Soundcraft UREI 1603

Diskuze o DJ mixážních pultech, efektorech a sluchátkách
Odpovědět
lepe

Soundcraft UREI 1603

Příspěvek od lepe »

Docela me zaujal tenhle mix http://dj-obchod.cz/katalog/soundcraft- ... -1603.html , za 13tis vypada dobře..

zajimaly by me na nej zase pripominky, poznatky, kvalita, a jak jste s nim spokojeny :wink:
2x Technics SL-1200Mk2
Allen&Heath Xone:22
Sennheiser HD25-1 II

EVO

Re: Soundcraft UREI 1603

Příspěvek od EVO »

Hehe, to zas rozvíříme debatu.... :wink: Ale proč ne!
Co jsem tak slyšel, tak o své podznačce UREI i sám její výrobce Soundcraft sám tvrdí, že je to nepovedený!! :biggrin2: :biggrin2: :biggrin2:
Já osobně bych se tomu vyhnul velkým obloukem, ale jak mám bohužel zkušenosti z tohohle fóra, nebude trvat dlouho, a najde se tu dost zastánců... :P :P :P

lepe

Příspěvek od lepe »

hale je to mozny.. ja fakt nevim.. jen me zaujala cena spjata s touhle znackou, jaky to je nebo neni nevim..
2x Technics SL-1200Mk2
Sennheiser HD25-1 II

Darkwatcher

Příspěvek od Darkwatcher »

taky o něm silně uvažuju.

http://www.ureidj.com/product_reviews.aspx

tohle je recenze na 1605.Zas tak velkej rozdíl by v tom neměl bejt.

lepe

Příspěvek od lepe »

ja ani neuvazuju, ale zaujalo me to..

Tady mi asi k tomu nikdo nic nerekne co, krome jednoho, ze je to sunt.. zajimalo by me spis neco blizsiho
2x Technics SL-1200Mk2
Sennheiser HD25-1 II

robko

Příspěvek od robko »

Mam ho asi rok. S tym, co je napisane v tej recenzii na 1605 sa da uplne suhlasit. Velky, robustny, dobre ovladatelny, analogovy, dobre korekcie a zvuk. Co moze byt nevyhodou (skor otazkou zvyku), ze nula na korekciach nie je v prostriedku, ale viac vpravo. Inak nema efekty a ani dalsie vydobytky doby - pre niekoho plus, pre niekoho minus. Mne vyhovuje.
Ako je tam tiez spominane, tazko odhadovat aka bude jeho vydrz.

Na margo toho, ze Soundcraft o tom tvrdi, ze je to "nepovedeny"...podla vsetkeho sa to nepredava ako ocakavali. Predsalen v dnesnej dobe malokto siahne po niecom, bez efektov, midi, zabudovanej zvukovke, usb/firewire a podobne.

to Evo: vsimol som si uz v niekolkych temach, ze si tento mixak odpisal. Vzdy si ako dovod uviedol, to co aj tu. Su aj nejake ine dovody preco nie? Je mozne, ze som si na nom nevsimol nejake nedostatky...

EVO

Příspěvek od EVO »

4 robko: no, slyšel jsem názory od Huberta Mašína, pravé ruky prodanceu, na značku Urei, a přestože si již moc nepamatuju, co o něm napsal, byla to reakce VELMI negativní a to mi od člověka jeho formátu, znalostí a zkušeností bohatě stačí. Prostě nemám proč nad ním dál přemýšlej, jednoduše jsem tuhle značku se současným výrobním portfoliem odepsal, a jsem přesvědčenej že ta negativní reakce tam opravdu nebyla jen z důvodu, že tuhle značku prodance neprodává :wink: :P

czechmike

Příspěvek od czechmike »

na neci nazory by clovek fakt mel dat .. :lol: :roll: tvoje baba povidala atd ..

robko neres ty ses spokojenej a mix funguje tak jak ma a to staci ne ..

evo ty si nejakej striktni ne ...?
vestax pmc 08pro ,2xtechnics1200mkII,shure m44-7,sennheiser hd25cmkII

EVO

Příspěvek od EVO »

czechmike píše:na neci nazory by clovek fakt mel dat .. :lol: :roll: tvoje baba povidala atd ..

robko neres ty ses spokojenej a mix funguje tak jak ma a to staci ne ..

evo ty si nejakej striktni ne ...?
Proč myslíš? Proto, že dám na něčí názor? No nezlob se na mě, ale už mám ověřeno, že Hubertovi můžu 100% v těhle věcech věřit, není důvod nad tím dál přemejšlet, když tenhle člověk řekne, že je to shit :wink: Chápu, že to vypadá asi primitivně, ale tenhle člověk má u mě prostě absolutní respect, a to proto, že říká pravdu, i když je to konkurenční výrobek, klidně ho pochválí, když je co :ugeek2: A jestli se jeho názoru směješ a nevěříš mu, je to Tvůj postoj a já Ti ho brát nebudu, ale nemáme se tak dál o čem bavit... :!:

EVO

Příspěvek od EVO »

ad Robko: jestli je s Ureiem spokojenej, já mu to rozhodně přeju, nic víc nic míň...

Bj_Carda
Vybavení

Příspěvek od Bj_Carda »

2:EVO souhlasím s tebou, já taky chodím nabírat informace na forum prodance. Je třeba si uvědomit nemůže propagovat konkurenční výrobky, ale je pravda že pokud je co, tak klidně pochválí. Respect!
Pio CDJ 400, Numark FX 5000, APC20, Senn.HD25/HD215, ART 310A,

EVO

Příspěvek od EVO »

Bj_Carda píše:2:EVO souhlasím s tebou, já taky chodím nabírat informace na forum prodance. Je třeba si uvědomit nemůže propagovat konkurenční výrobky, ale je pravda že pokud je co, tak klidně pochválí. Respect!
Přesně!! Já říkám, že na fóru prodance je potřeba umět "číst mezi řádky", kor u Huberta to platí dvojnásob :lol: ale zase na druhou stranu to neni nic těžkýho, stačí tu diskuzi chvíli sledovat... :wink2: :ugeek2:

Odpovědět