B-COMPLEX * KAS CENTRUM * PROSTĚJOV

Co se kde koná nebo konalo, kdo kde hraje nebo hrál, kdo zazářil atd.
Odpovědět
Fifuli
Příspěvky: 13
Registrován: 13 led 2011 23:39

B-COMPLEX * KAS CENTRUM * PROSTĚJOV

Příspěvek od Fifuli »

Už 12.10.2012 do Prostějvského KAS CENTRA míří naprosto exkluzivní akce se speciálním hostem! B-COMPLEX na živo a poprvé v PROSTĚJOVĚ!!! To si nemůžeš nechat ujít!

Obrázek

Celý večer plný dobrého pití, kvalitního zvuku, světelné a laser show s pořádnou náloží aktuální taneční muziky vyvrcholí vystoupením hvězdy Evropského formátu v podobě hudebního setu samotného B-COMPLEXE! O skvělý zážitek se postarají COUPLE DJs LIVE! Feat. DJ BARTENDER, kteří Tě provedou od startu této mega taneční párty s Tvými oblíbenými hity a nejnovější muzikou přes aktuální remixy klasických pecek a energický hudební HOUSE / ELECTRO / BREAK BEAT set DJ TARABASSe po samotný HQ hudební zážitek > B-COMPLEXE LIVE! Tím párty ale rozhodně nekončí, těš se na spoustu zážitků už 12.10.2012

!!! POTVRZUJTE SVOU ÚČAST A ROZESÍLEJTE POZVÁNKY SVÝM PŘÁTELŮM !!! Další skvělá akce v Kasku je na cestě!

► LIGHT & LASER SHOW
► speciální DJ host B-COMPLEX
► AUTOBUSOVÝ ROZVOZ
► 5 DJs / B-COMPLEX/TARABASS/COUPLE DJS LIVE!/BARTENDER
► FOTO A VIDEOREPORT Z PÁRTY
► AKCE NA BARECH
► A DALŠÍ…

!!! POZOR !!! Za každých 100 "Zůčastní se" zde na Facebooku vylosujeme 1 volnou vstupenku, která může být právě Tvoje! Losujeme od 24.9.2012 !!! POZOR !!!

● B-COMPLEX ●
B-complex, vlastním jménem Matúš Lenický je jeden z nejúspešnejších slovenských drum&bassových producentů. Hudbu začal skládat v roce 1996 ve svých 12 letech. Zpočátku se zajímal o hardcore, trance a psytrance, později o downtempo a hip hop. Po tomto období se začal věnovat drum and bassu s cílem začít produkovat svůj vlastní osobitý styl.
Jeho úspěšná kariéra nejen u nás ale i v zahraničí odstartovala v roce 2008 ho objevil Tony Colman z vydavatelství Hospital Records. První velký singl "Beautiful Lies" v tomto vydavatelství se objevil v kompilaci Sick Music v červnu 2009. Tato kompilace se dostala do top 30 na britském iTunes žebříčku a do top 5 na Beatport.com v Drum and Bass žebříčku. Jeho první vystoupení ve Velké Británii proběhlo v září 2009 v nočním klubu Matter v Londýně.Nyní máte možnost si poslechnou tohoto umělce přímo u nás v Prostějově živě !
Po hudební stránce dokáže B-complex pořádně překvapit a na jeho rychlé tempo s pořádnou energií nikdy nezapomenete

● TARABASS ●
Dále se představí prostějovský Dj , producent Tarabass ve svým tech house/electro Dj setem .
Opravdoví clubbeři si jistě vybaví autora hymny ke slovenské párty Spaceparade 2006 k brněnské halovce Citadela – Evolution 2006, nebo singl k párty Cybertronic III 2007.To byly jeho producentské začátky.Elektronické hudbě se začal věnovat od roku 2005 a naplno až v posledních dvou letech. V komerční scéně remixoval singly takovým jménům, jako je např. chorvatská Karma, brazilští DM Boyz, slovenští Maduar nebo současná slovenská star Kristina a mnoha dalším. Nyní se věnuje své tech housové produkci, zmiňme třeba poslední track Manumission , nebo nový track s názvem New York, který poprvé zazní právě na této párty. Tarabass vlastním jménem Václav Kopka je stálicí prostějovské taneční scény, proto si jeho Dj set v domácím prostředí rozhodně nenechte ujít.

● COUPLE DJs LIVE! & DJ BARTENDER ●
Aktuální jak pop music v rytmických remixech, nebo nejnovější taneční pecky Tě naladí do rytmu párty.

►►►►AUTOBUSOVÝ ROZVOZ ▼▼▼▼
▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼

Rozvoz 1:
Kostelec na Hané, Stařechovice, Služín, Čechy pod Kosířem, Hluchov, Přemyslovice, Štarnov, Konice, Skřípov, Horní Štěpánov, Brodek u Konice, Labutice, Jednov, Suchdol, Ptenský Dvorek, Ptení, Vícov, Ohrozim, Plumlov

Rozvoz 2:
Mostkovice, Domamyslice, Seloutky, Určice, Dětkovice, Vranovice, Otaslavice, Brodek u PV, Hradčany, Kobeřice, Dobromilice, Doloplazy, Víceměřice, Němčice n. H., Hruška, Tvorovice, Klenovice, Čelčice, Klenovice, Bedihošť, Kralice na Hané, Vrbátky, Dubany, Hablov, Olšany u PV, Třebčín, Větřák, Slatinky

V případě nedostatečného vytížení rozvozu si pořadatel vyhrazuje právo trasy upravit/zrušit.

▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲
►►►►AUTOBUSOVÝ ROZVOZ ▲▲▲▲

VÍCE INFORMACÍ JIŽ BRZY ZDE NA FACEBOOK UDÁLOSTI!
http://www.facebook.com/events/112613685556624/
BCD 3000 & DJX 750 & AKG - prostě "živý jukebox" :-D

Odpovědět