a co ako ked bola technika drahsia? mne je ukradnute ze bola drahsia za komunistov, mna zaujima dnesny svet a dnesna doba

:D:D a tym ze hram len dva roky a nekupujem originaly (ty hras az tri a mas kontakty na ludi co hraju 10 - :surprised2: :surprised2: :surprised2: ) a co ako ma byt? koli tomu som podla teba pustac?
pustac je podla mna DJ ktory hadze piate cez deviate o prechodoch nema ani sajnu, beaty sa mu biju jeden cez druhy, cely vecer hra stylom savle hore, savle dole. a poznam DJ-a ktory je na placi 15 rokov hra z pajacov 100viek a stylom ktory som teraz popisal. to je podla mna pustac
dobry DJ sa nepozna podla toho ci hra z originalov, alebo aku ma techniku (pokial to neni uplny ale uplny shit) ale podla toho aky set dokaze za vecer odohrat, ako dokaze zabavit ludi, ake voli skladby a ci vie ludi odhadnut, ci neskace zo zanru do zanru a robi aspon nejake prechody...podla toho sa podla mna hodnoti DJ a nie podla toho ze nakupil pred X rokmi za Y korun taku a taku aparaturu a hra len z originalov.
vies, podla mna ludia nehodonotia ci mas originaly a drahu techniku, ludi zaujima ako hras - neviem, mozno zijes v minulosti, ale myslim si ze dokonca aj v minulosti to bolo tak... takze take argumenty ze technika bola XY krat drahsia ma momentalne v roku 2011 absolutne vobec nezaujimaju

som student a pre mna je dost drahy aj pioneer DDJ-T1. Kazdy vikend a vsetky prazdniny taham v robote 12-ky aby som zarobil a to este idem kupovat macbook, lepsie repro, nejake tie svetla treba dokupit...takze tak
sikovny DJ dokaze odohrat s obycajnym kontrolerom a notebookom castokrat lepsie ako panko z kufrikmi plnymi CDciek a CDJ-1000. a to je podla mna udaj ktory zaujima ludi a prevadzkarov podnikov. zbytocne dojdes s kufrikom plnym originalov a neviem akou drahou technikou ked nevies ani spravit poriadny prechod...