Serato SL2 a skreslený zvuk

Diskuze o DVS produktech a DJ MIDI kontrolerech.
Odpovědět
sandycka
Příspěvky: 4
Registrován: 26 lis 2011 17:39

Serato SL2 a skreslený zvuk

Příspěvek od sandycka » 26 lis 2011 18:14

ahoj,
nevedel by mi niekto poradiť s jedným problémom.
mám čerstvo kúpené serato sl2, sony vaio - win7 a i3-330M, gramce technics sl1210mk2 a stanton str8-80, mix - stanton smx.311. Nainštalovala som serato, všetko prebehlo dobre, ide mi aj Audio controller. Kalibrácia, vyzerá, že je tiež dobre urobená. Problém je však v tom, že ked pustím track, tak zvuk je strašne skreslený. Neviem vôbec čo ďalej. Bol pokus aj o inštalovanie update-u na 2.3.1, ale s tým prišli ďalšie problémy. Tak som to dala naspäť na predchádzajúcu verziu.
Vedel by mi niekto poradiť?

Ďakujem :)



P.s.: Už som zúfalá, neviem čo ďalej.

honcka
Příspěvky: 1914
Registrován: 09 dub 2009 14:11

Re: Serato SL2 a skreslený zvuk

Příspěvek od honcka » 26 lis 2011 20:12

na mixu mas to zapojeny do phono nebo do line in?
2*T 1210MK2,PIO707,MV Cross,Dell Vostro-MacOS

sandycka
Příspěvky: 4
Registrován: 26 lis 2011 17:39

Re: Serato SL2 a skreslený zvuk

Příspěvek od sandycka » 26 lis 2011 20:17

keďže mám gramce, tak to mám na phono, ale skúsila som aj line .... ale samozrejme potom nešiel žiaden zvuk :/

honcka
Příspěvky: 1914
Registrován: 09 dub 2009 14:11

Re: Serato SL2 a skreslený zvuk

Příspěvek od honcka » 26 lis 2011 20:23

Musis to mit zapojeny do line a preplej prepinac na mixu na line

phono je vstup, kdyz mas gramce zapojeny primo do mixu, ze gramofon potrebuje gramofonovy predzesilovac, ten ti tam dela bordel, jinak kdyz zapojis do line treba mp3 prehravac, hraje to?
2*T 1210MK2,PIO707,MV Cross,Dell Vostro-MacOS

sandycka
Příspěvky: 4
Registrován: 26 lis 2011 17:39

Re: Serato SL2 a skreslený zvuk

Příspěvek od sandycka » 26 lis 2011 20:30

honcka píše:Musis to mit zapojeny do line a preplej prepinac na mixu na line

phono je vstup, kdyz mas gramce zapojeny primo do mixu, ze gramofon potrebuje gramofonovy predzesilovac, ten ti tam dela bordel, jinak kdyz zapojis do line treba mp3 prehravac, hraje to?

ok, skúsim, a potom dám vedieť .... zatiaľ díky :)

sandycka
Příspěvky: 4
Registrován: 26 lis 2011 17:39

Re: Serato SL2 a skreslený zvuk

Příspěvek od sandycka » 26 lis 2011 21:19

Kamoš, díky .... všetko je už OK! Problém bol v zapojení, neuveriteľné :D
Díky ešte raz :)

Odpovědět