KONEC TECHNICS...?

Diskuze o DJ přehrávačích a gramofonech
motomiro

Re: KONEC TECHNICS...?

Příspěvek od motomiro »

važne by me zajimalo jestli era gramofonu skoncila na dobro a zustane jen u skalnich fandu a skratchguru nebo prijde dalši vlna. protože veškete dalši mixovaci zařizeni jen napodobuji princip gramofonu. ted mi nejde o značku Technics. jen že každy CD/MP3 přehravač nebo MiDi kontroler se snaži co nejvic simulovat gramec. nektery uspešne nektery min...

Mikko69

Příspěvek od Mikko69 »

No ja by som aj tajne dufal zeby sa vratila era Vinylov :oops: ...ale pochybujem ... Bol by som velmi rad keby zmizli Midi zazraky a boli by len Gramo + DVS :)

nema.dj

Příspěvek od nema.dj »

dvs? .... tým sa má vrátiť éra vynilov? :)
Denon 2x SC3900, DN-X1700, MacBook Pro 13" i5, NI X1 mk2, HD25-II

Mikko69

Příspěvek od Mikko69 »

To som nikde nepisal ;) Prva veta je zeby som chcel aby sa vratila era Vinylov (cize ziadne Midi,DVS) ...ale kedze neverim ze Vinyly sa vratia ...tak som pomenoval druhy zelany stav :mrgreen:

motomiro

Příspěvek od motomiro »

no ja som sa po dlhej dobe vratil ku klasickym gramcom a to iba preto ze praca ma nuti byvat na ubytovni a iba cez vikend som doma tak som zacal z nudy na izbe skratchovat a je to fakt rozdiel. myslim rozdiel medzi Midi a alebo DVS a oreginal nejaka doska,toto podla mna nikdy nezmizne.
momentalne premyslam nad SL DZ 1200,viem je to Shitt oproti pio ale vylozene na skratch mi pride faktn naj.
tak vaham...
inak aj ja by som bol rad aby gramce boli stale na party,mozno nie v plnej miere ale aby sa upne nestratili

Majky_mike

Příspěvek od Majky_mike »

On je to shit úplně na všechno... asi bych se raději mrknul po nějakém Denonu, jestli Ti jdew o točící talíř.

motomiro

Příspěvek od motomiro »

no vim neni pio nebo denon. jde mi jen oto jestli by neslo nekak upgradnut soft aby to nebylo tak blby,myslim ze jsem to nekde vydel. nedavno jsem ho skousel u jednoho kamose ktery taky nadava ale prodal by mi to levne. me se natom libi nejen to ze se toci taliř ale i velikost taliře a cely ten gramo rezim.

Majky_mike

Já jsem byl jedním z prvních, který je v ČR měl... dneska už je nikdo nemá se starým SW. Ten původní starej SW byl tak příšernej, že se player "kousnul" i v moment, kdy člověk scratchoval s master tempem :-).

Nevim... volba je na Tobě... rada Ti dána byla :-).

motomiro

Příspěvek od motomiro »

a jak je to s novym sw,jestli se muzu zeptat,kde a jakym spusobem se to v česku za upgradnout ?

me je jen divny ze firma ktera udelal tak dobry gramofon udelala tak spatny cd player... cet jsem na nej dve recenze z roku 2007 a tam mu predpovidali uspech.

motomiro

Příspěvek od motomiro »

pisu z tabletu tak obcas preklepnu pismeno,je to na pikaču... sory

Majky_mike

1. Poslední upgrade je starej XY let, takže na něm player už určitě bude... najdeš o tom spoustu infa.
2. A jaká firma prosimtě ten player udělala? Udělala ho firma Panasonics, která neměla s žádným DJ produktem žádnou zkušenost a byla to její prvotina. A po tomhle produktu už ani nikdy neudělala žádnou další DJ elektroniku. Panasonics koupil Technics, takže je logické, že použil jeho jméno.... upřímně řečeno, kdyby se ten produkt prodával jako Panasonics SLDZ, tak by po něm neštěkl ani pes :-).

motomiro

Příspěvek od motomiro »

no odradil jsi me uplne,skoda ze je tak nanic,vis mam doma Hifi ze 80 let,vse Tečko,eqvalizer,kazeta,zesik a to je fakt trida,nikdy to nebylo rozebrany a maka to. tak jsem chtel i k gramofonu 1210mk2 taky tohle,ale ne jen na okrasu... na novych playerech jsem slysel ze jsou dva druhy skratche.... jaky je rozdil ?

Odpovědět