Denon X 1600 tlačítka?

Diskuze o DJ mixážních pultech, efektorech a sluchátkách
Zamčeno
Majky_mike

Denon X 1600 tlačítka?

Příspěvek od Majky_mike »

Ahoj,

tak už jsem vyřešil otázku, zda CDJ 900 nebo CDJ 2000, ale stále se nemůžu rozhodnout, jaký koupit mix. Momentálně v podstatě přemejšlim už jen nad X-1600 (současně nejvíce používám X1500), DJM 800 a DJM 2000.

S X1600 jsem se ještě nikde nepotkal... nemáte jí náhodou někdo doma? Chtěl jsem se zeptat, jak vypadají na pultu tlačítka. Tlačítka jsou v podstatě jediná drobná výhrada, kterou bych měl k X1500 a podle fotek mi přijde, že na X1600 jsou stejné.

Jestli si X1600 oproti X1500 s tlačítkama nějak výrazně pomohla, asi půjdu do ní...

... jestli nepomohla tak tápu :-). DJM 800 mi přijde strašně drahá, vzhledem ke stáří... DJM 2000 má zase jeden mikrofon. X1700 nebo EVO5 jsou pro mě zbytečné. DJM 700 bude proti X1500 zvukově downgrade. Je to s tím výběrem těžké :-)).

THX

microgenius

Re: Denon X 1600 tlačítka?

Příspěvek od microgenius »

myslim ze na tu X1600 jeste moc zkusenosti nebude ,ale myslim si ze jak tlacitkama tak ovadanim to bude mazec prece jen denon firma sama sobe :-)a ted zacli delat veci podle pincka:-)
pioneer DJM 700,2xCDJ850k, 2xCDJ 100,HD25-1 II

DeeJay PiPi

Příspěvek od DeeJay PiPi »

A co takhle nějakýho A&H nebo nižšího Eclera. Downgrade to určitě nebude, předražený taky nějak nejsou a přeplácaný funkcema taky ne...

Majky_mike

DeeJay PiPi píše:A co takhle nějakýho A&H nebo nižšího Eclera. Downgrade to určitě nebude, předražený taky nějak nejsou a přeplácaný funkcema taky ne...
Určitě bych touhle volbou nic nezkazil, ale není to úplně můj šálek čaje... Evo4 vypadá fajn, ale nelíbí se mi mikrofonová sekce. A&H zase kromě filtrů nenabízí žádné efekty (občas použiju alespoň nějaké echo a delay).

Jak říkám... zatím se mi asi nejvíce zdá X 1600, popřípadě DJM 800 (a když bych uvažoval o DJM 800, možná bych rovnou zvážil, zda nepřiplatit ještě 10 tis na DJM 2000).

DeeJay PiPi

Příspěvek od DeeJay PiPi »

Tak já bych se osobně přiklonik k tomu Denonu. Podle mě DJM 2000...na to, co umí (neumí) je jeho cena pořádně vysoko. DJM 800 je super mixák, ale už je dávno překonaný. Osobně bych bral tu X1600. Ale zas neměl jsem ten mix v ruce, tak nemůžu soudit...

Majky_mike

DeeJay PiPi píše:Tak já bych se osobně přiklonik k tomu Denonu. Podle mě DJM 2000...na to, co umí (neumí) je jeho cena pořádně vysoko. DJM 800 je super mixák, ale už je dávno překonaný. Osobně bych bral tu X1600. Ale zas neměl jsem ten mix v ruce, tak nemůžu soudit...
Já se zatím taky přikláním k Denonu... ale rád bych se někde mrknul na ty tlačítka. X1500 je neměla moc zázračné...

DJM 2000 se mi jinak docela líbí (až na ten 1 mic). Pravda je, že mi přijde opravdu hodně drahej, ale zase na stranu druhou... co jiného v této kategorii koupit? S DJM 2000 jsem měl možnost se potkat asi jen na 20 min, ale většina jeho funkcí mi přišla použitelnejch (pro mě). Hlavně se mi opravdu líbila efektová sekce, která mi přišla hodně využitelná.

Když si za ty peníze koupim třeba EVO5 nebo X1700, tak mnoho jejich funkcí pořádně využiju (zvukovka, více plnohodnotnejch efektovejch sekcí) ale pohotovost DJM 2000 zase z mého pohledu nemají.

