Traktor 3 + ext. zvukové karty

Diskuze o DVS produktech a DJ MIDI kontrolerech.
Odpovědět
MarfyMOS
Příspěvky: 9
Registrován: 01 dub 2008 18:13

Traktor 3 + ext. zvukové karty

Příspěvek od MarfyMOS » 04 čer 2008 07:43

Ahoj,
chtěl jsem se zeptat zda lze použít např. MAYA 44 USB + Traktor 3 + timecode vinyli od Traktroru
Za bližší informace všem předem Děkuji.

lepe
Příspěvky: 114
Registrován: 31 led 2008 15:04

Re: Traktor 3 + ext. zvukové karty

Příspěvek od lepe » 04 čer 2008 10:23

ne neda se to takhle použít..
musis pouzit zvukovku certifikovanou na traktor, tudíz nejakou od NI, nebo treba final scratch a nebo nejaky mixak co je certifikovany na pouziti s traktorem např Mackie
2x Technics SL-1200Mk2
Allen&Heath Xone:22
Sennheiser HD25-1 II

hoolifan
Příspěvky: 761
Registrován: 05 čer 2007 00:14

Re: Traktor 3 + ext. zvukové karty

Příspěvek od hoolifan » 04 čer 2008 11:29

final scratch tuším nejde použít s traktorem 3.3 s traktorem 3.2 by ještě měl fungovat..
VDJ PRO+Audio2DJ+Eks XP5+Denon DN-X050+EEE1000H+Sennheiser HD 25

amdman
Příspěvky: 130
Registrován: 29 dub 2008 15:13

Re: Traktor 3 + ext. zvukové karty

Příspěvek od amdman » 04 čer 2008 13:10

Tudiz se mi nabizi otazka: Se kterymi SW bude MAYA 44 USB fungovat a se kterymi ne.....myslim samozrejme za pomoci TC vinylu...
Hraju na cokoli co mi přijde pod ruce...

lepe
Příspěvky: 114
Registrován: 31 led 2008 15:04

Re: Traktor 3 + ext. zvukové karty

Příspěvek od lepe » 04 čer 2008 14:16

urcite Virtual DJ a mozna mix vibes.. ale to fakt nevim.. kdyztak me opravte
2x Technics SL-1200Mk2
Allen&Heath Xone:22
Sennheiser HD25-1 II

Azu
Příspěvky: 2168
Registrován: 29 bře 2007 00:58

Re: Traktor 3 + ext. zvukové karty

Příspěvek od Azu » 04 čer 2008 14:53

Fungovat nebude:
Traktor Scratch
Traktor DJ Studio
Serato Scratch Live
FinalScratch
M-Audio Torq
Digiscratch

Fungovat bude:
VirtualDJ (Numark CUE, NUmark Virtual Vinyl, PCDJ VJ)
MixVibes
Deckadance
djDecks (PCDJ DEX)
PCDJ Reflex
Mixxx
http://blog.digitaldj.cz - Novinky ze světa DJ techniky

Jahodja
Příspěvky: 3
Registrován: 03 čer 2008 18:58

Re: Traktor 3 + ext. zvukové karty

Příspěvek od Jahodja » 23 říj 2008 20:09

Ja mám traktor Dj studio a maya 44 USB a funguje mi to, akorát mám problém s tím, že se mi zvuk časového kódu z vinilů (takové slabé pískání) přenáší do masteru a nevím co s tím. Byl bych moc rád, kdyby mi někdo poradil jak to odstranit, díky za odpověď .
mám stanton next NT-2500, american audio Q-2422, MAYA 44 USB

