kľúč viete oveľa rýchlejšie uložiť oveľa viac MP3 súborov a v lepšej (320Kbps) kvalite než na CDčko. Ušetríte na CD médiách, šetríte napalovačku a Vyhnete sa riziku poškrabania CD a s tým súvisiacich mnohých problémov. Navyše načítavanie dát (aj hudby) je u CD oveľa pomalšie ako z USB kľúča, alebo USB HDD. Navyše umožňuje prehrávač pri hraní z USB médií, prehľadnejšie vyhľadávanie napr. podľa Názvu priečinku alebo názvu súboru, ďalej podľa Autora, názvu skladby, BPM, Hudobného žánru a roku. Pri tejto podpore USB médii je prehrávanie MP3 súborov z CD úplne ale fakt úplne zbytočné. Okrem toho upgrade software túto vec ani nemôže zmeniť. Firmware predsa nezmeníš typ CD mechaniky.

dj ozy

Re: MP3 CD a Denon DNS1200

Příspěvek od dj ozy »

Mam ich doma a po nainstalovani noveho firmware prehrava mp3 aj z CD.

Paul Diamond

Příspěvek od Paul Diamond »

:lol: :lol: :lol:

podla mna je dobre ked cd mechanika prehrava mp3 totiz ked na usb das 2gb mp3jek tak je dost obtiaze na playeroch v tom hladat konkretny track... jedine ak mas CDJ 2000/900 alebo MEP 7000 tie maju nato display...

ked som hral este z CD tak max 2tracky na CD vo formate WAW ked clovek na akcii chyti cd za kraj nic sa nedeje lebo tam uz nic neje...

a to nehovorim o prehladnosti v case
sdjs.sk
sdjs.podomatic.com
myspace.com/pauldiamondsk

Kenny

Příspěvek od Kenny »

djmix123 píše:Milí priatelia :) Prečítal som si všetky príspevky k tejto téme a musím povedať, že mnohí čo tu písali, CD Player Denon DN S1200 určite ani len nedržali v rukách. Ináč by nepísali takéto bludy... :confused2: Tento prehrávač prehráva MP3 súbory LEN!!! z médii pripojiteľných cez USB port na zadnej stene tohoto prehrávača! Neprehráva MP3 disky!!! Ved je to napísané aj v manuály a vôbec, načo by prehrával MP3 súbory z CD, keď je oveľa jednoduchšie a rýchlejšie manipulovať a prehrávať ich napr. z USB kľúča!??? Veď uznajte sami: Na napr. 2 GB USB kľúč viete oveľa rýchlejšie uložiť oveľa viac MP3 súborov a v lepšej (320Kbps) kvalite než na CDčko. Ušetríte na CD médiách, šetríte napalovačku a Vyhnete sa riziku poškrabania CD a s tým súvisiacich mnohých problémov. Navyše načítavanie dát (aj hudby) je u CD oveľa pomalšie ako z USB kľúča, alebo USB HDD. Navyše umožňuje prehrávač pri hraní z USB médií, prehľadnejšie vyhľadávanie napr. podľa Názvu priečinku alebo názvu súboru, ďalej podľa Autora, názvu skladby, BPM, Hudobného žánru a roku. Pri tejto podpore USB médii je prehrávanie MP3 súborov z CD úplne ale fakt úplne zbytočné. Okrem toho upgrade software túto vec ani nemôže zmeniť. Firmware predsa nezmeníš typ CD mechaniky.

ale uvnitř je CD ROM mechanika stejná jako máš v PC, takže stačí stáhnout novější Firmware a upgradovat player :lol:
Korg Zero 4, 2x Pio. CDJ 1000Mk3, HDJ 1000, pouzdra na CD - UDG :)

Dj.BoB

Příspěvek od Dj.BoB »

:lol: :lol: :lol:
djmix123

To je opět ten případ, co mu nedávno nátáhli do baráku síťový kabel a teď dělá chytrého, že má Denon a sám neví co je tam ze mechaniku! :)
už toho mám tolik, že to vypisovat nebudu!

markes

Příspěvek od markes »

ja som ho tiez kupil,(denon dn-s1200),,asi pred pol rokom,,,a nezral Mp3 z mechaniky,,,

po nastudovani z internetu som stahol najnovsi soft teraz v lete vyrobeny,,,a normalka som to nahodil dnu,,(je to aj na youtube.com) a mp3 disc slape dobre,,,ale postrehol som par krat ze nieco sa mu par krat znepacilo,,,ale to mohlo byt aj uz preto lebo som skusal starsie napalene cd-mp3,,,ale inac supa,,
ten soft je volne dostupny,,,len sa treba zaregistrovat na denondj.com

inac co sa tyka playera,,,za tu cenu 320£,,,celkom dobry,,,maly,,,sikovny ,,player,
DJM-800, CDJ-900, Sony MDR-V700

dj ozy

Příspěvek od dj ozy »

markes píše:ja som ho tiez kupil,(denon dn-s1200),,asi pred pol rokom,,,a nezral Mp3 z mechaniky,,,

po nastudovani z internetu som stahol najnovsi soft teraz v lete vyrobeny,,,a normalka som to nahodil dnu,,(je to aj na youtube.com) a mp3 disc slape dobre,,,ale postrehol som par krat ze nieco sa mu par krat znepacilo,,,ale to mohlo byt aj uz preto lebo som skusal starsie napalene cd-mp3,,,ale inac supa,,
ten soft je volne dostupny,,,len sa treba zaregistrovat na denondj.com

inac co sa tyka playera,,,za tu cenu 320£,,,celkom dobry,,,maly,,,sikovny ,,player,

Súhlas

Nowiesto

Příspěvek od Nowiesto »

Taky jsem zakoupil tyto přehrávače.Předtím jsem měl DNS-1000 a ty se měli lepší zobrazení na displeji,ty 1200ky mají všechno malé písmena a čísla... :-( jiak jsem se asi 2 dny vztekal se zapojením s PC,ale i to se vyřešilo...mám je sice jenom měsíc,ale zatím max spokojenost.
2 × Denon DNS-1200,Denon DNX-120,American Audio HP700.

Dj_Ricci

Příspěvek od Dj_Ricci »

Nowiesto píše:Taky jsem zakoupil tyto přehrávače.Předtím jsem měl DNS-1000 a ty se měli lepší zobrazení na displeji,ty 1200ky mají všechno malé písmena a čísla... :-( jiak jsem se asi 2 dny vztekal se zapojením s PC,ale i to se vyřešilo...mám je sice jenom měsíc,ale zatím max spokojenost.
Ja ich mam ted uz rok a som max spokojeny maly kompaktni funguji bez chyby, samozrejme pol roku jsem se ucil na nich hrat ale ted uz jsem spokojeny nad miru, ted se snazim je pripojit k notebooku trochu s problemy ale myslim ze se to vyzesi, chci se te zepta ten soft co je dodavan k tymhle playerum jak to funguje mne se tam player nechce zobrazit jako dalsi jednotka a pritom je mam pripojene USB2 kablem (D-linkem) i system ich akceptuje jenom ten program mne zlobi mam jet do Tractor scratchu aneb Serata nebo neco jineho?

Odpovědět