Pioneer HDJ 2000

Diskuze o DJ mixážních pultech, efektorech a sluchátkách
Kenny

Re: Pioneer HDJ 2000

Příspěvek od Kenny »

designem se mi tyhle nové nějak nelíbí, jsem rád že mam staré dobré tisícovky
Korg Zero 4, 2x Pio. CDJ 1000Mk3, HDJ 1000, pouzdra na CD - UDG :)

DeeJayElwis

Příspěvek od DeeJayElwis »

Dobrý den :-) Tak tohle je můj první příspěvek :-) Mám ty sluchátka měsíc a musím říct že jsou uplně nejlepší co jsem kdy měl :-) a to že jsem měl dost sluchátek :-) 2x Pioneer HDJ-1000,Sony MDR-V700DJ a TECHNICS RP-DH 1200 :-) Musím říct že zvuk je vynikajcí :-) Lepší než HDJ-1000 :-) řekl bych že Jako TECHNICS RP-DH 1200 akorát trošku lepší :-) A konstrukce je přímo užasná :-) S těma sluchátkama jde dělat cokoliv a nezlomí se :-) Vevnitř celého mostu je nějaké ohebné železo obalené gumou takže se nejdou zlomit a klouby jsou opravdu mistrovské dílo :-) Tak doufám že by to jako recenze stačilo :-) :lol: :)

Paul Diamond

Příspěvek od Paul Diamond »

no tak to potom vyzera uz fakt zaujimavo :)

edit/ zaujimalo by ma porovnanie Sennheiser HD 25 a HDJ 2000 :)
sdjs.sk
sdjs.podomatic.com
myspace.com/pauldiamondsk

DeeJayElwis

Paul Diamond : Tak to tě potěším protože jsem měl možnost je porovnat :-) On je zrovna kamarád má tak jsem je mohl porovnat :-) Naušníky u HDJ-2000 jsou větší u HD 25 je to skoro stejný jako u HDJ-1000 že se ti ty naušníky položí na ucho a neobklopího :-) a ještě mimochodem HDJ-2000 má elastickou kuži která se přizpusobý uchu :-) to nemaj žádný sluchátka :-) takže jejich nošení je mnohem víc pohodlnější :-) a ty HD 25 jsou hlasitější ale to mužeš na každým Mixáku nastavit :-) a maj lepší vejšky a středy :-) myslím ty HDJ-2000 :-) basy jsou tak nastejno :-)

Paul Diamond

jj ja mam HD 25 som s nimi nadmieru spokojny no aj tak ma HDJ 2000 zaujali :) keby som mal nejake shitnejsie sluchatka tak by som isiel asi prave do tych HDJ 2000... teraz nesom nuteny ja som si uz na tie male musle na HD 25kach zvykol aj tak mam male usi takze v pohode xixi :D
sdjs.sk
sdjs.podomatic.com

Azu

Příspěvek od Azu »

mně moc mrzí že nemaj stejně jako sennheisery a technic ty naklápěcí mušle, nevim ale mně bohužel k uším tyhle všemožné otočné a výklopné mechanizmy nepřirostly
http://blog.digitaldj.cz - Novinky ze světa DJ techniky

DeeJayElwis

NO Oni se ty mušle samy vracej na svojí polohu :-) Je tam pružina v každým kloubu :-) takže se daj vytočit a pak se sami vratí :-)

Azu

Příspěvek od Azu »

To co myslíš měn právě na sluchátkách vytáčí a nenašel sem pro to použití, myslel sem toto:
Obrázek
http://blog.digitaldj.cz - Novinky ze světa DJ techniky

Paul Diamond

na sennoch som to nikdy nepouzil som si este dotiahol tie srubky co tam su aby sa mi to nehybalo :D
sdjs.sk
sdjs.podomatic.com

DeeJayElwis

já jo :-) protože když si dáš to sluchátka za ucho tak se samo trošku natočí aby ti netlačilo do ucha :-) a když si vezmeš jedno do ruky tak jenom ho rychle přetočíš a mužeš začít poslouchat jenom na jedno :) Ale jinak má pravdu že je to zbytečný ale stejně jako u toho technicse to natáčení nahoru a dolu :-) je to stejný učel aby ti jedno sluchátko netlačilo do ucha :-)

hoolifan

Příspěvek od hoolifan »

no sám mám sluchátka Koss UR/29 - slušné skládací sluchátka a docela používám něco podobného co azu hodil na obrázku a to tak že sluchátka nasadím normálně na obě uši a jedno sluchátko vytočím za hlavu a poslouchám uchem monitor který mám na disce nad sebou.. to je ale asi jedinná možnost kdy člověk využije nějaké sklápění sluchátek..
ty HDJ2000 se mi docela líbí ale mám svoje sluchny už delší dobu a nemám potřebu je měnit za něco lepšího a když se mi náhodou ulomí sluchátko - což se stává tak jednou za 2 roky tak je prostě vyreklamuju na No question warranty a po je problému
VDJ PRO+Audio2DJ+Eks XP5+Denon DN-X050+EEE1000H+Sennheiser HD 25

djfelixus

Příspěvek od djfelixus »

Zajímalo by mě, jak jsou na tom HDJ-2000 s hmotností oproti Sennheiserům HD-25. Sennheisery jsou dost lehké a když vidím ty dvoutisícovky, tak mi to přijde, že to je jak tank na hlavě. :-) Velkou výhodu u HDJ-2000 vidím v odpojitelném a robustně provedeném kabelu. U HD-25 se moc o bitelnosti kabelu a způsobu provedení mluvit nedá.
www.djfelixus.cz |Official site
www.freedj.cz |Skutečně svobodní DJové

DeeJayElwis

djfelixus - jestli jsi někdy měl na hlavě HDJ-1000 tak si na ně polož ještě dvě deviti voltový baterky a tak asi vážej HDJ-2000 :-) a díky tomu že je to směs hliníku a magnesia tak jsou odolný jako blázen :-)

Odpovědět