Traktor 2 Pro - Nenahrává

Diskuze o DVS produktech a DJ MIDI kontrolerech.
Odpovědět
klakson23
Příspěvky: 23
Registrován: 14 úno 2012 06:12

Traktor 2 Pro - Nenahrává

Příspěvek od klakson23 » 04 dub 2012 20:39

Nevíte kde co nastavit, aby mi to nahrávalo do PC? Když kliknu na tlačítko "REC" tak je nefunkční.
Děkuji za cenné rady
Reloop Digital jockey 3 ME
Traktor PRO 2.6.5

klakson23
Příspěvky: 23
Registrován: 14 úno 2012 06:12

Re: Traktor 2 Pro - Nenahrává

Příspěvek od klakson23 » 06 dub 2012 07:48

Asi nikdo nic :( Jsem možná jediný, komu to nefunguje
Reloop Digital jockey 3 ME
Traktor PRO 2.6.5

Uživatelský avatar
atlon
Příspěvky: 845
Registrován: 04 bře 2008 13:30

Re: Traktor 2 Pro - Nenahrává

Příspěvek od atlon » 06 dub 2012 09:13

Preferences - Mix Recorder

Source - zaskrtni INTERNAL
File -
Directory -zvol si miesto KAM to bude nahravat
Prefix - mozes - nemusis vyplnit (to je len ze pod akym nazvom ti to ulozi)
Split file at size - velkost nahravky (podla mojich skusenosti , co mam ja nastavene 650 MB = 1hodina setu)

a malo by ti to fungovat :wink:

klakson23
Příspěvky: 23
Registrován: 14 úno 2012 06:12

Re: Traktor 2 Pro - Nenahrává

Příspěvek od klakson23 » 06 dub 2012 14:46

No přesně tak jsem to dělal, ale tlačítko je stále neaktivní...
Reloop Digital jockey 3 ME
Traktor PRO 2.6.5

konszpic
Příspěvky: 451
Registrován: 28 lis 2010 13:57

Re: Traktor 2 Pro - Nenahrává

Příspěvek od konszpic » 07 dub 2012 22:07

Jen otázka - třeba blbá, ale nikdy nevíš - máš možnost to tlačítko "zmáčknout" ?? Zda je to tlačítko "mrtvé" nebo jen nereaguje... v případě že je "mrtvé" nemáš verzi PRO

klakson23
Příspěvky: 23
Registrován: 14 úno 2012 06:12

Re: Traktor 2 Pro - Nenahrává

Příspěvek od klakson23 » 08 dub 2012 08:55

mám verzi "pro" a tlačítko je "mrtvé"... To mě právě zaráží. Ještě na to ale pořádně mrknu, až se vrátím po velikonocích domů. Když tak udělám nějaké screeny
Reloop Digital jockey 3 ME
Traktor PRO 2.6.5

Phook
Příspěvky: 46
Registrován: 30 bře 2010 13:02

Re: Traktor 2 Pro - Nenahrává

Příspěvek od Phook » 21 kvě 2012 21:15

zjistil jsi již kde je problém... jsem na tom podobně

Uživatelský avatar
stereoman
Příspěvky: 1082
Registrován: 08 bře 2007 22:38

Re: Traktor 2 Pro - Nenahrává

Příspěvek od stereoman » 22 kvě 2012 09:47

Stezovat si je hezke, ale bez screenshotu se nikam neposuneme ;). Nahodte kompletni fotodokumentaci a pak se muzeme bavit dale ...

Phook
Příspěvky: 46
Registrován: 30 bře 2010 13:02

Re: Traktor 2 Pro - Nenahrává

Příspěvek od Phook » 24 kvě 2012 10:54

druhá přeinstalace a stažení aktualizací pomohlo ... problém vyřešen

Odpovědět