Virtual DJ a mikrofon

Diskuze o DVS produktech a DJ MIDI kontrolerech.
Odpovědět
Gart

Virtual DJ a mikrofon

Příspěvek od Gart »

Mám problém s napojením mikrofonu. Mám realtek 5.1 zvukovku a sluchátka s mikrákem do USB. Master mam do repraku, odposlech ve sluchátkách ale mikrák nejde ani za boha.. zkoušel jsem i mikrak do jacku ale taky nešlo... zkoušel jsem ve Virtualu asi všechny nastavení ale nejde mi. Musím koupit mixák??

Gart

Re: Virtual DJ a mikrofon

Příspěvek od Gart »

Nikdo neví? :(

szuwoo

Příspěvek od szuwoo »

Gart píše:Mám problém s napojením mikrofonu. Mám realtek 5.1 zvukovku a sluchátka s mikrákem do USB. Master mam do repraku, odposlech ve sluchátkách ale mikrák nejde ani za boha.. zkoušel jsem i mikrak do jacku ale taky nešlo... zkoušel jsem ve Virtualu asi všechny nastavení ale nejde mi. Musím koupit mixák??

Otazka skor znie na co chces pouzit realtek "zvukovku" a sluchadla s mic. do usb? :?

crewy

Příspěvek od crewy »

je jeden efekt kde by měl fungovat microfon po držení CTRL ale to nejelo.. :) jestli tam chceš jen nějaké samply jak třeba push hands up dj in the mix.. tak to si nahraj samostatně a používej jako samply a můužeš tomu dat i nějaké efekty při tvorbě.nebo ten externí mixák

szuwoo

Příspěvek od szuwoo »

szuwoo píše:
Gart píše:Mám problém s napojením mikrofonu. Mám realtek 5.1 zvukovku a sluchátka s mikrákem do USB. Master mam do repraku, odposlech ve sluchátkách ale mikrák nejde ani za boha.. zkoušel jsem i mikrak do jacku ale taky nešlo... zkoušel jsem ve Virtualu asi všechny nastavení ale nejde mi. Musím koupit mixák??

Otazka skor znie na co chces pouzit realtek "zvukovku" a sluchadla s mic. do usb? :?

Beriem spat, prepac....pokial pouzivas usb mikrofon tak v nastavniach zvuku vo windowse by si mal zvolit zariadenie na nahravanie ten USB mic a zariadenie na prehravanie zvukovku ktoru pouzivas na VDJ.Pokila pouzijes mic na jack do zvukovky ktoru mas na VDJ je tu otazka ci ma zvukovka fyzicky 5.1 vystup plus vtup na mic a line in, u podaktorych su iba 3diery na vytup a volis si co na nich bude.
Dalsia vec moze byt nastavenie zosilnenia mikrofonu....

Sefinko

Příspěvek od Sefinko »

Zdravim, ja mam tiez problem s mikrofonom ale nie usb ale nemozem rozbehat vstavany mikrofon v notebboku. Neviem ako ho spustit vo Virtual DJ. SKusal som aj plugun Microphone control, no nic...

lwq

Příspěvek od lwq »

Kupte si mixak aspon za dva tri litry ... :roll:

Sorry, za tuhle odpoved, ale chtel sem to postihnout nejak "globalne" .,.

Brou noc :twisted:
KorgNanoKontrol#AKG K181DJ#TraktorDJStudio#Ableton#MacBook Pro

Odpovědět