Ako ste si vsimly chcem kupit niektory z tychto 2 mixov ale neviem sa rozhodnut. Viem ze su to rozdielne pulty. Pre DJM 5000 hovori, midicez USB a ze je to 19", a to kvoli tomu ze budem mat MEP 7000 tak k tomu je idealny, ale DJM 700 je si myslim na tom konstrukcne lepsie a je to taky standart pre kluby.
Neviem ako by to bolo po zvukovej stranke porovnat tieto 2 pulty.
Za dotazy vdaka a poprosim k teme a nie offtopic.
DJM 5000 vs. DJM 700
Re: DJM 5000 vs. DJM 700
Zvukově i kdyby byl rozdíl, tak ho nikdo na této planetě nepozná...
U 5000 nelze efekty "aplikvat" na line, ale pouze na mikrofony...
U 5000 nelze efekty "aplikvat" na line, ale pouze na mikrofony...
Pioneer dělá věci bez ohledu na konkurenční značky a prostě vyrábí vše tak aby to sedělo ideálně jen k jejich produktům a to je i tento případ. Také sem si říkal po prvé vo sem ten mix viděl proč proboha nemá efekty jako jeho předchůdci a pak mně to bylo hned jasné, prootže je právě navržen pro používání s MEP-7000, který má efekty v sobě a tak nemají důvod je dělat duplicitně ještě na mixáku a na místo toho přidali USB zvukovou kartu aby bylo možné MEP7000 využít pro práci s počítačem.
Rozhodně se tedy nkoukej na to co je nebo není standard, ale kup si to co vyhovuje nejlépe tobě a pokud máš MEP7000, tak jinou možnost než DJM5000 nemáš protože DJM700 na stůl společně s MEP7000 prostě nedáš, na to je všude málo místa.
Rozhodně se tedy nkoukej na to co je nebo není standard, ale kup si to co vyhovuje nejlépe tobě a pokud máš MEP7000, tak jinou možnost než DJM5000 nemáš protože DJM700 na stůl společně s MEP7000 prostě nedáš, na to je všude málo místa.
http://blog.digitaldj.cz - Novinky ze světa DJ techniky
Ale efekty lze u MEP 7000 (pokud ho beru jako SP-C1) lze použít jen když mam zaply míchání pres displej... (nelze s kazdým deckem na jeden kanál mixu) nebo ten mix funguje jako softwarovy ovladac k tomu jejich pomatenému programu? 

Oni to jako kontrolér moc neberou a skutečně tam s efektama je to horší a psoléhaj na možnosti programů, ale oni ten mix navrhli pro MEP7000 jako celek kdy se hraje z CD nebo USB, což když už někod má MEP7000 tak není moc důvodu požívat jej jako MIDI kontrolér s notebookem když můžu skladby mít na flash disku který mam připojen k přehrávači
http://blog.digitaldj.cz - Novinky ze světa DJ techniky
Měl bych dotaz k tomu DJM 700... Vzadu vidím Master 1 jako XLR konektory a master 2 jako cinche ... u nás v clubu nemáme satelity připojený k vyhybce takže satelity jsou připojeny cinchema a subwoofery jsou přivedeny jedním XLR konektorem... Otázka zní, jestli když připojím satelity na Master 2 a Sub na Master 1 jestli budou hrát oba dva výstupy najednou... teďka tam je Rodec MX 180 MK II a ten ma na každej master zvlášť šavli + jednu na monitor... tak jen jestli mi to bude hrát když ho koupím.
Samozřejme bude za předpokladu, že oba budeš míst stejně hlasitě, ale dle mě je toto řešení naprostá prasečina, to je lepší jakákoliv sračkoidní vyhybka za 2000,- než to řešit takto... Nebo si udělat prostě panel, který bude mít 2x vstup a třeba 4x výstup, ten si udělá každý za 200,- ale tohle je vážně prasečina...
No na Rodecu sou oba dva mastery naplno takže cos e týče hlasitosti tak to bude odpovídat. Jako taky se mi to nějak nelíbí extra... ale já to tam nestavěl a nehodlám se vtom majiteli hrabat, jen si chci koupit vlastni aparaturu tak aby mi to tam hrálo... ten Rodec je uplně k ničemu. Ještě otázečka... výstupy Booth jsou předpokládám odposlechy?