Virtual DJ/Numark Cue + Virtual DJ,Serato timecodes

Diskuze o DVS produktech a DJ MIDI kontrolerech.
Odpovědět
djcaramba

Virtual DJ/Numark Cue + Virtual DJ,Serato timecodes

Příspěvek od djcaramba »

Nazdar hoši. Mám takový menší problém...
Mám Virtual DJ 5.0, Virtual DJ 6.1 a Numark Cue. K tomu Virtual DJ(Numark virtual vinyl) a Serato timecody...
A teď k problému...
Ve spojení Numark Cue + Virtual DJ timecodes funguje vše tak jak má, rychlosti drží.
Ve spojení Virtual DJ 5.0 + Virtual DJ timecodes je levý gramofon(deck) OK, kdežto pravý jede "pozpátku"... To samé, pokud použiji Serato timecody.
Ve spojení Virtual DJ 6.1 + Virtual DJ timecodes je pravý gramofon(deck) OK, kdežto levý se "točí", ale nezačne hrát.
Ve spojení Virtual DJ 6.1 + Serato timecodes je pravý gramofon(deck) OK, levý gramofon(deck) OK, ale vůbec nedrží rychlosti... Příklad track 135 bpm - rozmezí 134,4 - 136,5 bpm...
Upozorňuji, že vše je při stejném zapojení...!
Je pravda, že přenosky, ani gramofony, na kterých jsem to zkoušel nejsou nic moc, protože nejsem doma, ale proč to jednou funguje OK, jednou tak a jednou jinak?

Předem díky...

KILLA BEE

Re: Virtual DJ/Numark Cue + Virtual DJ,Serato timecodes

Příspěvek od KILLA BEE »

djcaramba píše:Nazdar hoši. Mám takový menší problém...
Mám Virtual DJ 5.0, Virtual DJ 6.1 a Numark Cue. K tomu Virtual DJ(Numark virtual vinyl) a Serato timecody...
A teď k problému...
Ve spojení Numark Cue + Virtual DJ timecodes funguje vše tak jak má, rychlosti drží.
Ve spojení Virtual DJ 5.0 + Virtual DJ timecodes je levý gramofon(deck) OK, kdežto pravý jede "pozpátku"... To samé, pokud použiji Serato timecody.
Ve spojení Virtual DJ 6.1 + Virtual DJ timecodes je pravý gramofon(deck) OK, kdežto levý se "točí", ale nezačne hrát.
Ve spojení Virtual DJ 6.1 + Serato timecodes je pravý gramofon(deck) OK, levý gramofon(deck) OK, ale vůbec nedrží rychlosti... Příklad track 135 bpm - rozmezí 134,4 - 136,5 bpm...
Upozorňuji, že vše je při stejném zapojení...!
Je pravda, že přenosky, ani gramofony, na kterých jsem to zkoušel nejsou nic moc, protože nejsem doma, ale proč to jednou funguje OK, jednou tak a jednou jinak?

Předem díky...
škoda že sis nevšiml

./viewtopic.php?f=1&t=3289

tak příště :-)
2x 1200MK5, RANE-TTM57SL ,Vestax QFO, MPD24, MPC500 atd..

djcaramba

Příspěvek od djcaramba »

Tak toho jsem si všiml, protože jsem to zakládal já... :D
Nicméně toto patří do problémů a ve výše zmíněném topicu jsem rozhodně odpověď nenašel... :wink:
Ale zkus poradit, třeba jsem něco přehlídl... :wink:

KILLA BEE

Příspěvek od KILLA BEE »

tak to jsem si zase naběh :-)

já ti moc neporadim pač používám jen SSL, i když nějaký pokusy s kombinací
vinylu od serata a VDj proběhly ale dopadl jsem úplně stejně :-)

nakonec to můj kámo vzdal a koupil Rane SSL komplet :wink:
2x 1200MK5, RANE-TTM57SL ,Vestax QFO, MPD24, MPC500 atd..

Azu

Příspěvek od Azu »

člověk by řek, že je snad úplně logický, že program funguje jen s vinylama pro to určenýma, ale hold někteří to stále nechápou a snaží se ušetřit i těch 200 kaček, neskutečný :-(

To vše ostatní co ti to dělá je tak leda tím že to máš blbě zapojený o čemž svědčí i to že ti to hraje po zpátku, máš otočený kabely levej a pravej kanál.
http://blog.digitaldj.cz - Novinky ze světa DJ techniky

djcaramba

Příspěvek od djcaramba »

Možná to tak vypadá, ale nejsem úplnej trouba... :D
Vždyť píšu, že mi to dělá s Virtual DJ(Numark Virtual Vinyl) timecodes a zapojení je pořád stejné... Přece rozeznám bílou a červenou barvu... :wink:
Ty timecody od Serata jsem zkoušel jen ve verzi 6.0.1, kde je možné tyto timecody nastavit, tzn. že je podporuje...

poharik

Příspěvek od poharik »

s akou zvukovkou to máš zapojene ?

ked tak by som sa na tvojom mieste skusil pohrat s nastavenim sily vstupu z nej ;) aspon u mna byva toto rozhodujuce ked sa nechce spravne skalibrovat niektora doska

a skus tiez precistit hroty na prenoskach
Vestax VCI-100, AKAI LPK 25, Sennheiser HD215, Lenovo x61

Odpovědět