Dobrý den,
absolvoval jsem pár lekcí DJingu a nyní bych si rád koupil něco domů na trénování. Nicméně bohužel jsem značně finančně omezen, hledám něco do 6000,- max. DJing beru jako koníček a zatím bych si chtěl koupit něco jen na doma, max. na nějaké komornější privátní akce. Do budoucna bych si určitě přál CDčka, ale řek bych, že teď pro mě bude výhodnější konzole, ač nejsem zrovna jejich milovník.
Co jsem si tu tak pročítal forum; tak v mé cenové kategorii tu byl doporučován Numark Mixtrack PRO. Ten se mi zalíbil, i když vypadá nadmíru plastově. Nicméně, co jsem se tak bavil s lidmi na lekcích tak mi byl doporučen Reloop Mixage Interface edition. Ten podle mě i na pohled vypadá líp. Poradili byste mi prosím, co je podle vás lepší volba. Numark, Reloop? Nebo něco jiného?
Numark Mixtrack PRO vs. Reloop Mixage Interface ed.
Re: Numark Mixtrack PRO vs. Reloop Mixage Interface ed.
Volil bych Mixtrack PRO, i když je pravda, že Mixage možná o něco lépe vypadá. Co je však u Mixtracku třeba vyzvednout jsou JOGy, jsou perfektní a manipulace s nimi bezchybná. Mixtrack PRO také nabízí více funkcí (hot cue, více efektů...) a jak tak koukám na aktuální ceny asi bych už nepřemýšlel 

Re: Numark Mixtrack PRO vs. Reloop Mixage Interface ed.
Mixage je již zastaralý doprodejový model, který byl nahrazen Beatmixem, takže by ses měl rozhodovat mezi ním a numarkem. To, že je cena beatmixu nižší než mixage, neznamená, že je horší, ba právě naopak 

http://blog.digitaldj.cz - Novinky ze světa DJ techniky