Denon DN-S 1200 Manual
Denon DN-S 1200 Manual
zdravim vcera mi prisli domov prehravace no poslali mi k nim len anglicky manual. Neviem dobre anglicky a preto sa chcem spytat ci niekto nema cesky alebo slovensky manual alebo aspon kde by som ho nasiel. Vopred dakujem
Re: Denon DN-S 1200 Manual
Na co k tomuhle manual??? Vždyť to nemá nic převratného, co by člověk neznal... Ale musím pochválit za výběr, asi tři roky jsem měl DNS 1000 a maximální spokojenost.
už toho mám tolik, že to vypisovat nebudu!
tak ako hrat na nich hravam pohode viem ovladat 90 percent funkcii ale napr neviem ako sa da vyuzit ten ich sietovy port na prepojenie
Tiez mam denon dns 1200 a mam iba zahranicny manual,tiez by som si rad par veci precital 

Sietový port sluzi na zdielanie klavesnice a na dvoch prehravacoch. Sucastne by mal sluzit na zdielanie informácií tkz Memo - ak si ich samozrejme ukladas do pamete prehravaca.
"Memo Function Cue Point, BPM, Pitch Setting and Range, Pitch On/Off, Key Adj On/Off, and Seamless Loop A and B data can be stored directly to a file for later recall. CD memo data can also be exported to USB memory and shared with other DN-S1200 players."
"Memo Function Cue Point, BPM, Pitch Setting and Range, Pitch On/Off, Key Adj On/Off, and Seamless Loop A and B data can be stored directly to a file for later recall. CD memo data can also be exported to USB memory and shared with other DN-S1200 players."
-
Ahoj,já jsem koupil dva a u jednoho byl český manuál,zkus napsat na stránky prodance.cz.třeba Ti ho pošlou a když ne,tak se domluvíme a já Ti ho okopčím a pošlu.