no tak takým porovnateľným konkurentom môže byť 700 nie ?nema.dj píše:proti ktorim?.....DJM350 a 250?Paxhape píše:A tá 1600 proti Pinckám je na tom ako ?nema.dj píše:Novy DN-X1500 uz asi nekupis, nevyrabaju sa.....ja som kupoval mix takto pred rokom a v ponuke bol akurat sa mi zda, ze v Notape a aj to bola predvadzacka, tak som vzal DN-X1600
Aký mixpult ku 2x PIO - 350 W ?
Re: Aký mixpult ku 2x PIO - 350 W ?
2x Pio CDJ 350W+Numark DM1050+VivancoDJ100
Len napadlo ma, že ak by som šiel EFX 500 na master, zase nastáva otázka výstupu... Šak sú tam len linky ? Takže by to chcelo DI ...nema.dj píše:urcite by to nebola zla kombinacia s tym denonon a EFX500, alebo nejaky Kaoss, len cena noveho pultu je dost vysoka....oproti DJM250 ti pribudnu dalsie 2 kanaly na linkach, dalsi kanal na mikrofon, no a u mna dost podstane, moznost pripojenia odposluchu.....ak najdes nejaky pekny bazarovy kusok, tak preco nie....ci chcel si novy?
Šak hádam sa peniaze nájdu ...nema.dj píše:urcite by to nebola zla kombinacia s tym denonon a EFX500, alebo nejaky Kaoss, len cena noveho pultu je dost vysoka....oproti DJM250 ti pribudnu dalsie 2 kanaly na linkach, dalsi kanal na mikrofon, no a u mna dost podstane, moznost pripojenia odposluchu.....ak najdes nejaky pekny bazarovy kusok, tak preco nie....ci chcel si novy?

hlavny rozdiel medzi DN-X1600 a DJM700/800 je v tom, ze 1600 moze sluzit aj ako zvukova karta .... v praxi to znamena, ze napriklad pri zostave 2x timecode+DN-X1600+soft (traktor, vdj) nepotrebujes dalsiu zvukovku, so seratom neviem ci to ide, nasiel som nejake videa na YT, no mne sa to rozchodit zatial nepodarilo, a nejako som ani nemal cas to dalej skumat.....midi maju vsetky 3 pulty, len u Pioneerov sa ide cez DIN 5kolik, no ako funguju som vo svojom okoli nevidel...1600kou pri midi mozes ovladat Traktor pomocou mapovacieho suboru od vyrobcu (vyskusal som, no s porovnani s konzolou sa mi to zdalo ako neprakticke), dalsi rozdiel je v style vstupov....na 700/800ke si vies na jednom vstupe prepinat z dvoch zdrojov urcenych pre ten konretny vstup....na 1600ke su vstupy riesene matrixovo....tzn, ze na fader (sablu) si navolis vstup ktory potrebujes, no nemusi byt zapojeny v presne danej sekcii.....priklad, to co mam zapojene na 4ke, si viem prehodit na 1,2,3 alebo si viem zdvojit jeden vstup na dve sable (toto by asi ocenil David z geta, ktory miesa 2 tracky z jedneho playera, s tymto pultom by to vyzeralo vierohodnejsie
) ....dalsi rozdiel je efektovej jednotke....na Pioneeroch si volis, ktory kanal chces efektovat mic/1/2/3/4/master otocnym prepinacom...na 1600ke si ho volis spinacom, cize opat sa ponuka dalsia variacia, napr. 1 necham bezat, na 2ke mi ide nejaky podmaz, na 3ke mi ide nieco a ked chcem efektovat 2a3, tak si zopnem tieto dva kanaly....na Pioneere to nejde ... ja som s tym pultom spokojny, k dokonalosti mu chyba "Color" a digitalne vstupy ako na DJM800 ....potom su tam uz len detaily....priebehy na fadre a CF na 1600ke sa daju nastavit plynulo, na 700/800ke su 3 prednastavenia (v praxi malokedy vyuzitelne), nastavenie utlmu a nabeho talkovera v setape....treba si to len osahat....o zvuku pisat nebudem, to sa tu uz riesilo....v glbale, vsetky 3 pulty su spickove, to je bez debaty, ako vravim, osahat a co mi viac padne do ruky, tym sa potom dalej zaoberat

