Reloop Mixage Interface Edition MK2

Diskuze o DVS produktech a DJ MIDI kontrolerech.
Odpovědět
o.lisak
Příspěvky: 2
Registrován: 20 črc 2014 12:41

Reloop Mixage Interface Edition MK2

Příspěvek od o.lisak » 20 črc 2014 12:58

Máte někdo zkušenost s tím to kontrolerem Reloop Mixage Interface Edition MK2? Mám problém se sluchátky, které vůbec nefungují a návod který je přiložený, je také dost pochybný a část věcí které tam jsou popsány tak nefungují tak jak mají. A přoložený ovladač ASIO nemůže najít DeviceNevíte zde se tento kontroler dá připojit přes Virtual dj? A USB UPGRADE DATA APPLICATION nemohu dokončit, protože na přiloženém CD není souor s firmwarem? Díky za rady

PartyDj Tomi
Příspěvky: 45
Registrován: 24 led 2013 23:58

Re: Reloop Mixage Interface Edition MK2

Příspěvek od PartyDj Tomi » 20 črc 2014 23:49

Ahoj,
no s tímto controlerem přímo zkušenost nemám, ale na nějakou instalačku ASIO od výrobce bych moc nespoléhal. Budu předpokládat, že jsi obdržel Controler + Virtual Dj LE + nějaký ASIO ovladač. Tak 1. nainstaluješ Virtual Dj LE, pokud je nainstalován, tak si 2. najedeš na stránky výrobce a nainstaluješ si aktuální ovladač ASIO a potom za 3. připojíš Controler.
Je nutno dodat, že máš asi LE verzi a v té jsou určité funkce sofware ořezány a proto ti určité věci nefungují! Pokud by jsi chtěl plnou funkčnost a podporu, tak si musíš koupit Virtual Dj Pro - Full.
Pioneer DDJ SX, Pioneer DDJ SR, Denon DN-MC 6000, Pioneer DDJ-SP1, 4x RCF ART 315A, dB Technologies 2x SUB 15 D 2x OPERA 915 DX

o.lisak
Příspěvky: 2
Registrován: 20 črc 2014 12:41

Re: Reloop Mixage Interface Edition MK2

Příspěvek od o.lisak » 21 črc 2014 18:55

Ke kontroleru byl Traktor LE. S Virtual Dj pro to vůbec nekominikuje.

PartyDj Tomi
Příspěvky: 45
Registrován: 24 led 2013 23:58

Re: Reloop Mixage Interface Edition MK2

Příspěvek od PartyDj Tomi » 22 črc 2014 23:44

To je dost zvláštní. Patrně budeš mít něco špatně nastaveno, jinak si to neumím vysvětlit.
A zkoušel jsi to s Vitual DJ 8, když máš 7-čku PRO, tak upgrade na 8-čku Infinity je zdarma. Ve Virtual dj 8 je podpora snad pro všechny controlery.
Nebo popiš co to dělá či nedělá podrobněji.
Pioneer DDJ SX, Pioneer DDJ SR, Denon DN-MC 6000, Pioneer DDJ-SP1, 4x RCF ART 315A, dB Technologies 2x SUB 15 D 2x OPERA 915 DX

krtekk
Příspěvky: 2
Registrován: 09 srp 2014 15:27

Re: Reloop Mixage Interface Edition MK2

Příspěvek od krtekk » 09 srp 2014 15:48

Zdravím, včera mi přišel v prvním postu zmíněnej kontroler a po X hodinách nastavování se stále potýkám s podobnym problémem.. Pokusím se svojí situaci co nejlíp popsat a budu neskutečně zavázanej komukoliv, kdo mi ji pomůže rozřešit protože jsem už fakt zoufalej.. :(
Ke kontroleru jsem dostal CD s LE verzí Traktoru a ASIO ovladači k samotnýmu kontroleru. Obojí jsem snad úspěšně nainstaloval i s mappingem do Traktoru. Ovládací prvky na kontroleru jsou funkční, nicméně mi nehraje ani master ani monitor.. Zkouším tedy různé varianty v nastavení a zjistím, že funkčně se jeví pouze nativní Realted High Definition Audio (WASAPI (shared mode)). Ze stráněk výrobce tedy stahuji aktualizaci ovladačů verze 1.15, po které se mi zpřístupní možnost Reloop ASIO (ASIO), která však nehraje úplně stejně jako předchozí Mixage Interface Edition (ASIO).
Rozhodl jsem se tedy stáhnout nezávislou nejnovější verzi ASIO ovladačů - ASIO4ALL v2 (ASIO). S touto možností sice master hraje, mám ale problém s konfigurací monitoru. V záložce Output Routing mám snad nastaveno vše správně - Monitor 3&4, Master 1&2. V Controller Manager jsem smazal vše krom nahozeného Mixage IE Traktor LE.
Na stránkách výrobce jsem se dočetl, že si výrobek příliš nerozumí s AMD procesory který bohužel mám (FX-6100 - sixcore) - vyzkoušel jsem tedy stejný postup i na duocore Intelu o taktu 3.3GhZ ale výstup pro odposlech se mi v Traktor stejně nakonfigurovat nepodařilo.. Zkoušel jsem tedy i aktualizaci firmwaru (ke stažení též na stránkách výrobce), se kterou jsem ovšem neuspěl (instalátor vůebc nenachází připojený kontroler). Překvapilo mě, když jsem po několika hodinách zoufalství včera poprvé vyzkoušel Virtual DJ 8, na kterém okamžitě vše fungovalo jak má, po drobném zásahu v nastavení dokonce i odposlech!! I přesto bych však preferoval spíše funkční Traktor, už jen kvůli ceně VDJ Infinity verze..
No, snad jsem vše v rámci možností srozumitelně popsal.. Za včerejšek jsem zkusil snad už téměř vše, včetne přeinstalace ovladačů mé integrované zvukovky.. V další postu, popř. sem pak dodám ještě screeny z nastavení Traktoru pro úplnou názornost.. Budu nesmírně vděčnej komukoliv, kdo by mi jakkoliv pomohl. :( :oops:

krtekk
Příspěvky: 2
Registrován: 09 srp 2014 15:27

Re: Reloop Mixage Interface Edition MK2

Příspěvek od krtekk » 10 srp 2014 00:40

Tak jsem se pred chvili postoupnou preinstalaci vsech pritomnych ovladacu dopracoval k funkcnimu odposlechu, hura!)) tak uz mam jen posledni otazku, asi trochu mimo misu..VDJ nabizel moznost vypnuti ekvalizeru v odposlechu (sluchatkach), kterou bych v Traktoru uvital taky ale nemuzu se ji dohledat - je tedy nejaka moznost jak toho docilit, nebo si budu muset zvyknout?:)

blacks
Příspěvky: 2
Registrován: 17 říj 2014 10:25

Re: Reloop Mixage Interface Edition MK2

Příspěvek od blacks » 17 říj 2014 10:32

Zdravim pratele

Potreboval bych take poradit,

mixage s traktorem pro 2.6
vse jsem tak nejak rozchodil , ale nemohu zaboha prijit na to
proc pri crossfaderu uplne doleva zapne deck A, pokud ho nedam do krajni polohy vlevo tak funguje normalne, jen ten konec
nekde jsem neco spatne namapoval a ted to nemohu dat dohromady

ktery radek v mapovani mam hledat ?

blacks
Příspěvky: 2
Registrován: 17 říj 2014 10:25

Re: Reloop Mixage Interface Edition MK2

Příspěvek od blacks » 17 říj 2014 12:35

a chybka,

nezapne ale vypne hrajici deck A

Odpovědět