skrz google a po porade s pravnikom som zacal hladat informacie o danej problematike a musim povedat, ze som vdacny za tento thread

Rad by som tiez participoval v kumulovani informacii ak je to mozne.
Inak tie razie v NZ si pamatam, ja som sice zazil obdobne akcie ked som bol este na strednej skole pred 6 rokmi ale viem ze sa stale organizuju (mam internu spojku

Cize treba mat vsetko legalne. A inak R.I.P. No3

Planujem sem tam prilezitostne pustat retro muziku (budem mat zivnost). Moja dilema teraz je, ze okrem original CD mam doma obrovsku kolekciu platni (niekolko 100) a nejake tie kazety (original samozrejme).
V pripade ak by som si z nich chcel narobit mp3, co je prakticky jedina realna moznost ako tieto media vyuzit bez srania, tak musim zaplatit tych 200e.
Lenze ja hram tak 2 krat do roka, za co sa mi tych 200 mozno ani nevrati. Na druhej strane mam aj nejake CD. Z tych ale viem hrat tak 4 hodiny co je malo. Objednal som si aj nejake nove ale stale je to malo (BTW pre tych co chcu origo CD, tak popron.sk je pri niektorych neuveritelne lacny, 1.30e za CD...).
Cize zrejme mi neostava, len tych 200 platit alebo hrat len z CD.
Inak: pokial si stiahnem album ktory mam na platni alebo kazete ako mp3 a potom sa budem tvarit ze je to kopia z mojho media, neexistuje sposob ako by mi dokazali ze nie je. Je smutne ze musime vobec taketo sprostosti riesit

A stale nechapem ako to maju medzi sebou vyriesene Soza a Slovgram... Mam pocit ze tam niektore platby prebiehaju duplicitne a pod.
Zdravi Dano