Ale jak říkám... musim si to ještě promyslet. Je to spousta peněz, za "hračku" ... X1600 by svůj úkol splnila stejně.

djmix123

Příspěvek od djmix123 »

Majky_mike píše:
DeeJay PiPi píše:Tak já bych se osobně přiklonik k tomu Denonu. Podle mě DJM 2000...na to, co umí (neumí) je jeho cena pořádně vysoko. DJM 800 je super mixák, ale už je dávno překonaný. Osobně bych bral tu X1600. Ale zas neměl jsem ten mix v ruce, tak nemůžu soudit...
Já se zatím taky přikláním k Denonu... ale rád bych se někde mrknul na ty tlačítka. X1500 je neměla moc zázračné...

DJM 2000 se mi jinak docela líbí (až na ten 1 mic). Pravda je, že mi přijde opravdu hodně drahej, ale zase na stranu druhou... co jiného v této kategorii koupit? S DJM 2000 jsem měl možnost se potkat asi jen na 20 min, ale většina jeho funkcí mi přišla použitelnejch (pro mě). Hlavně se mi opravdu líbila efektová sekce, která mi přišla hodně využitelná.

Když si za ty peníze koupim třeba EVO5 nebo X1700, tak mnoho jejich funkcí pořádně využiju (zvukovka, více plnohodnotnejch efektovejch sekcí) ale pohotovost DJM 2000 zase z mého pohledu nemají.

Ale jak říkám... musim si to ještě promyslet. Je to spousta peněz, za "hračku" ... X1600 by svůj úkol splnila stejně.
Mám doma Denon DN X1600 aj 1700ku a tie tlaťčítka sú oproti starej 1500 ke oveľa oveľa lepšie. príjemnejšie na dotyk a aj sa lepšie s nimi manipuluje. Aj v tomto dôležitom detaile spravil Denon pokrok. Zvuk plný čistý, nádhera počúvať. smozrejme iba ak máš kvalitné reprobedne a zosilňovač aspoň Ecler a viac. Výborné variabilné Midi ovládacie prvky, vstavaná zvuková karta 24bit..., DVS certifikát pre Tractor Scratch, výborne znejúci frekvenčný filter, a podľa mňa užívateľsky prefektné pogumované otočné ovládače, to všetko je pridaná hodnota min. 500 Eur. Keď k tomu pridám dva mikrofónne vstupy s nádherne čistým zvukom bez najmenšieho šumu. paráda Za tie peniaze nič lepšie nekúpiš! S týmto mixom môžeme porovnávať jedine A&H vyššej rady a Pion. DJM2000 svojim vybavením.

Majky_mike

djmix123 píše:
Majky_mike píše:

Mám doma Denon DN X1600 aj 1700ku a tie tlaťčítka sú oproti starej 1500 ke oveľa oveľa lepšie. príjemnejšie na dotyk a aj sa lepšie s nimi manipuluje. Aj v tomto dôležitom detaile spravil Denon pokrok. Zvuk plný čistý, nádhera počúvať. smozrejme iba ak máš kvalitné reprobedne a zosilňovač aspoň Ecler a viac. Výborné variabilné Midi ovládacie prvky, vstavaná zvuková karta 24bit..., DVS certifikát pre Tractor Scratch, výborne znejúci frekvenčný filter, a podľa mňa užívateľsky prefektné pogumované otočné ovládače, to všetko je pridaná hodnota min. 500 Eur. Keď k tomu pridám dva mikrofónne vstupy s nádherne čistým zvukom bez najmenšieho šumu. paráda Za tie peniaze nič lepšie nekúpiš! S týmto mixom môžeme porovnávať jedine A&H vyššej rady a Pion. DJM2000 svojim vybavením.
Děkuju za odpoveď... to jsem chtěl slyšet. Dle fotky mi tlačítka přišla stejná. O ostatním zpracování nepochybuju, to bylo na velmi vysoké úrovni už u X1500.

Majky_mike

Tak navzdory racionálnosti jsem neodolal a stejně koupil DJM 2000. Nicméně díky všem za posty.

LOCK

Zamčeno