Numark mixtrack pro vs. reloop mixage
Numark mixtrack pro vs. reloop mixage
Prosim poradte vaham nad tymito dvoma samozrejme oba s integrovanou zvukovou, alebo je lepsie kupit bez zvukovej a dokupit NI audiodj 2? Popripade bude lepsia varianta dosporit viacej penazi a kupit audiodj 4 + X1?? ale najskorej chcem radu ohladne tych dvoch plus a minus kazdeho a potom radu ci je lepsie pockat..diky moc
Re: Numark mixtrack pro vs. reloop mixage
Ja by som zobral Mixtrack Pro. čo ho má kamarát tak zatriaľ sa nesťažuje, aj ja som pochytal vyzerá to fajn. S Reloopom skúsenosť nemám - neviem.
Externá bude možno (s ohľadom na parametre) zaťažovať NB ... a takto integrovanú máš po starostiach, kábel do kompu, sluchátka, cinch na repro a vybavené
ďalej plus k integrovanej zvukovke tuším na oboch je vstup na mikrofón. Naopak NI audio 2 dj nemá žiadne vstupy.
Externá bude možno (s ohľadom na parametre) zaťažovať NB ... a takto integrovanú máš po starostiach, kábel do kompu, sluchátka, cinch na repro a vybavené

Numark Total Control, Midi Fighter, Novation Launchpad
no ten Numark mi nedávno přišel taky sice mám externí zvukovou kartu ale jsem rád že mám i to 
Pokud přemýšlíš nad tím reelopem..tak já osobně jsem si taky mohl vybrat mezio jedním z těch dvou
ale ten Numark je takovej zajímavější svítívejší atd
takže dojem to neudělá špatnej
A splnuje to podle mě to samí co ten reelop
a výhoda jsou velký Jogy
sice zrovna scratch nedělám..ale i na srovnávání jsou dobrý 
a jen tak pro info..jogy jsou větší než CDčko

Pokud přemýšlíš nad tím reelopem..tak já osobně jsem si taky mohl vybrat mezio jedním z těch dvou

A splnuje to podle mě to samí co ten reelop

a jen tak pro info..jogy jsou větší než CDčko

Virtual DJ 7.0 + Numark Mixtrack + Philips SHP 1900 + Fujitsu Amilo
Mám Mixtrack taky a mohu jen doporučit. Sice ten Mixage je možná kvalitnější, ale nejsem si tím jistý, na "vlastní ruce" jsem ho ještě neviděl. Mixtrack je a tom s kvalitou někde tak v průměru... Možná by bylo lepší šáhnout ještě trochu víc do kapsy, protože mě teď ten Mixtrack moc nestačí, jelikož už potřebuju víc ovládacích prvků, především na spouštění smiček.
Pokud jsi chudý, běž do Mixtracku.. :wink2: Pokud chceš něco lepšího, šáhni hlouběji do kapsy.. :biggrin2:
Pokud jsi chudý, běž do Mixtracku.. :wink2: Pokud chceš něco lepšího, šáhni hlouběji do kapsy.. :biggrin2:
Dance|House|Electro|Hard Style DJ
Mixtrack Pro, Akai MPK mini
Mixtrack Pro, Akai MPK mini