sluchátka pro VDJ

Diskuze o DJ mixážních pultech, efektorech a sluchátkách
miras269

sluchátka pro VDJ

Příspěvek od miras269 »

Cau Dj´s.Sem takovej malej blazen do elektriky ( lepe receno akustiky ) sám sem si postavil pár repráků nejaky koupil a takhle nekdy deláme kalby.. nemáme žádnýho pořádnýho DJ jen se střídáme u kompu a hrajem si ve VDJ ale i tak to stačí... a ted k veci
mam Virtual DJ v5.0 a chtěl bych nějak připojit ke kompu výstup pro zesilovače ( to pořešený mam normalne ze sluchatkovyho konektoru ) a ted jeste pripojit sluchatka, aby kdyz hraje např. levá deska abych si mohl z pravý pustit hudbu do sluchátek.. lze to nejak udelat?

hoolifan

Re: sluchátka pro VDJ

Příspěvek od hoolifan »

jo jde, pokud máš 5.1 zvukovou kartu tak ti to pujde nastavit, jinak musíš koupit externí zvukovou kartu.. toto je karta přímo ke které dostaneš i traktora ale bude ti to fungovat i ve vdjji

http://www.club-music.cz/dj/zvukove-kar ... -2-dj.html
VDJ PRO+Audio2DJ+Eks XP5+Denon DN-X050+EEE1000H+Sennheiser HD 25

DJ StřeWo

Příspěvek od DJ StřeWo »

Já mám v zeleném konektoru repro a v modrém sluchátka ve VDJ a v outputs nastavené repro+headphones a fakči to

momosk

Příspěvek od momosk »

treba mať zvukovku ale prepnutú na 4 kanály alebo 6 kanálov
HP 550, Digital Jockey 2
soundcloud.com/momo-sk
facebook.com/djmomosk

miras269

Příspěvek od miras269 »

DJ StřeWo píše:Já mám v zeleném konektoru repro a v modrém sluchátka ve VDJ a v outputs nastavené repro+headphones a fakči to
cau... tak sem to zkoušel... do modrýho sluchátka do zelenýho bedny... ve VDJ sem nastavil 4.1 zvukovku... ale ani prd... to se má nastavovat ve VDJ nebo v ovladači zvukovky.. pošli mi prosím přesný popis nastavení vstupů a výstupů ve VDJ... zvukovku mám jen tu normální na základní desce.. časem až budou peníze na lepší processor tak už mám připravenou 7.1 ch základní desku...

DJ StřeWo

Příspěvek od DJ StřeWo »

Obrázek
Snad to pomůže

miras269

Příspěvek od miras269 »

DJ StřeWo píše:Snad to pomůže
dík... nastavil sem to přesně tak jak je to na obrázku... hrálo jen levé sluchátko a hrozně potichu... a to jen když sem v ovladači zvukovky nastavil 5.1 ch výstup.. jak sem nastavil normální stereo reproduktory tak nic... pak jsem nastavil zpět 5.1 ch výstup a už nic... je to nějaký náladový potvora... napiš mi prosím ještě jakej máš ovladač na zvuk... a máš teda taky jenom tu zvukovku co má 3 ďoury.. ? :D

DJ StřeWo

Příspěvek od DJ StřeWo »

Jo mám. Nahoře ve VDJ máš takový posuvník cue a mix. Zkus s tím pohýbat

miras269

Příspěvek od miras269 »

DJ StřeWo píše:Jo mám. Nahoře ve VDJ máš takový posuvník cue a mix. Zkus s tím pohýbat
to sem skousel... skousel sem to i na druhym kompu.. a uplne ten samej problem.. hraje to potichu.. pritom sluchátka O.K. a ten druhej komp má 7.1 zvukovku...

microgenius

Příspěvek od microgenius »

nastav si zvukovku na 5.1 a na predni repro si dej bedny a na zadni sluchatka
pioneer DJM 700,2xCDJ850k, 2xCDJ 100,HD25-1 II

miras269

Příspěvek od miras269 »

tak sem zapojil sluchátka na modrý, bedny na zelený... bedny hrajou super, nicméně pustím obě desky a když dám např na x-faderu hrát pravou desku a levou nechám puštěnou, slyším v bednách obě... a to samý slyšim ve sluchátkách... ( sluchátka: levé hraje potišeji o hodně než pravé ).
a co je ještě lepší... toto vše jde jen při tom když mam ve VDJ nastaveno sound card(s): 2 CARDS, pokud ve VDJ nastavím 4.1. ch tak sluchátka téměř nehrajou a těma [potenciometrama] nahoře ve VDJ můžu hejbat jak chci a nic se nemění...

microgenius

miras269 píše:tak sem zapojil sluchátka na modrý, bedny na zelený... bedny hrajou super, nicméně pustím obě desky a když dám např na x-faderu hrát pravou desku a levou nechám puštěnou, slyším v bednách obě... a to samý slyšim ve sluchátkách... ( sluchátka: levé hraje potišeji o hodně než pravé ).
a co je ještě lepší... toto vše jde jen při tom když mam ve VDJ nastaveno sound card(s): 2 CARDS, pokud ve VDJ nastavím 4.1. ch tak sluchátka téměř nehrajou a těma [potenciometrama] nahoře ve VDJ můžu hejbat jak chci a nic se nemění...
a zkousel si ruzne pri tech nastavenich prehazovat diry ?

miras269

Příspěvek od miras269 »

jj skousel.... bud hrajou sluchátka potichu ( jedno jeste min nez druhy ) a bedny dobre... nebo naopak..;-)

microgenius

miras269 píše:jj skousel.... bud hrajou sluchátka potichu ( jedno jeste min nez druhy ) a bedny dobre... nebo naopak..;-)
zkus preinstalovat ovladace na zvukovku a jak to mas nastevene ve vdj ?

miras269

Příspěvek od miras269 »

zkus preinstalovat ovladace na zvukovku a jak to mas nastevene ve vdj ?
Obrázek

takhle to tam mam.. pokud sem tam nastavil 4.1 ch kartu tak to hrálo ještě blbjejc.. když to nastavím tak jak je to na foto... tak bedny hrajou super - sluchátka jedno potišeji než to druhý... ( modrý sluchátka,zelený bedny - pokud otočím zapojení, hrajou dobře sluchátka a špatně bedny ) a navíc z beden slyším to samé jako ze sluchátek...

Odpovědět