swoop píše:Kdyz jsem mel starsi notebook, resil jsem to upravou prodluzovacky tak, ze jsem ji rozebral a odpojil nulak. Sice to spousta "elektrikaru" odsuzovala, ale ja na to jel 3 roky bez problemu (HP NX 25... FS2, Technics 1210). Ted mam HP 6730b a ten uz je v pohode (asi ma kvalitnejsi zdroj) + Audio DJ 8 + gramce.
Prosim !!! S timhle se nesir ! Spis je s podivem, ze to bylo "v pohode" !
KorgNanoKontrol#AKG K181DJ#TraktorDJStudio#Ableton#MacBook Pro
crewy píše:zkus zemnit zvukovku a mixák(nebo jedno z toho co zabere), když tito dělá jen při normálních vynilech.
To tiez nepomohlo, pridalo mi to taky slaby "piskot". Asi to budem riesit tak, ze rozdvojim signal gramca cez prepinac, zeby nebol signal salby, ked to bude len priamo rozdvojene.
JJ nulak odpajat nebudem, taka uprava narychlo - to skor v najhorsom pripade priamo na party, ale to ma tak skoro nezastihne
Ecler Nuo 3.0_2x Reloop 4000_HD25_M-Audio Delta 1010LT_Akai LPD8_Korg quad
swoop píše:Kdyz jsem mel starsi notebook, resil jsem to upravou prodluzovacky tak, ze jsem ji rozebral a odpojil nulak. Sice to spousta "elektrikaru" odsuzovala, ale ja na to jel 3 roky bez problemu (HP NX 25... FS2, Technics 1210). Ted mam HP 6730b a ten uz je v pohode (asi ma kvalitnejsi zdroj) + Audio DJ 8 + gramce.
Od toho prece forum je. Je kazdyho vec jestli to zkusi nebo ne. Nic jinyho nez notas na ty prodluzce nebylo nikdy pripojeny a nikdy nebyl problem ani v klubech ani venku (na centralu). Taky jsem zkousel ruzne zemnit, dokonce jsem koupil specialni odrusenou prodluzku na hrisny penize ale nic nepomahalo. Jen sdeluju svou zkusenost, tak me hned bebij
NI Traktor S4 MK3+X1 MK2+F1/HP ProBook 450 G3/2xTechnics 1210 MK2/Rodec BX-9/Sennheiser HD 25-II
Od toho prece forum je. Je kazdyho vec jestli to zkusi nebo ne. Nic jinyho nez notas na ty prodluzce nebylo nikdy pripojeny a nikdy nebyl problem ani v klubech ani venku (na centralu). Taky jsem zkousel ruzne zemnit, dokonce jsem koupil specialni odrusenou prodluzku na hrisny penize ale nic nepomahalo. Jen sdeluju svou zkusenost, tak me hned bebij
Vis, to je tezky = lidi jsou dost "tydyti" (nechci byt sprosty a neni to nic osobniho) na to zkouset blbosti ! :wink2:
KorgNanoKontrol#AKG K181DJ#TraktorDJStudio#Ableton#MacBook Pro
Ja se s nikym nehadam, vim ze je to prasarna, ale ta prasarna mi fungovala pres tri roky. Je kazdyho vec jestli bude kupovat predrazene odrusene prodluzovacky, ktery stejne nefungujou (zkousel jsem 2 od ruznych vyrobcu), nebo si koupi taky predrazeny novy trafo k notebooku bez zaruky vysledku a nebo rozsroubuje starou prodluzku upravi a vyzkousi
NI Traktor S4 MK3+X1 MK2+F1/HP ProBook 450 G3/2xTechnics 1210 MK2/Rodec BX-9/Sennheiser HD 25-II