Keď tak nad tým rozmýšlam tak stačí mať kúpených 30 legálnych mp3 na počítači a 200 nelegálnych na exteráku a keď príde kontrola iba rýchlo hodiť exterák do slipov... myslím si ,že tam to kontrolovať nebudú .. i keď som už počul aj keď neviem či to je určite pravda ,že si prídu sadnú si ako obyčajní ľudia v civile a nahrajú si diskotéku a po nej Vám prídu a vy im musíte ukázať ,že všetky pesníčky čo ste hrali boli legálne... ale ako hovorím to som len počul ...
Policia ti na podnet kontrolora OKS moze skontrolovat aj osobne veci pri podozreni spachania trestneho cinu....neviem si predstavit ako rychlo si budes pchat HDD do slip, ked ani nezbadas a bude stat pri tebe manik.....mat kupenych zopar trackov a ostatne len postahovane si mozes dovolit v klube, kde kazdeho poznas a vies si rychlo "preverit" neznamu osobu, no ked striedas miesta asi nie...imho ja osobne by som bol asi dost na ihlach, lebo za pultom mam co robit a nie aby som sa kazdu chvilu obzeral, ci nejde nejaky kontrolenko .... no a to podstatne, za akciu beriem prachy, aby som ich zarobil musim mat nejaku investiciu....je to to iste ako aj v pripade, ze idem hrat tak musim natankovat do auta alebo si zaplatit taxi
Denon 2x SC3900, DN-X1700, MacBook Pro 13" i5, NI X1 mk2, HD25-II