Reloop digital jockey 3 ME
Reloop digital jockey 3 ME
zdravím mám jockeye 3 ME a mám tento problém. při instalaci audio driver to po mě chce připojit jockeye ale hned po připojení to chce připojit znovu (sowtvare ovladače nebyl správně nainstalován) vím že chyba bude v mém pc protože na jiném to šlape jak má. kvuli tomu sem formátoval disk ale stejně to nepomohlo. máte s tímto problémem zkušenost? popřípadě jak to dát do kupy? díky za rady
Re: Reloop digital jockey 3 ME
Zkus jiné USB na pc, nebo stáhnout ty drivery přímo ze stránek Reloop, pokud je instaluješ z CD. Jak nic nepomůže tak bych zkusil čistou instalaci win.
jo mám 4 usb porty a v každym to je stejny i ze staženejch ovladačů to je frt to samé . minulej tyden sem měnil hardisk a od ty doby to nejde tak je třeba možný že to je díky tomu?
A když tu hlášku o nesprávné instalaci budeš ignorovat tak to nejede.? Něco podobného mi udělala zvukovka po reinstalaci oken, nějak jsem to neřešil a zvukovka jede bez problémů. Myslím že to hardiskem nebude, spíš to bude nějaká chyba windowsu.
no tak to mi potom traktor jockeye vidí ale vubec nefunguje. melo by být output monitor 1,2 a output master 3,4 ale mám tam jen 1,2 přijde mi to jako by toho byla nainstalovaná jen pulka.mám win 7 home premium 64 bit a nikdy sem stim problém neměl.
a na flesky mi fungujou všechny 4 usb
Tak reinstal systému..
tak vyzkouším
NO tak ani opětovná instalace windovs mi nepomohla furt to samé nicméně našel jsem tohle
Systému Windows se nepodařilo ověřit digitální podpis ovladačů vyžadovaných pro toto zařízení. Při předchozí změně hardwaru nebo softwaru mohl být nainstalován soubor, který je nesprávně podepsán, je poškozený nebo se může jednat o škodlivý software z neznámého zdroje. (Kód 52)
Systému Windows se nepodařilo ověřit digitální podpis ovladačů vyžadovaných pro toto zařízení. Při předchozí změně hardwaru nebo softwaru mohl být nainstalován soubor, který je nesprávně podepsán, je poškozený nebo se může jednat o škodlivý software z neznámého zdroje. (Kód 52)
a našel sem tohle jen nevím jak to vypnout. aspoň že už vím čím to je
Kód 52
Systém Windows nemůže ověřit digitální podpis pro požadované ovladače tohoto zařízení. Při nedávné změně hardwaru nebo softwaru mohou být nainstalovány do souboru, který je nesprávně podepsán nebo je poškozen, nebo který může být škodlivý software z neznámého zdroje. (Kód 52)
Příčina : Ovladač může, bez znaménka nebo poškozen.Doporučené rozlišení Pokud Průvodce řešením potíží problém nevyřeší, zkuste jednu z následujících akcí: Pokud je jednotka CD nebo DVD, spustit Řešení problémů s jednotkami CD nebo DVD, které nelze číst nebo zapisovat média Poradce při potížích.Přejděte na web výrobce zařízení a pak stáhněte a nainstalujte nejnovější ovladač pro zařízení.
Kód 52
Systém Windows nemůže ověřit digitální podpis pro požadované ovladače tohoto zařízení. Při nedávné změně hardwaru nebo softwaru mohou být nainstalovány do souboru, který je nesprávně podepsán nebo je poškozen, nebo který může být škodlivý software z neznámého zdroje. (Kód 52)
Příčina : Ovladač může, bez znaménka nebo poškozen.Doporučené rozlišení Pokud Průvodce řešením potíží problém nevyřeší, zkuste jednu z následujících akcí: Pokud je jednotka CD nebo DVD, spustit Řešení problémů s jednotkami CD nebo DVD, které nelze číst nebo zapisovat média Poradce při potížích.Přejděte na web výrobce zařízení a pak stáhněte a nainstalujte nejnovější ovladač pro zařízení.
Fakt instaluješ ovladač přimo ze stránek Reloop.?
edit: to ověřování digitálních podpisů se dá vypnout přes comander.
edit: to ověřování digitálních podpisů se dá vypnout přes comander.
jo jo tam sem si stáhl driver ale je to uplně stejná verze co mám . zkoušel sem oba a ani jeden nejde .
no a to nevím právě jak se dělá na netu sem našel návod pouze pro vistu
no a to nevím právě jak se dělá na netu sem našel návod pouze pro vistu
tak nakonec sem zjistil že mi to nějaky ovladač blokuje. tak proběhl reinstal a jockey ssem instaloval uplně jako první a vše šlape jak má huráááá
dobry den chci se zeptat zda Reloop digital jockey 3 ME funguje i s Vdj neumim moc anglicky a prekladace jsou naprd.