traktor audio 6

Diskuze o DVS produktech a DJ MIDI kontrolerech.
Odpovědět
djcrxo
Příspěvky: 15
Registrován: 14 čer 2011 13:14

traktor audio 6

Příspěvek od djcrxo »

mam takyto problem : kupil som si zvukovku traktor audio 6 ,ma byt pouzita s gramofonmi ... vsetko som korektne nainstaloval , zapojil , dokonca som z netu stiahol najnovsi ovladac , zvukovka ma problem s latenciou , raz do minuty na cca. 5 sekund sa zvuk uplne pokazi , praska , seka ...v control panely vyhadzuje cislo latencie az do 6000ns , mimo toho max tak 200ns ...zvukovka pritom dobre spolupracuje s digitalnym kodom na vynile a spravne reaguje ...jedine toto , ze zosekava zvuk ...mam notebook asus 2jadrovy athlon , 3gb ram , win7 32bit ...skussal som aj odpojit notebook zo siete , ci nahodov to nebude nejakym rusenim ,ale robi to aj ked ide z baterky ........stretol sa niekto s takymto problemom ?

Azu
Příspěvky: 2168
Registrován: 29 bře 2007 00:58

Re: traktor audio 6

Příspěvek od Azu »

zakaž wifi, antiviry a podobné zabržďovače a pak případně zvedni latenci
http://blog.digitaldj.cz - Novinky ze světa DJ techniky

djcrxo
Příspěvky: 15
Registrován: 14 čer 2011 13:14

Re: traktor audio 6

Příspěvek od djcrxo »

oboje som skusil , problem pretrvava :/

Uživatelský avatar
stereoman
Příspěvky: 1080
Registrován: 08 bře 2007 22:38

Re: traktor audio 6

Příspěvek od stereoman »

Kdyby jsi zde trosku pohledal, tak by jsi prisel na to, ze mas udelat presne to co pise Azu. Krome toho bych zkusil i jiny (starsi) ovladac. Ne vsechno co je nejnovejsi je vzdy nejlepsi, zvlast u NI :lol: .

Pises, ze ti to blbne s gramofonama. Takze pokud jsem si to domyslel spravne, tak pouzivas traktor. Jakou verzi? Pokud 2.1.1, tak je problem v Traktoru. Preinstaluj si to na starsi verzi 2.0.3 ...

Azu
Příspěvky: 2168
Registrován: 29 bře 2007 00:58

Re: traktor audio 6

Příspěvek od Azu »

Možná úplně debilní dotaz, ale máš ten Traktor Scratch legálně? Protože oni tam po vzoru VDJ implementovali nějakou ochranu kdy nelegální verze v nějakém pravidelném časovém intervalu dělají problémy se zvukem, ale nemusí to být tím.
http://blog.digitaldj.cz - Novinky ze světa DJ techniky

djcrxo
Příspěvky: 15
Registrován: 14 čer 2011 13:14

Re: traktor audio 6

Příspěvek od djcrxo »

ono to robi aj pri pusteni programu na dvs mixovanie hudby , ale aj pri odpojenych cinch kabloch ku gramofonom ...teda iba ako zvukovka toho co hra napr mp3subor cisto cez windows media player ...a zvukovku som zakupil vcera , aj som to registroval na webe ...

djcrxo
Příspěvky: 15
Registrován: 14 čer 2011 13:14

Re: traktor audio 6

Příspěvek od djcrxo »

TAK UZ VIEM CO BOLO ZLE , LATENCIU DOJEBKAVALA WIFI KARTA V NOTEBOOKU , AKONAHLE SOM JU VYPOL , VSETKO JE V NORME ... DOBRY TIP SOM NASIEL NA TEJTO STRANKE http://www.native-instruments.com/knowl ... processing

Azu
Příspěvky: 2168
Registrován: 29 bře 2007 00:58

Re: traktor audio 6

Příspěvek od Azu »

No nic no :lol: tak když ti napíšu že máš zakázat WiFi tak píšeš že si to udělal a nic a pak napíšeš, že si našel že máš zakázat WiFi a funguje to, tak to je lehce nad mé chápání.
http://blog.digitaldj.cz - Novinky ze světa DJ techniky

Uživatelský avatar
stereoman
Příspěvky: 1080
Registrován: 08 bře 2007 22:38

Re: traktor audio 6

Příspěvek od stereoman »

Nekdy mi prijde, ze lidi zde zkouseji moji a azuovu trpelivost :roll:

honcka
Příspěvky: 1921
Registrován: 09 dub 2009 14:11
Vybavení

Re: traktor audio 6

Příspěvek od honcka »

Azu píše:No nic no :lol: tak když ti napíšu že máš zakázat WiFi tak píšeš že si to udělal a nic a pak napíšeš, že si našel že máš zakázat WiFi a funguje to, tak to je lehce nad mé chápání.
jestli nemyslel pod tim zakazat wifi jenom se odpojit od routeru

ombre
Příspěvky: 4
Registrován: 05 úno 2012 14:19

Re: traktor audio 6

Příspěvek od ombre »

stereoman píše:Kdyby jsi zde trosku pohledal, tak by jsi prisel na to, ze mas udelat presne to co pise Azu. Krome toho bych zkusil i jiny (starsi) ovladac. Ne vsechno co je nejnovejsi je vzdy nejlepsi, zvlast u NI :lol: .

Pises, ze ti to blbne s gramofonama. Takze pokud jsem si to domyslel spravne, tak pouzivas traktor. Jakou verzi? Pokud 2.1.1, tak je problem v Traktoru. Preinstaluj si to na starsi verzi 2.0.3 ...

Zdravim mám podobný problém že mi seká zvuj na zvukovke. Preinstaloval som si traktor z verzie 2.11 na verziu 2.03 a pyta ma registracny kod , ked zadám ten z verzie 2.11 tak mi vypíše ze je neplatny :oops: ako to mamspojazdnit ????

Uživatelský avatar
stereoman
Příspěvky: 1080
Registrován: 08 bře 2007 22:38

Re: traktor audio 6

Příspěvek od stereoman »

Napis tam kod, co je uvedeny na CD. Zkontroluj, zda jsi pouzil spravny email a zda funguje internet. Pokud nic nepomuze, tak napis na podporu.

ombre
Příspěvky: 4
Registrován: 05 úno 2012 14:19

Re: traktor audio 6

Příspěvek od ombre »

po spusteni dam ze registrovať a ked ma prepoji do servis centra, tak mi vypise ze všetky produkty su registrovane... akutalizoval som na 2.12 a ziadny kod ma nepytalo jednoducho to ide a pri 2.03 mi toto robi :?

Odpovědět