Spin! key
Spin! key
Zdravim,koupil jsem si pres inzerat Reloop Spin se vsim v origo krabici s timekody a instalacni cd Reloop Spin,ale kdyz doslo na samotnou instalaci,tak jsem shorel,chce to cd klic...hledal jsem v manualech vsech pribalenych vecech ale nenasel jsem,tak prosim nekoho kdo je vlastnikem tyhle dvs karty jestli by nebyl ochotnej poslat cd klic...nechi jeste za 1000 kupovat novy tc vinyly k traktoru..nebo dekadance....DEKUJI KAZDYMU KDO MI POMUZE!!!!!!
Re: Spin! key
V tom ti nikdo nepomůže, seriový číslo od svého legálního programu by ti dal jen totální magor. Budeš muset pohledat někde seriový číslo, nebo se obrátit ta člověka od kterého jsi to kupoval.
http://blog.digitaldj.cz - Novinky ze světa DJ techniky
to je mi jasny...aspon nejakej jinej soft,kde budou behat ty spinacky timecody?Zvukovku rozbeham...Azu píše:V tom ti nikdo nepomůže, seriový číslo od svého legálního programu by ti dal jen totální magor. Budeš muset pohledat někde seriový číslo, nebo se obrátit ta člověka od kterého jsi to kupoval.
zkus virtual dj,ten by mel podpdorovat temer vsechny tc vinyly
VDJ PRO+Audio2DJ+Eks XP5+Denon DN-X050+EEE1000H+Sennheiser HD 25
dik...jdu to nejak skloubit
fungoval ti ten mixvibes? chtěl bych ho taky zkusit ( shodou okolnosti mam taky spin, ale mam asi problem co se tyce softwaru a notebooku, takže chci zkusit jinou alternativu)
[quote="Vania"]fungoval ti ten mixvibes?-Jo ale nejak se mi vubec nelibil,povedlo se mi to rozbehat docela dobre v Deckadance i se mi s tim hezky hraje a v VDJ to taky bezi na ty Spin vinyly,jen jsem narazil na jinej problem,kdyz mam vsechno propojeny a hraju z notaku jen z baterky tak je vsechno v klidu a jak tam prdnu nabijecku tak je to hruza...strasne mi vrcej repra!!!Vim ze problem v zapojeni nikde neni,hraju tak i bez DVS a krasne ciste,spis si myslim,ze je to nejaka vazba od zasuky,vsechny jsem vyskousel, at bud ciste sam notak ,tak i vic veci najednou na jednu diru a bezuspesne...nevi nekdo jestli me tohodle problemu zabvi treba nejaka prepetova zasuvka nebo neco podobnyho?Mam notak HP Pavilion DV 6660 ec asi 2 roky starej tak kdyby znal nekdo nejakou fintu sem s ni....dik
dělá mi to samé s těma reprákama, dočetl jsem se tu, že by mělo pomoct do dát do jinýho el. okruhu, ale taky to nepomáhá.... takže taky nevím co s tím.
uz v tom mam jasno.... jina zasuvka ti nepomuze,pomuze ti DI BOX nebo upgrade prodluzky....to je prasarna,ale kdyz demontujes kolik na prodluzce,tak se tech brumu zbavis,ale ja jdu do toho Di Boxu,na to abych tunil prodluzku nemam srdce...mam svuj aparat moc radVania píše:dělá mi to samé s těma reprákama, dočetl jsem se tu, že by mělo pomoct do dát do jinýho el. okruhu, ale taky to nepomáhá.... takže taky nevím co s tím.