zdravim ) měl bych tu opět problem snad mi někdo pomůžete ) zapojil sem si do pc mix Numark X6 a k pc mam připojený Herculej DJ control mp3 e2 abych si mohl srovnávat strany... a chtěl jsem si nahrát set ale mam problém v tom že když dam kabel z records do line up tak mi to piští a dělá divný zvuky.. nevíte někdo poradit?? budu vděčný za každou radu
tak sorry za ten název ale mě to přišlo zbytečný když stačí 1 klik a člověk si to přečte.. a sry napsal sem to špatně mam to normal line in a co myslis tim přebuzený??
ze ti tam ide az prilis velka hlasitost respektive mas napr basy prilis vyrazne alebo vysky a podobne cize ked na mixaku ti svietia cervene ledky idealne je sa pohobovat na tej led kde mas napisane 0db
tak sem to zkusil a je to spatny :-/ gainy musim mit skoro na nejmin aby to nedelalo ten zvuk chanel 2 mi dělá furt podivnej zvuk... bylo by reseni nejaka externi zvuko karta bo tak něco??
použivam virtual 7... mam numark x6 a mam pravě ještě k pc připojenej kontroler abych i mohl srovnavat strany... a radši sem si stahl nějakej line in nahravač ale problem je v tom že jen když už dam gainy normalně na střed a i skladba je vypla tak to děla ten strašnej zvuk
no tak skus nahravac cez virtual tam ti to robit nebude a este je tu jedna moznost ze ti to moze robit notaas ak je zapojeny na tu istu fazu ako mixak preto ja zapinam notas na uplne inu zasuvku v uplne inej miestnosti
podľa mňa bude problém niekde úplne inde,pred nahrávaním si zkontroluj stále že keď pustíš track a všetky eq máš na 0,gain na 0 aký máš vstup do line in v pc. ja som zvykol nahrávať sety tak na -5db (vo win si vieš nastaviť hlasitosť line in) a po nahratí nikde nemám ani prebudený signál ani clip a stále môžem po nahratí si upraviť ten set,napr regainovať hlas na 0db a výsledný setík ti ani nebude hrať ticho. snáď som ti pomohol
děkuju za rady zkusim zmenšit hlasitost line in ve windovsech... mam pc takze jakoby ti pripojenim to nebude ale muzu prinejhorsim zkusit jinou zasuvku a ten virtual nahrava rovnou z toho line in nebo to musim nejak nastavit?? ja to nikde nenašel... a ten zvuk mi to dělá ikdyž je vše vyplí jen když dam crossfadery nahoru.. ale mozna to bude tou hlasitosti ve win..
myslel si zrejme fadery lebo crssfader mas len jeden a vo virtuali to mas ako record zalezi este aky mas skin virtuala
a virtual nepotrebuje ziadny line in proste to co sa hra vo virtuali sa da priamo aj nahrat