Nazdar hoši. Mám takový menší problém...
Mám Virtual DJ 5.0, Virtual DJ 6.1 a Numark Cue. K tomu Virtual DJ(Numark virtual vinyl) a Serato timecody...
A teď k problému...
Ve spojení Numark Cue + Virtual DJ timecodes funguje vše tak jak má, rychlosti drží.
Ve spojení Virtual DJ 5.0 + Virtual DJ timecodes je levý gramofon(deck) OK, kdežto pravý jede "pozpátku"... To samé, pokud použiji Serato timecody.
Ve spojení Virtual DJ 6.1 + Virtual DJ timecodes je pravý gramofon(deck) OK, kdežto levý se "točí", ale nezačne hrát.
Ve spojení Virtual DJ 6.1 + Serato timecodes je pravý gramofon(deck) OK, levý gramofon(deck) OK, ale vůbec nedrží rychlosti... Příklad track 135 bpm - rozmezí 134,4 - 136,5 bpm...
Upozorňuji, že vše je při stejném zapojení...!
Je pravda, že přenosky, ani gramofony, na kterých jsem to zkoušel nejsou nic moc, protože nejsem doma, ale proč to jednou funguje OK, jednou tak a jednou jinak?
Předem díky...
Virtual DJ/Numark Cue + Virtual DJ,Serato timecodes
Re: Virtual DJ/Numark Cue + Virtual DJ,Serato timecodes
škoda že sis nevšimldjcaramba píše:Nazdar hoši. Mám takový menší problém...
Mám Virtual DJ 5.0, Virtual DJ 6.1 a Numark Cue. K tomu Virtual DJ(Numark virtual vinyl) a Serato timecody...
A teď k problému...
Ve spojení Numark Cue + Virtual DJ timecodes funguje vše tak jak má, rychlosti drží.
Ve spojení Virtual DJ 5.0 + Virtual DJ timecodes je levý gramofon(deck) OK, kdežto pravý jede "pozpátku"... To samé, pokud použiji Serato timecody.
Ve spojení Virtual DJ 6.1 + Virtual DJ timecodes je pravý gramofon(deck) OK, kdežto levý se "točí", ale nezačne hrát.
Ve spojení Virtual DJ 6.1 + Serato timecodes je pravý gramofon(deck) OK, levý gramofon(deck) OK, ale vůbec nedrží rychlosti... Příklad track 135 bpm - rozmezí 134,4 - 136,5 bpm...
Upozorňuji, že vše je při stejném zapojení...!
Je pravda, že přenosky, ani gramofony, na kterých jsem to zkoušel nejsou nic moc, protože nejsem doma, ale proč to jednou funguje OK, jednou tak a jednou jinak?
Předem díky...
./viewtopic.php?f=1&t=3289
tak příště

2x 1200MK5, RANE-TTM57SL ,Vestax QFO, MPD24, MPC500 atd..
Tak toho jsem si všiml, protože jsem to zakládal já...
Nicméně toto patří do problémů a ve výše zmíněném topicu jsem rozhodně odpověď nenašel...
Ale zkus poradit, třeba jsem něco přehlídl...

Nicméně toto patří do problémů a ve výše zmíněném topicu jsem rozhodně odpověď nenašel...

Ale zkus poradit, třeba jsem něco přehlídl...

tak to jsem si zase naběh
já ti moc neporadim pač používám jen SSL, i když nějaký pokusy s kombinací
vinylu od serata a VDj proběhly ale dopadl jsem úplně stejně
nakonec to můj kámo vzdal a koupil Rane SSL komplet

já ti moc neporadim pač používám jen SSL, i když nějaký pokusy s kombinací
vinylu od serata a VDj proběhly ale dopadl jsem úplně stejně

nakonec to můj kámo vzdal a koupil Rane SSL komplet

2x 1200MK5, RANE-TTM57SL ,Vestax QFO, MPD24, MPC500 atd..
člověk by řek, že je snad úplně logický, že program funguje jen s vinylama pro to určenýma, ale hold někteří to stále nechápou a snaží se ušetřit i těch 200 kaček, neskutečný 
To vše ostatní co ti to dělá je tak leda tím že to máš blbě zapojený o čemž svědčí i to že ti to hraje po zpátku, máš otočený kabely levej a pravej kanál.

To vše ostatní co ti to dělá je tak leda tím že to máš blbě zapojený o čemž svědčí i to že ti to hraje po zpátku, máš otočený kabely levej a pravej kanál.
http://blog.digitaldj.cz - Novinky ze světa DJ techniky
Možná to tak vypadá, ale nejsem úplnej trouba...
Vždyť píšu, že mi to dělá s Virtual DJ(Numark Virtual Vinyl) timecodes a zapojení je pořád stejné... Přece rozeznám bílou a červenou barvu...
Ty timecody od Serata jsem zkoušel jen ve verzi 6.0.1, kde je možné tyto timecody nastavit, tzn. že je podporuje...

Vždyť píšu, že mi to dělá s Virtual DJ(Numark Virtual Vinyl) timecodes a zapojení je pořád stejné... Přece rozeznám bílou a červenou barvu...

Ty timecody od Serata jsem zkoušel jen ve verzi 6.0.1, kde je možné tyto timecody nastavit, tzn. že je podporuje...
s akou zvukovkou to máš zapojene ?
ked tak by som sa na tvojom mieste skusil pohrat s nastavenim sily vstupu z nej
aspon u mna byva toto rozhodujuce ked sa nechce spravne skalibrovat niektora doska
a skus tiez precistit hroty na prenoskach
ked tak by som sa na tvojom mieste skusil pohrat s nastavenim sily vstupu z nej

a skus tiez precistit hroty na prenoskach
Vestax VCI-100, AKAI LPK 25, Sennheiser HD215, Lenovo x61