Traktor SCRATCH PRO - AUDIO 8 DJ

Diskuze o DVS produktech a DJ MIDI kontrolerech.
Odpovědět
max.max

Traktor SCRATCH PRO - AUDIO 8 DJ

Příspěvek od max.max »

Koupil jsem si zvukovku AUDIO 8 DJ od Traktoru a jakože, instalace vpohodě, když instalují ovladače, hlásí mi to, že ovladač nemá certifikát WINDOWS a proto mi to píše, jestli přeskočit. Přeskočím, ono se to nainstaluje, všechno jede vpohodě, hraji si na tom hodinu volně a po hodině se to sekne a nereaguje vůbec nic, hlavně nehraje muzika a musím program ukončit přes CTRL + ALT + DELETE, pak ho nahodím a jede vpohodě. Další problém je, že se mi stávalo, že se to sem tam seklo... hraje track a lehce to poskočí. Je pravda, že jsem instaloval cracknutou verzi a nejnovější ovladače, ty jsou prý problémové. MOhl by mi někdo poradit, kdo tuto zvukovku má? případně, jestli by mi neuploadoval program + ovladač někde na free server, pokud mu to běží vpohodě. Děkují všem za radu

Azu

Re: Traktor SCRATCH PRO - AUDIO 8 DJ

Příspěvek od Azu »

hlavně použít ovladače verze 2.0.15
http://blog.digitaldj.cz - Novinky ze světa DJ techniky

max.max

Příspěvek od max.max »

a ty verze Audio 8 DJ Driver 2.0.10 - Windows ? který z nich je lepší ovladač?

swoop

Příspěvek od swoop »

Je treba vyladit PC, podle toho co pises, ze to pada cca po hodine bych to typoval na zapnutou usporu USB (je treba ji vypnout). Jinak pro AUDIO 8 DJ se mi osvedcilo toto :

- vytvorit samostatnou novou instalaci WIN (ja mam XP), lze to resit multibootem (ja to resil samostatnym 2,5" HDD, ktery vymenim vzdy kdyz jdu hrat)
- vypnout usporu USB a kartu pripojovat vzdy do stejneho USB a nepripojovat tam nic jineho
- zakazat WIFI, LAN, baterku, interni zvukovku a vse co neni pri hrani potreba (na strankach NI je podrobnynavod v ENG).
- stahnout a spustit dpclat.exe pro kontrolu latence

Pak mi to slapalo jak ma bez padani a praskani.
NI Traktor S4 MK3+X1 MK2+F1/HP ProBook 450 G3/2xTechnics 1210 MK2/Rodec BX-9/Sennheiser HD 25-II

jasin755

Příspěvek od jasin755 »

Přesně jak říka swoop.

Podrobný návod jsem psal v tomto topicu je tam toho trosku vice. Vetsina prevzata ze stranek NI
http://www.sound-agency.cz - Ozvučování, osvětlování aj.

vidlais

Příspěvek od vidlais »

ma nekdo skusenosti s traktor scratch pro a apple ?

Odpovědět