Denon 2x SC3900, DN-X1700, MacBook Pro 13" i5, NI X1 mk2, HD25-II
vieš a poradiť kde sa to dá ošahať ?nema.dj píše:hlavny rozdiel medzi DN-X1600 a DJM700/800 je v tom, ze 1600 moze sluzit aj ako zvukova karta .... v praxi to znamena, ze napriklad pri zostave 2x timecode+DN-X1600+soft (traktor, vdj) nepotrebujes dalsiu zvukovku, so seratom neviem ci to ide, nasiel som nejake videa na YT, no mne sa to rozchodit zatial nepodarilo, a nejako som ani nemal cas to dalej skumat.....midi maju vsetky 3 pulty, len u Pioneerov sa ide cez DIN 5kolik, no ako funguju som vo svojom okoli nevidel...1600kou pri midi mozes ovladat Traktor pomocou mapovacieho suboru od vyrobcu (vyskusal som, no s porovnani s konzolou sa mi to zdalo ako neprakticke), dalsi rozdiel je v style vstupov....na 700/800ke si vies na jednom vstupe prepinat z dvoch zdrojov urcenych pre ten konretny vstup....na 1600ke su vstupy riesene matrixovo....tzn, ze na fader (sablu) si navolis vstup ktory potrebujes, no nemusi byt zapojeny v presne danej sekcii.....priklad, to co mam zapojene na 4ke, si viem prehodit na 1,2,3 alebo si viem zdvojit jeden vstup na dve sable (toto by asi ocenil David z geta, ktory miesa 2 tracky z jedneho playera, s tymto pultom by to vyzeralo vierohodnejsie) ....dalsi rozdiel je efektovej jednotke....na Pioneeroch si volis, ktory kanal chces efektovat mic/1/2/3/4/master otocnym prepinacom...na 1600ke si ho volis spinacom, cize opat sa ponuka dalsia variacia, napr. 1 necham bezat, na 2ke mi ide nejaky podmaz, na 3ke mi ide nieco a ked chcem efektovat 2a3, tak si zopnem tieto dva kanaly....na Pioneere to nejde ... ja som s tym pultom spokojny, k dokonalosti mu chyba "Color" a digitalne vstupy ako na DJM800 ....potom su tam uz len detaily....priebehy na fadre a CF na 1600ke sa daju nastavit plynulo, na 700/800ke su 3 prednastavenia (v praxi malokedy vyuzitelne), nastavenie utlmu a nabeho talkovera v setape....treba si to len osahat....o zvuku pisat nebudem, to sa tu uz riesilo....v glbale, vsetky 3 pulty su spickove, to je bez debaty, ako vravim, osahat a co mi viac padne do ruky, tym sa potom dalej zaoberat

Ľudia čo sa to deje v tom hlasovaní dáko vedie ten Denon ,?...
Asi protoze je jako jedinej z tech mixaku v ankete pouzitelnej 

na osahanie si cestu misis najst sam, tam nikto navod neda....skus pokukat po okoli, kto z coho hra....votiret sa a za vodku ta mozno pred akciou na chvilu potom k pultu pusti, alebo ti co to poukazuje.....druha moznost, skus konzultaciu s nejakym predajcom a dohodnut stretko a spravit si vylet (najblizsie mas asi len BA)....pokial ma zaujem tovar predat a ma ho skladom, je velka pravdepodobnost, ze ti ho na chvilu neha osahat (techhouse.sk ma skladom aj Pio 700 aj Denona, 800 nemaju)...ja som svoj pult kupoval naslepo....700ku a 600ku som mal osahanu, 800ka vtedy vychadzala....1600ku nemal nik.....no vyplatilo sa
Denon 2x SC3900, DN-X1700, MacBook Pro 13" i5, NI X1 mk2, HD25-II
NEMA ma pravdu o tych mixoch ,,
inac ak prides do Krompach na kavu tak moju 800ku ti ukazat, a Ty osahat a vyskusat doma mozme
inac ak prides do Krompach na kavu tak moju 800ku ti ukazat, a Ty osahat a vyskusat doma mozme
DJM-800, CDJ-900, Sony MDR-V700
tu mas dobreho mixa
http://www.podrukou.sk/index.php?site=P ... =&id=72243
http://www.podrukou.sk/index.php?site=P ... =&id=72243
No tak ako to je veľmi pekná pozvánkamarkes píše:NEMA ma pravdu o tych mixoch ,,

[quote="markes"]tu mas dobreho mixa
http://www.podrukou.sk/index.php?site=P ... =&id=72243[/quote]
Áno je dobrý ale budem brať tú 700ku pio
Rozhodol som sa dobre ?
http://www.podrukou.sk/index.php?site=P ... =&id=72243[/quote]
Áno je dobrý ale budem brať tú 700ku pio

no playere,,,,ved moje stroje mam napisane v podtexte,,,
pioneer cdj-900
technics sl-dz1200
denon dns-1200
mix djm-800
inac 700ka je ok,,,,,chyba tam ten COLOR mixing potenciometer,,
ale i 700ka ma slusne vetsinou tie iste efekty,,,ako na 800ke
ale ten digitalny zvuk je tam citit poriadne,,
kazdy kto hral na PIO mixe djm-500 ti povie ze tie nove (700/800) maju taky umely nedynamicky suchy zvuk,,,,
aj ja to tak nejak vidim,,,,ale na akcii to je jedno,,,tam aj tak hraju chrcaky bedne,,,
cize z mixom som nadmieru spokojny
inac Krompachy su okres (Sp.Nova Ves) v smere do Kosic
pioneer cdj-900
technics sl-dz1200
denon dns-1200
mix djm-800
kazdy kto hral na PIO mixe djm-500 ti povie ze tie nove (700/800) maju taky umely nedynamicky suchy zvuk,,,,
aj ja to tak nejak vidim,,,,ale na akcii to je jedno,,,tam aj tak hraju chrcaky bedne,,,
ešte jedna otázka neoplatí sa mi teda vôbec ísť do niečoho iného ?markes píše:no playere,,,,ved moje stroje mam napisane v podtexte,,,
pioneer cdj-900
technics sl-dz1200
denon dns-1200
mix djm-800
co tak ecler nuo 3 ??
2 pioneer cdj 350, pioneer djm 300, stanton t 80,pioneer efx 500