Azu
Příspěvky: 2168
Registrován: 29 bře 2007 00:58

Re: Traktor 3 + ext. zvukové karty

Příspěvek od Azu » 23 říj 2008 21:22

Tak to by mně zajímalo jak ti to může fungovat, to bych tedy rád viděl jak dáš TraktorScratch vinyl na gramce, propojíš to přes maya44 a budeš těma vinylama ovládat ten traktor, protože traktor to má schválně zablokované jen pro fungování s čtyřma modelama firewire zvukovek. Pískání vypneš v nastavení zvukovky je tam monitor, tak to stáhni dolu.
http://blog.digitaldj.cz - Novinky ze světa DJ techniky

daiman
Příspěvky: 10
Registrován: 30 říj 2008 18:29

Re: Traktor 3 + ext. zvukové karty

Příspěvek od daiman » 08 lis 2008 13:42

jak spravně nastavit traktora a jak spravně zapojit repto a sluchatka aby mi na požádaní hrala dekada A v repro ,dek B ve sluchatkach a nebo obe naraz jak ve sluchatkach tak v repro?? stahl sem si ASIO ale nemam tucha jak to rozchdit aby to ficelo

Azu
Příspěvky: 2168
Registrován: 29 bře 2007 00:58

Re: Traktor 3 + ext. zvukové karty

Příspěvek od Azu » 08 lis 2008 14:01

To mně lidi řekněte co Vás v tý škole proboha učej, že nejste schopný si z angličtiny přeložit ani těch pár slovíček jako je master, monitor, sound card a případně použít zdravej rozum. A to ani nemluvim o tom , že se to tady píše několikrát za měsíc.

Záleží co máš za zvukovou kartu, jestli nějakou která má přímo ASI ovladače a nebo nějaký integrovanou nebo jinou bez ASIO ovladačů, tam pak je potřeba nainstalovat ovladače ASIO4ALL. Nic víc, nic míň. Jen pak v traktoru v nastavení zvolit tu zvukovku s ASIO, nastavit jako master kanály 1 + 2 a jako monitor 2 + 3. Necháš nastaveno použití Internal a to je celý. Pak už jen hraješ a volíš si tam přes PFL který deck jde do sluchátek
http://blog.digitaldj.cz - Novinky ze světa DJ techniky

daiman
Příspěvky: 10
Registrován: 30 říj 2008 18:29

Re: Traktor 3 + ext. zvukové karty

Příspěvek od daiman » 08 lis 2008 17:36

Azu píše:To mně lidi řekněte co Vás v tý škole proboha učej, že nejste schopný si z angličtiny přeložit ani těch pár slovíček jako je master, monitor, sound card a případně použít zdravej rozum. A to ani nemluvim o tom , že se to tady píše několikrát za měsíc.

Záleží co máš za zvukovou kartu, jestli nějakou která má přímo ASI ovladače a nebo nějaký integrovanou nebo jinou bez ASIO ovladačů, tam pak je potřeba nainstalovat ovladače ASIO4ALL. Nic víc, nic míň. Jen pak v traktoru v nastavení zvolit tu zvukovku s ASIO, nastavit jako master kanály 1 + 2 a jako monitor 2 + 3. Necháš nastaveno použití Internal a to je celý. Pak už jen hraješ a volíš si tam přes PFL který deck jde do sluchátek
asio mam naistalovane, nastavene jak pišeš ale: master nastavim na 1+2 ale monitor už ne jde pouze 3

daiman
Příspěvky: 10
Registrován: 30 říj 2008 18:29

Re: Traktor 3 + ext. zvukové karty

Příspěvek od daiman » 08 lis 2008 17:57

už sem to zprovoznil....všem co poradili mockrat děkuju

jakub.p
Příspěvky: 110
Registrován: 24 kvě 2009 21:25

Re: Traktor 3 + ext. zvukové karty

Příspěvek od jakub.p » 24 čer 2009 09:39

kdybych si koupil http://www.club-music.cz/dj/zvukove-kar ... 4-usb.html tak by to na NT-2500 fungovalo? Jaký bych si měl koupit timecode vinyly? a šlo by to to pod VDJ 6? Díky...:-)

Odpovědět