Třídění hudby
-
Třídění hudby
Ahojte, chtěl jsem se zeptat,zda by mi někdo nemohl poradit jak třídit hudbu. Mám v tom strašný zmatek, strašně moc složek a nevím jak to mám udělat jednoduše. Další problém je ten, že třeba mám jednu písničku, která je 8x v 8 jiných složek, jelikož vždy před názvem je nějaký 01. 05. atd. Co mám udělat abych se tohle zbavil. Děkuji moc:)
Re: Třídění hudby
jednoduché riešenie, treba si nájsť taký systém aký ti vyhovuje
ja mám napríklad skladby rozdelené podľa faktúry a takéto triedenie si robím priamo v traktore.
nič iné ti neostáva a to je jediná najpresnejšia možnosť , sadnúť si za to a počúvať jednotlivé skladby a zadeľovať si ich, síce presedíš pri tom pár desiatok hodín, ale stojí to za tú námahu
ja mám napríklad skladby rozdelené podľa faktúry a takéto triedenie si robím priamo v traktore.
nič iné ti neostáva a to je jediná najpresnejšia možnosť , sadnúť si za to a počúvať jednotlivé skladby a zadeľovať si ich, síce presedíš pri tom pár desiatok hodín, ale stojí to za tú námahu
Ahoj já mám rozdělenou hudbu podle roků kdy vyšla zruba takže jedu 2000,2001 atd... oldies atd... přesně jak píše kolega, mám taky třeba 4 písničky ale jedná má 3 min druhá třeba 7 min takže udělám složku třeba extendent a tam mám dlouhé skladby ale je opravdu potřeba každou písničku jsi pustit a tomu věř zabere tito hodně hodně hodně času já to dělám už asi 5 let a pořád mám co objevovat jde oto aby ses v tom TY vyznal a z jednodušil jsi to
Já tridim následovně...
Složka např elwctroswing pod ní podložky ! , !! ,. !!! , Šperky a ALL
Když je ten val hodně přísný tak jde do složky !!!
Pal Hraješ podle nálady lidí a potvrzuješ
Složka např elwctroswing pod ní podložky ! , !! ,. !!! , Šperky a ALL
Když je ten val hodně přísný tak jde do složky !!!
Pal Hraješ podle nálady lidí a potvrzuješ
Chtěl bych se zeptat...
Jaké tedy máte složky.
Hodlám si v tom udělat systém a vidím to tak, že si udělám cca 10 složek dle 10ti různých žánrů. "Energii" pisníčky bych si pak zaznačil hodnocením - hvězdičkami. Je to ok? Nebo máte zkušenost s lepším systémem databáze? Díky
Jaké tedy máte složky.
Hodlám si v tom udělat systém a vidím to tak, že si udělám cca 10 složek dle 10ti různých žánrů. "Energii" pisníčky bych si pak zaznačil hodnocením - hvězdičkami. Je to ok? Nebo máte zkušenost s lepším systémem databáze? Díky
já to mam podle stylu hudby - rock, trance, oldies,80,90, atd..poté podle roku a kompilace,alba atd.
záleží co ti bude vyhovovat. Jestli toho máš hodně tak je to docela práce.ale stojí to za to. pak je to přehledné a víš kam šáhnout..
záleží co ti bude vyhovovat. Jestli toho máš hodně tak je to docela práce.ale stojí to za to. pak je to přehledné a víš kam šáhnout..
neviem v akom programe to mas.
napr. Ja to mam riesenie takto:
Beatport> Mesiac (03/2017)> cisloobjednavky (order 123456789)
alebo si vytvoris dynamicky playlist.
26.3
alebo to iste len za order dam playlisty (jednotlivych albumov)
napr. Ja to mam riesenie takto:
Beatport> Mesiac (03/2017)> cisloobjednavky (order 123456789)
alebo si vytvoris dynamicky playlist.
26.3
alebo to iste len za order dam playlisty (jednotlivych albumov)
Owned/Sold: DDJ-RX,DDJ-RB / PreOrder: DDJ-1000
-
Díky všem za odpověď!
Zdravím potřeboval bych poskládat hudbu podle žánru není tady někdo kdo tomu rozumi a ví jak na to mám to rozházené po složkách klidně asi zaplatím děkuji za rady