American Audio Double Player

Diskuze o DJ přehrávačích a gramofonech
Odpovědět
joystick

American Audio Double Player

Příspěvek od joystick »

Prosím vás.. má niekto skúsenosti z double playermi od American Audio ?? Náhodou z American Audio SDJ-1 ??
http://www.1111.sk/inshop/catalogue/pro ... sdj1_V.jpg
Za odpovede ďakujem.. :D

djmix123

Re: American Audio Double Player

Příspěvek od djmix123 »

joystick píše:Prosím vás.. má niekto skúsenosti z double playermi od American Audio ?? Náhodou z American Audio SDJ-1 ??

Ahoj. Môj kolega DJ, má ten model (v linku) a poviem Ti že by som to nechcel ani za 10 Eur!
Proste American audio je detská hračka pre 12 ročného nadšenca DJingu, ktorý sa len zoznamuje z hudbou a s DJskou technikou, jej funkciami a pod. Predpokladám že toto nie je tvoj prípad... :)

joystick

Příspěvek od joystick »

djmix123 píše:
joystick píše:Prosím vás.. má niekto skúsenosti z double playermi od American Audio ?? Náhodou z American Audio SDJ-1 ??

Ahoj. Môj kolega DJ, má ten model (v linku) a poviem Ti že by som to nechcel ani za 10 Eur!
Proste American audio je detská hračka pre 12 ročného nadšenca DJingu, ktorý sa len zoznamuje z hudbou a s DJskou technikou, jej funkciami a pod. Predpokladám že toto nie je tvoj prípad... :)

Nie celkom.. :D mám 14 a DJingu sa venujem necelé 2 roky.. neurazil som sa.. :D :D myslím si že sa tomu neprestanem venovať..
Hrávam na kamarátovích Pioneeroch 200vkách niekedy na 400vkách.. Ale nie stále má on čas.. preto som rozmýšľal že si zaobstarám nejaké playere.. Rozmýšlal som o Axis 9 ale za ich cenu by som si kúpil používané Pioneeri 200vky.. ale keďže mám 14 a veľká časť peňazí ide od rodičov tak som hľadal niečo lacnejšie.. našiel som tento double player a prišiel mi za túto cenu na domáce hranie celkom dobrý..

Dúfam že ty neprídem tak ako si písal (12 ročného nadšenca DJingu, ktorý sa len zoznamuje z hudbou a s DJskou technikou, jej funkciami a pod.) .. za necelé 2 roky som sa dosť naučil.. :) Poznám dosť DJov dokonca mám DJja môjho strýka.. čo si myslím že je dobré.. Mama je prevádzková disco clubu čiže mám koho pozorovať,učiť sa.. :)

djmix123

Příspěvek od djmix123 »

joystick píše:
djmix123 píše:

Nie celkom.. :D mám 14 a DJingu sa venujem necelé 2 roky.. neurazil som sa.. :D :D myslím si že sa tomu neprestanem venovať..
Hrávam na kamarátovích Pioneeroch 200vkách niekedy na 400vkách.. Ale nie stále má on čas.. preto som rozmýšľal že si zaobstarám nejaké playere.. Rozmýšlal som o Axis 9 ale za ich cenu by som si kúpil používané Pioneeri 200vky.. ale keďže mám 14 a veľká časť peňazí ide od rodičov tak som hľadal niečo lacnejšie.. našiel som tento double player a prišiel mi za túto cenu na domáce hranie celkom dobrý..

Dúfam že ty neprídem tak ako si písal (12 ročného nadšenca DJingu, ktorý sa len zoznamuje z hudbou a s DJskou technikou, jej funkciami a pod.) .. za necelé 2 roky som sa dosť naučil.. :) Poznám dosť DJov dokonca mám DJja môjho strýka.. čo si myslím že je dobré.. Mama je prevádzková disco clubu čiže mám koho pozorovať,učiť sa.. :)
Nuž kedže máš 14 a len začínaš, tak Ti na začiatok síce stačia aj lacnejšie "stroje" no aj tak by som neinvestoval do takých hlúpostí ako American Audio a pod. Najmä mám na mysli tie najslabšie a tým pádom aj najlacnejšie modely takýchto a podobných značiek. Pouvažuj na začiatok nad Pioneer CDJ100, alebo CDJ 200kami, alebo ak by si naškrabal trošku viac peňazí tak za cca 300 Eur kúpiš úplne nové prehrávače od Denon DN-S1000, alebo novší model DN-S700
Apropo: a nie si zatiaľ nadšenec DJingu? To nie je nejaká degradácia alebo čosi podobné, to je len prechodný stav, ktorý môže reálne prejsť do aktívneho hrania, alebo napokon až k profesionálnemu DJingu. Myslíš si že za dva roky dobre spoznáš dostupnú DJskú techniku. Základné veci áno, ale ak chceš byť iný, niečím výnimočný potrebuješ aspoň 4- 5 rokov aby si sa vymakal a zároveň získal akú takú Rutinu a skúsenosti (tie sú totiž v DJingu nenahraditeľné) Ak máš navyše také zázemie ako píšeš, tak to je tvoje veľké plus... no a najmä preto by som si na tvojom mieste nekupoval nič také ako American Audio, Behringer, Stanton a pod. značky. Píšeš že to myslíš s DJingom seriózne a vážne... tak sa drž osvedčenej a kvalitnej techniky (Technics, Pioneer, Denon, Allen & Heath, Vestax, niektoré modely od Numark a pod.) Držím Ti palce ;)

stopo

Příspěvek od stopo »

no american audio nikdy chcel som ho vyskusat co to je a nemam ho ani rok a uz jeden fader odchadza a jeden efekt je uz v dj nebicku

mam doma numark d2 director a na to ze ma 3 roky a uz presiel asi vsetkym od poliatia kofolou cez 3 dnovu nepretrzitu prevadzku az po pad na zem. a ide ako novy je pravda ze stal 660€ ale za to co prezil by som ho kupil znovu

cize znacky ako AA, omitronic, citronik, behringer... su uplne naprd numark je dobry ale len tie drahsie veci co vyraba a naj znacky su Technics, Pioneer, Denon, Allen & Heath, Vestax a mackie (hlavne co sa reproduktorov tyka s tych ich mixov sa neviem vysomarit :D )

Odpovědět