problem č. 2

Diskuze o DJ mixážních pultech, efektorech a sluchátkách
Odpovědět
wenec
Příspěvky: 8
Registrován: 27 dub 2011 21:52

problem č. 2

Příspěvek od wenec »

zdravim :-)) měl bych tu opět problem snad mi někdo pomůžete :-)) zapojil sem si do pc mix Numark X6 a k pc mam připojený Herculej DJ control mp3 e2 abych si mohl srovnávat strany... a chtěl jsem si nahrát set ale mam problém v tom že když dam kabel z records do line up tak mi to piští a dělá divný zvuky.. nevíte někdo poradit?? budu vděčný za každou radu :-)

stopo
Příspěvky: 315
Registrován: 27 lis 2010 11:53

Re: problem č. 2

Příspěvek od stopo »

tie nazvy tem prosimta ako vymyslas nazov problem kazdemu prd povie co potrebujes skus sa zamysliet nabudece nad dobrym nazvom

crewy
Příspěvky: 617
Registrován: 30 dub 2007 20:16

Re: problem č. 2

Příspěvek od crewy »

nevím kabel na recording se dává do Line In a ne do Line UP, a kdyz to piští tak asi že by to bylo ten line in přebuzený..?

wenec
Příspěvky: 8
Registrován: 27 dub 2011 21:52

Re: problem č. 2

Příspěvek od wenec »

tak sorry za ten název ale mě to přišlo zbytečný když stačí 1 klik a člověk si to přečte.. a sry napsal sem to špatně mam to normal line in :-D a co myslis tim přebuzený??

stopo
Příspěvky: 315
Registrován: 27 lis 2010 11:53

Re: problem č. 2

Příspěvek od stopo »

ze ti tam ide az prilis velka hlasitost respektive mas napr basy prilis vyrazne alebo vysky a podobne cize ked na mixaku ti svietia cervene ledky idealne je sa pohobovat na tej led kde mas napisane 0db

wenec
Příspěvky: 8
Registrován: 27 dub 2011 21:52

Re: problem č. 2

Příspěvek od wenec »

oukej zkusim snizit master jelikoz basy středy vejšky mam většinou jen kousek od středu

wenec
Příspěvky: 8
Registrován: 27 dub 2011 21:52

Re: problem č. 2

Příspěvek od wenec »

tak sem to zkusil a je to spatny :-/ gainy musim mit skoro na nejmin aby to nedelalo ten zvuk chanel 2 mi dělá furt podivnej zvuk... bylo by reseni nejaka externi zvuko karta bo tak něco??

stopo
Příspěvky: 315
Registrován: 27 lis 2010 11:53

Re: problem č. 2

Příspěvek od stopo »

este aky soft pouzivas lebo da sa primo aj v softe nahravat

wenec
Příspěvky: 8
Registrován: 27 dub 2011 21:52

Re: problem č. 2

Příspěvek od wenec »

použivam virtual 7... mam numark x6 a mam pravě ještě k pc připojenej kontroler abych i mohl srovnavat strany... a radši sem si stahl nějakej line in nahravač ale problem je v tom že jen když už dam gainy normalně na střed a i skladba je vypla tak to děla ten strašnej zvuk

stopo
Příspěvky: 315
Registrován: 27 lis 2010 11:53

Re: problem č. 2

Příspěvek od stopo »

no tak skus nahravac cez virtual tam ti to robit nebude a este je tu jedna moznost ze ti to moze robit notaas ak je zapojeny na tu istu fazu ako mixak preto ja zapinam notas na uplne inu zasuvku v uplne inej miestnosti

piatro
Příspěvky: 490
Registrován: 27 dub 2011 14:34

Re: problem č. 2

Příspěvek od piatro »

podľa mňa bude problém niekde úplne inde,pred nahrávaním si zkontroluj stále že keď pustíš track a všetky eq máš na 0,gain na 0 aký máš vstup do line in v pc. ja som zvykol nahrávať sety tak na -5db (vo win si vieš nastaviť hlasitosť line in) a po nahratí nikde nemám ani prebudený signál ani clip a stále môžem po nahratí si upraviť ten set,napr regainovať hlas na 0db a výsledný setík ti ani nebude hrať ticho. snáď som ti pomohol :)
A&H Xone:92, Technics sl 1200 mkII, Rane SL1, Sennheiser hd 25 mkI, MBP Late 2012 i7

wenec
Příspěvky: 8
Registrován: 27 dub 2011 21:52

Re: problem č. 2

Příspěvek od wenec »

děkuju za rady :-) zkusim zmenšit hlasitost line in ve windovsech... mam pc takze jakoby ti pripojenim to nebude ale muzu prinejhorsim zkusit jinou zasuvku :-) a ten virtual nahrava rovnou z toho line in nebo to musim nejak nastavit?? ja to nikde nenašel... a ten zvuk mi to dělá ikdyž je vše vyplí jen když dam crossfadery nahoru.. ale mozna to bude tou hlasitosti ve win.. :-)

stopo
Příspěvky: 315
Registrován: 27 lis 2010 11:53

Re: problem č. 2

Příspěvek od stopo »

myslel si zrejme fadery lebo crssfader mas len jeden a vo virtuali to mas ako record zalezi este aky mas skin virtuala
a virtual nepotrebuje ziadny line in proste to co sa hra vo virtuali sa da priamo aj nahrat

Odpovědět