Virtual DJ + Timecode cd = problém

Diskuze o DVS produktech a DJ MIDI kontrolerech.
Odpovědět
hoolifan

Virtual DJ + Timecode cd = problém

Příspěvek od hoolifan »

smahnul sem si mp3ku ze stranek virualdj.com zapojil sem všecko tak jak má byt a z repra mi lezlo jen pískání a velice potichu zvuk songu který sem chtěl hrát nevíte někdo co s tím??
VDJ PRO+Audio2DJ+Eks XP5+Denon DN-X050+EEE1000H+Sennheiser HD 25

dj_camil

Příspěvek od dj_camil »

To bude problém někde v kabeláži nebo tak. Mi to tak taky jednou dělalo a musel jsem přepájet kabel z obchodu, aby to bylo dobrý..
Music is my destiny!

stereoman

Příspěvek od stereoman »

Mas spatne nastavenou zvukovku :!: Jakou zvuknu pouzivas :?:

hoolifan

Příspěvek od hoolifan »

v kabeláži problém když hraju normálně a mám ze zvukovky vytažené 2 kanály do mixu tak mi to funguje bezproblému (zvukovka MAYA 44 USB)
tak mě napadá nemohlo by to být socnutou verzí VDJ?

stereoman

Příspěvek od stereoman »

:arrow: Podivej se, jak mas nastavene hlasitosti vstupu a vystupu - takovej ten program ke zvukovce s tema fadera, vypada to jak mixazni pult...

:arrow: Vytahni hlasitost vsech faderu a u vstupu vypni to, aby zvuk ze vstupu byl slyset v masteru

hoolifan

Příspěvek od hoolifan »

tak sem si rozjel controls a mám tam 3 takové jakože políčka Monitor, input, a output.. všechny hlasitosti jsou nastavené na max a tam dole je takové políčko s názvem GANG to myslíš abych vypnul?

stereoman

Příspěvek od stereoman »

Jsem mimo domov, takze ti to ted z hlavy nereknu, nekde musis zaskrtnout, aby to neposilalo zvuk, co je na vstupech do vystupu :!:
Neni nahodou ten GANG funkce, ktera ti spoji fadery pro levy a pravy kanal :?:

hoolifan

Příspěvek od hoolifan »

jo Gang je na nejspíš na spojení kanálů..už sem to docela rozchodil ale s pioneerama 100kama je to nepoužitelné a s American Audio 610 je to taky nepoužitelné..ale došel jsem na další věc..že jdou propojit playery na zvukovku a hrát tak že song jde z playeru do zvukovky a ze zvukovky zpátky do mixu..ALE přes toto mi šly oba signály z playerů do mixu do jednoho kanálu..nevím co to má za následek protože výstupy mám nastaveny pro každý kanál zvlášť..

GeGi

Re: Virtual DJ + Timecode cd = problém

Příspěvek od GeGi »

zdarec všem... jestli náhodou jste někdo řešil problém s tím že se vypálilo cd a v pioneeru CDJ-200 jiných mě to vyfluslo vždy zpátky... :( neví tedy někdo jak se to správně má vypálit... normálka mptrojka jako cd stopa... a prostě ani prd vždy ve všem mě to vyfluslo zpět... Děkuji za případné rady a pomoc... přece jen je to zajímavé hraní ... dát tam mptrojku...a pak si hrát vše na cd playeru... zvlášt na pioneeru jsou zajímavé věci na hraní si s hudbou... Diky

djfelixus

Re: Virtual DJ + Timecode cd = problém

Příspěvek od djfelixus »

MAYA44USB je zvukovka na nic. Kvalitou zvuku se sice zdá být za tu cenu fajn, ale její výstupní nízká hlasitost a software k ní dodávanej je horor. Pro TC nedoporučuju.
www.djfelixus.cz |Official site
www.freedj.cz |Skutečně svobodní DJové

Odpovědět