reloop digital jockey 2-podsvícení

Diskuze o DVS produktech a DJ MIDI kontrolerech.
Odpovědět
maty02
Příspěvky: 8
Registrován: 13 led 2010 14:23

reloop digital jockey 2-podsvícení

Příspěvek od maty02 » 08 kvě 2010 16:19

Zdravim.Ja by som sa chcel opytat ci sa da nastavit niekde podsvietenie tlacitok.Pri zapnuti sa rozsvietia iba Ledky load A-B a ledka pri pith.Myslim ze by bolo kus lepsie keby svietili vsetky jednak ked sa hra vecer.Dakujem za rady

momosk
Příspěvky: 121
Registrován: 21 čer 2009 16:37

Re: reloop digital jockey 2-podsvícení

Příspěvek od momosk » 08 kvě 2010 19:19

pomocou mapovania... ak ti nikto nepomôže, tak v pondelok ti pomôžem viac :)
HP 550, Digital Jockey 2
soundcloud.com/momo-sk
facebook.com/djmomosk

maty02
Příspěvky: 8
Registrován: 13 led 2010 14:23

Re: reloop digital jockey 2-podsvícení

Příspěvek od maty02 » 08 kvě 2010 21:06

Dakujem zatial :wink2:

maty02
Příspěvky: 8
Registrován: 13 led 2010 14:23

Re: reloop digital jockey 2-podsvícení

Příspěvek od maty02 » 11 kvě 2010 16:30

Tak co ludkovia.Pomozete my s nastavenim midi-range ake tam maju byt hodnoty aby tlacitka boli podsvietene

Azu
Příspěvky: 2168
Registrován: 29 bře 2007 00:58

Re: reloop digital jockey 2-podsvícení

Příspěvek od Azu » 11 kvě 2010 19:36

To by si musel taky nejdřív napsat pro jaký program, V Traktoru to funguje celkem v pohodě.
http://blog.digitaldj.cz - Novinky ze světa DJ techniky

maty02
Příspěvky: 8
Registrován: 13 led 2010 14:23

Re: reloop digital jockey 2-podsvícení

Příspěvek od maty02 » 12 kvě 2010 03:43

takze to nastavenie patri pre traktor pro.poradte my prosim stim nastavenim dakujem

maty02
Příspěvky: 8
Registrován: 13 led 2010 14:23

Traktor pro+Reloop dj 2-podsvícení tlačítek

Příspěvek od maty02 » 12 kvě 2010 22:22

(PŘESUNUTO ! ! ! - dj-johny4)



Ahoj.Používam Traktor pro a knemu reloop dj 2.Vedel by niekto poradit ako nastavit tlačítka aby boli podsvietene?Dakujem

Azu
Příspěvky: 2168
Registrován: 29 bře 2007 00:58

Re: Traktor pro+Reloop dj 2-podsvícení tlačítek

Příspěvek od Azu » 13 kvě 2010 00:31

Myslíš že je nutné na to zakládat nové téma jen proto že ti na tento dotaz v minulém nikdo neodpověděl? Odpověď na stejný dotaz tady je napsána mimochodem již několikrát. Při mapování zvolíš jen Add Out a požadovanou akci.
Ostatně pořád nechápu co tam s tím chceš řešit když použiješ to nastavení co je tam přímo v traktoru tak to normální svítí.
http://blog.digitaldj.cz - Novinky ze světa DJ techniky

Odpovědět