Zdravím,
konečně jsem si koupil novou zvukovku, ale když ji zapojím, tak mi ve zvuku, který jde přes primární zvukovku, něco praská, zrčí. Používám VDJ a mám Citronic 3 decks USB. Nevíte někdo jak to odstranit? Díky.
Problém se zvukem
Re: Problém se zvukem
Tak tohle mi taky dělá koupil jsem si creative externí zvuknu a praská mi to.Nepomohlo nic ani jiné ovladače.Pak jsem si myslel když jsem koupil Lexicon Alpha že to bude ok a taky nic.Tak jsem používal obě externí karty a pohoda
Prostě se ta interní karta v notebooku nesnese s jinou kartou.A to samé bude asi i u tebe
Prostě se ta interní karta v notebooku nesnese s jinou kartou.A to samé bude asi i u tebe
Re: Problém se zvukem
zkus naistalovat ASIO ovladače, pak když ti poběží VDJ, v oznamovací oblasti (tam kam kde máš takovou tu malou ikonku od ICQ, skype atp.), objeví ikonka od asio panelu (čtvereček a v něm znak play), tak to otevři, klikni na ten "francouzskej klíč/hasák" (přeložil to slovník, nevim jak to vysvětlit v čj ) a pak vedle jména integrovaný zvukovky máš taky indikátor, zapnuto/vypnuto, tak jí vypni a nech zapnutou jenom tu ext.
možná to bude fungovat i bez toho, njoy
možná to bude fungovat i bez toho, njoy