CDJ350 RECORDBOX

Diskuze o DJ přehrávačích a gramofonech
Odpovědět
marlo
Příspěvky: 25
Registrován: 30 kvě 2010 21:48

CDJ350 RECORDBOX

Příspěvek od marlo » 18 úno 2012 00:11

Nazdar,mám menší problém. Zohnal som si mašinky cdj 350 a zo zvedavosti om chcel vyskúšať Recordbox čo bol k nim pribalený. Ale mám dosť problém to rozbehať na PC. Mám W7 64bit, najprv som nainštaloval Recordbox a potom driver. dačo som ponastavoval ale mašina stale vypisuje keď zvolím PC če connect, a recordbox ide ale neviem ho ovládať cez tú mrchu, vite niekto poradiť. Dakujem

johnny
Příspěvky: 305
Registrován: 20 říj 2010 20:31

Re: CDJ350 RECORDBOX

Příspěvek od johnny » 18 úno 2012 01:14

tusim ze to s 350 nerozbehas, az cdj 900 a vyzsie. k cdj 350 je recordbox ina na spravu hudby,ulozit na ucb kluc a vlozit do masiny. viem blbe
2 pioneer cdj 350, pioneer djm 300, stanton t 80,pioneer efx 500

marlo
Příspěvky: 25
Registrován: 30 kvě 2010 21:48

Re: CDJ350 RECORDBOX

Příspěvek od marlo » 19 úno 2012 13:46

johnny píše:tusim ze to s 350 nerozbehas, az cdj 900 a vyzsie. k cdj 350 je recordbox ina na spravu hudby,ulozit na ucb kluc a vlozit do masiny. viem blbe
Nevadí, aj tak som ich nezháňal kvôli tomu, len už keď som to mal doma tak že skúsim.Dakujem za info.
Aj tak ich mám dočasne keď chcem zadovážiť 900ky.

Dj Broulik
Příspěvky: 203
Registrován: 03 kvě 2011 09:42

Re: CDJ350 RECORDBOX

Příspěvek od Dj Broulik » 10 dub 2012 16:34

CDj350 na RB kabelem nepřipojíš. Propojení funguje přes LAN kabel , a cdj 350 Lan kabel nemá :idea: Komunikace s RB je jen přes Flashdisc
Pioneer DJM800 CDJ2000 EFX500 Sennheiser HD25

kontout
Příspěvky: 37
Registrován: 06 bře 2011 14:16

Re: CDJ350 RECORDBOX

Příspěvek od kontout » 30 kvě 2012 20:30

johnny píše:tusim ze to s 350 nerozbehas, az cdj 900 a vyzsie. k cdj 350 je recordbox ina na spravu hudby,ulozit na ucb kluc a vlozit do masiny. viem blbe
vysvětluje to i muj problém, že když si v RB uložim cue pointy tak v cdjs nejsou, a i že si samotnej player nepamatuje cue pointy na cd/flash ?

johnny
Příspěvky: 305
Registrován: 20 říj 2010 20:31

Re: CDJ350 RECORDBOX

Příspěvek od johnny » 31 kvě 2012 22:14

tusim ze cue pointy z RB dostanes do cdj 350 iba cez usb
2 pioneer cdj 350, pioneer djm 300, stanton t 80,pioneer efx 500

kontout
Příspěvky: 37
Registrován: 06 bře 2011 14:16

Re: CDJ350 RECORDBOX

Příspěvek od kontout » 01 čer 2012 01:06

to jsem taky několikrát zkoušel, ale bud je neco robite nebo to delam spatne :))

microgenius
Příspěvky: 721
Registrován: 17 lis 2009 19:53

Re: CDJ350 RECORDBOX

Příspěvek od microgenius » 01 čer 2012 16:03

musis si cue bod ulozit je to hned vedle casove stopy, tabulka memory nastavis cue bod tuknes na memori a mas ulozeneo, to same i se smyckama, nastavis smycku a tuknes na memorie a mas to ulozene
pioneer DJM 700,2xCDJ850k, 2xCDJ 100,HD25-1 II

kontout
Příspěvky: 37
Registrován: 06 bře 2011 14:16

Re: CDJ350 RECORDBOX

Příspěvek od kontout » 02 čer 2012 12:26

no já si myslím, že to přesně takhle dělám.. najdu si bod kde dam pauzu, zmacknu CUE a MEMORY a pak uz to jen exportuju na usb a player na tohle co jsem udělal v rekordboxu nereaguje.. vysledně to pak vypad takhle http://img440.imageshack.us/img440/2150/beznzvust.jpg

ale zaskočilo mě, že si player ani nepamatuje, když do něj dám CD a v songu nastavim CUE piont a kdyz priste to stejne cd a song pouziji, tak on si ten cue bod nepamatuje..
nemuze bejt chyba treba v fw prehravacu nebo necem podobnem ?

microgenius
Příspěvky: 721
Registrován: 17 lis 2009 19:53

Re: CDJ350 RECORDBOX

Příspěvek od microgenius » 02 čer 2012 17:21

zkus prehrat firmwar a jinak pokud das cd a budes mit flasku v prehravaci tak si to pamatovat bude aspon takle to funguje u CDJ850, jinak nejsem si jistej ale je mozne ze to 350 neumi stema cue bodama kdyz nevidis prubeh skladby ale nejsem si jistej zkus prehrat firmware a uvidis
pioneer DJM 700,2xCDJ850k, 2xCDJ 100,HD25-1 II

CrissC
Příspěvky: 262
Registrován: 29 črc 2009 20:27

Re: CDJ350 RECORDBOX

Příspěvek od CrissC » 04 čer 2012 13:20

exportuješ to rekordboxem? nebo jenom mp3 přetáhneš na flashku?

kontout
Příspěvky: 37
Registrován: 06 bře 2011 14:16

Re: CDJ350 RECORDBOX

Příspěvek od kontout » 04 čer 2012 19:24

exportuji pomocí rekordboxu, ale už jsem asi našel odpověd kterou jsem hledal http://forums.pioneerdj.com/entries/21525517

Odpovědět