Takže abych se dostal k tomu o co vlastně prosím. Jde mi o to sehnat opravdu žalostně levně bazarové CD playery na začátek (hraní většinu času doma a maximálně akce s přáteli, nic profesionálního
Teď tu vypíšu seznam věcí které jsem našel a chtěl bych po vás názor. Ještě bych chtěl dodat že mi nejde o styl a vzhled techniky ale o kvalitu.
Numark NDX 200 ( o těchto playerech vím málo, snad jen že je to jedno z mála použitelných low-end )
DENON DNS-1000 ( nevím moc o kvalitě ale ačkoli mi na tom nezáleží tak upřímě vypadají dobře
American Audio FLEX 100 mp3 ( výhoda ačkoli pro mě nepotřebná mp3, jinak to asi bude hrůza )
American Audio CDI-300 ( za tu cenu bude nejspíše kvalita jak zvuku tak i materiálů žalostná )
AMERICAN AUDIO PSX ( vůbec netuším co bych od nich měl čekat nebo nečekat )
Pioneer CDJ-100S ( zamlouvají se mi už kvůli značce která by mohla značit nějakou kvalitu-kdyžtak mě vyveďte z omylu )
Reloop RMP 2 ( o nich vím že měly časté poruchy, ale kvalitu zvuku prý měli dobrou )
Mno a nakonec asi největší katastrofa kombinovaný player Gemini CDMP 6000 ( i když zpracování mi příjde kvalitní )
Poprosil bych o jaký koliv názor či nějakou radu do čeho jít. Líbí se mi Pioneer CDJ-200 jenže už by mě možná ty peníze mrzeli kdybych pro to neměl využití a hlavně se mi to zdá na hraní doma už zbytečné. Vím že se tu budou oběvovat odpovědi typu šetři dál, vykašli se na to, běž do kontroleru či nějaké podobné. Prosím jen o radu jaké dva playery s přijatelnou kvalitou kolem 5 až 6 tisíc. Chápu že za takové drobáky se nic kloudného pomalu sehnat nedá ale snad pomůžete.
Nakonec předem všem velice děkuji za jaké koliv rady či návrhy a přeji všem krásný den.