Traktor Scratch A6 & Traktor control F1

Diskuze o DVS produktech a DJ MIDI kontrolerech.
Odpovědět
Jasek

Traktor Scratch A6 & Traktor control F1

Příspěvek od Jasek »

Zdravim,
pred nedavnem sem si poridil A6ku a ted premyslim o control F1, ale nejak mi nejde do hlavy jak to spolu bude nebo nebude fungovat se dvema timecody.Dokazal by mi to nekdo objasnit?

stereoman

Re: Traktor Scratch A6 & Traktor control F1

Příspěvek od stereoman »

Nechapu dotaz. F1 ovlada vybrane funkce Traktoru a timecody zase ridi prehravani tracku. Vse spolu funguje bez problemu.

Jasek

Příspěvek od Jasek »

pokud to dobře chápu, tak jednou F1kou budu ovládat jeden deck. Takže nemužu michat dva tracky pomoci timecodu a do toho použivat F1ku.

konszpic

Příspěvek od konszpic »

já ti nevím zda jsi uplně v obrazu jak to s tím dvs chodí přes timecody a pokud jo, tak to napiš ten dotaz nějak tak, aby se to dalo pochopit... po přečtení jsem rovněž dospěl k závěru jako stereoman

Timecode je na ovládání decku v traktoru a k tomu potřebuješ zvukovku... F1 v sobě zvukovku nemá a ovládáš pomocí ní zbytek funkcí

Jasek

Příspěvek od Jasek »

zvukovku mam A6 to znamena dva decky.Nebo tu nemohu pouzit s F1? a jde mi vpodstate o to, ze budu muset vzdy kdyz budu chtit pouzit F1 prepnout jeden deck? sem ztoho jelen.

konszpic

Příspěvek od konszpic »

To jsi toho jelen to je pravda...

Zvukovka a kontrolér jsou 2 uplně jiné věci... zvukovkou pojedeš signály z A a B a f1kou ovládáš

Odpovědět