CDJ 2000 - nový FW s novejma funkcema

Diskuze o DJ přehrávačích a gramofonech
Odpovědět
Majky_mike

CDJ 2000 - nový FW s novejma funkcema

Příspěvek od Majky_mike »

Uvedení Nexusu trochu zastínilo nový FW pro CDJ 2000.

http://www.pioneer.eu/eur/content/press ... are-4.html

Právě jsem updatoval a musím říct, že super. Vyhledávací dotykový pásek to "proměnilo" (přidalo funkcionalitu) auto beat loop od 1/8 až po 32 beatů. Přesně tohle jsem si přál :-).

djmmonte

Re: CDJ 2000 - nový FW s novejma funkcema

Příspěvek od djmmonte »

fajna funkcia, aj mne sa to paci, ale error codes stale nespravili, aj ked ja som s tym doteraz nemal problem.
PIONEER DJM 700black + technics 1210mk5 + cdj 900 + cdj 2000

Majky_mike

djmmonte píše:fajna funkcia, aj mne sa to paci, ale error codes stale nespravili, aj ked ja som s tym doteraz nemal problem.
Nevím... za ten skoro půl rok jsem se s žádným EC ještě nepotkal. Jediné co se mi jednou na začátku stalo byl drobnej problém s RB přenosem databáze mezi 2 PC. Nějak se mi blbě nakopčil adresář s intepunkcí a na druhém PC se MP3 označily jako "missing". Jejich spuštění pak končilo errorem. Ale to není žádný bug... to byla spíše moje blbost.

djmmonte

Příspěvek od djmmonte »

vela ludi sa stazovalo na oficialnom fore pioneer-u, na error codes a este master tempo. Dlho bol aj problem s rekordboxom, ten ale doriesili poslednym update a vyzera, ze je to celkom stabilizovane, aj ked si myslim, ze rekordbox este musia hodne zlepsit. Tie error codes riesia dlho a zatial ziadny uspech, to plati aj u MT a to sme zaplatili nemale peniaze za tie prehravace a za rok nedokazali s tym nic spravit. Ale ako si pisal aj ty, nie kazdy ma s tym problemy.
PIONEER DJM 700black + technics 1210mk5 + cdj 900 + cdj 2000

Majky_mike

djmmonte píše:vela ludi sa stazovalo na oficialnom fore pioneer-u, na error codes a este master tempo. Dlho bol aj problem s rekordboxom, ten ale doriesili poslednym update a vyzera, ze je to celkom stabilizovane, aj ked si myslim, ze rekordbox este musia hodne zlepsit. Tie error codes riesia dlho a zatial ziadny uspech, to plati aj u MT a to sme zaplatili nemale peniaze za tie prehravace a za rok nedokazali s tym nic spravit. Ale ako si pisal aj ty, nie kazdy ma s tym problemy.
Jj... neříkám, že to není možné... jen, že já jsem zatím (zaťukám) žádný problém nepozoroval a všechno jede na 1čku.

I RB... jediné co se z mého pohledu zlepšilo s poslední verzí je rychlost databáze v přehrávači, ale i před tím celkem v pohodě.

Odpovědět