Ahoj,
rád bych se zeptal někoho, kdo má zkušenosti s různými zvukovými kartami...
Rád bych si pořídil 4 kanálový audio interface s co možná nejkvalitnějším analogovým výstupem, který budu používat na 2 hlavní věci:
1) Poslech hudby na hifi systému
2) Ve spojení s Traktor Pro 2 (proto 4 kanály)
Přes dva roky používám jako usb zvukový interface "Tascam US-100", s kterým jsem po zvukové stránce poměrně spokojený, ale říkám si, že by to mohlo být ještě lepší...navíc hraní v Traktoru přes ASIO4ALL, které používám ke sjednocení 2 kanálů Tascam US-100 (main output) a 2 kanálů zvukové karty Realtek (headphones), která je v notebooku, také není úplně to nejspolehlivější řešení.
Přemýšlím nad NI Traktor Audio 6 (bez CD/vinyl), případně Komplete Audio 6 - jaký váš názor na tyto karty? Je nějaký rozdíl v kvalitě výstupního zvuku? Existuje karta s podobnými vlastnostmi a popřípadě i kvalitnějším výstupním zvukem, než tyto od Native Instruments? Cenová relace tak max. 6-7 tis.
Moc díky za případné názory a zkušenosti.
Vícekanálová USB zvuková karta s nejlepším zvukem
Re: Vícekanálová USB zvuková karta s nejlepším zvukem
NI externí interface je asi to nejlepší pro DJ co používají Traktor.Rozhodně ta Audio 6 je vynikající - má špičkový procesor a hardwerové Asio (žádnej pseudo Asio4ALL)Nabízí vynikající latenci takže v Traktoru nemá konkurenci.Dovoluji si upozornit že je vhodná pro pořádné Analog mixy (Allen 92...)Tyhle zvukovky ale prožívaly boom v době kdy frčel DVS vynil takže možná zbytečně zaplatíš tuto funkci.Audio 6 komplete je pouze studiová zvukovka není určena pro vícekanalové externí hraní ale pro tvorbu a mastering hudby třeba v Cubase...NI ale nabízí zvukovky i v mixérech kde je srovnatelná a popravdě neumím si představit AUDIO 6 bez mixáku pouze s myší a PC......Myslím že stejnou službu zastane základní TRAKTOR Audio 2 za cenu okolo 2000kč.Jestli chceš v budoucnu hrát na mixáku tak raději kup celek - Audio 6,10,12 jsou určeny opravdu do profi mixů a DVS systémů.
DENON DN-x1600,2xPIONEER CDJ-2000,DENON DNHP1000,EDIROL V-800
Díky za odpověď, jsem rád za každý názor.
Také mi jde nejvíce "do karet" interface od NI... K mému skromnému hraní používám Reloop Interface Edition 2, do budoucna asi upgrade, ale zatím stačí - také má vnitřní 4 kanálový audio interface, který je ovšem kvalitativně mimo...nicméně na pohodlné midi ovládání Traktoru dostačuje.
Nejspíše tedy sáhnu po Traktor Audio 6 bez timecode vinylu a cd, určitě se to neztratí.
Také mi jde nejvíce "do karet" interface od NI... K mému skromnému hraní používám Reloop Interface Edition 2, do budoucna asi upgrade, ale zatím stačí - také má vnitřní 4 kanálový audio interface, který je ovšem kvalitativně mimo...nicméně na pohodlné midi ovládání Traktoru dostačuje.
Nejspíše tedy sáhnu po Traktor Audio 6 bez timecode vinylu a cd, určitě se to neztratí.
pripojim sa k tej to diskusii ale ja by som sa chcel spytat jaka zvukovka k Novation launchpad S ?
Tak mám konečně Traktor Audio 6 ... bohužel se již nedá sehnat bez timecode vinylů / CD, nicméně se mi podařilo sehnat novou Traktor Scratch A6 za 6800,- ... investice rozhodně nelituji, kvalita výstupního audia je fantastická.
Kolik kanalu potrebujes?džanes píše:pripojim sa k tej to diskusii ale ja by som sa chcel spytat jaka zvukovka k Novation launchpad S ?
no mam dve grama k tomu comp a launchpad ...tak 4 ?