problem s Rane serato SL1

Diskuze o DVS produktech a DJ MIDI kontrolerech.
Odpovědět
Uživatelský avatar
Lejzy
Příspěvky: 43
Registrován: 25 zář 2012 17:17

problem s Rane serato SL1

Příspěvek od Lejzy » 06 říj 2012 22:41

zdravim, nedávno sem koupil rane serato scratch live ke gramofonum a po zapojení sem zjistil že sice vše šlape jak má ale kvalita zvuku je hodně špatná. Kdybych to měl k něčemu přirovnat tak bych řekl že je to moc přebasovaný. Mužete mi někdo prosím poradit?
2x Technics SL-1210MK2, Vestax PMC-06 Pro A, Rane Serato Scratch Live SL1, Technics RP-DJ1200.

piatro
Příspěvky: 490
Registrován: 27 dub 2011 14:34

Re: problem s Rane serato SL1

Příspěvek od piatro » 07 říj 2012 00:04

a nezapojil si náhodou výstup zo serata (line) do phono?
A&H Xone:92, Technics sl 1200 mkII, Rane SL1, Sennheiser hd 25 mkI, MBP Late 2012 i7

Uživatelský avatar
Lejzy
Příspěvky: 43
Registrován: 25 zář 2012 17:17

Re: problem s Rane serato SL1

Příspěvek od Lejzy » 07 říj 2012 02:40

zapojeno by to mělo bejt snad dobře, protože když to zapojim jinak tak to nehraje a nebo to píská. Můžu sem dát video nebo fotky kdyby to pomohlo.
2x Technics SL-1210MK2, Vestax PMC-06 Pro A, Rane Serato Scratch Live SL1, Technics RP-DJ1200.

piatro
Příspěvky: 490
Registrován: 27 dub 2011 14:34

Re: problem s Rane serato SL1

Příspěvek od piatro » 07 říj 2012 02:43

video by možno trocha pomohlo. ešte som sa s prebasovaným zvukom nestretol nikdy,ale snáď to vyriešime. :)
A&H Xone:92, Technics sl 1200 mkII, Rane SL1, Sennheiser hd 25 mkI, MBP Late 2012 i7

Uživatelský avatar
Lejzy
Příspěvky: 43
Registrován: 25 zář 2012 17:17

Re: problem s Rane serato SL1

Příspěvek od Lejzy » 07 říj 2012 02:54

wow, tedka sem to zkusil a měl si pravdu mel sem to v phono. Moc díky už to funguje jak má.
2x Technics SL-1210MK2, Vestax PMC-06 Pro A, Rane Serato Scratch Live SL1, Technics RP-DJ1200.

Uživatelský avatar
Lejzy
Příspěvky: 43
Registrován: 25 zář 2012 17:17

Re: problem s Rane serato SL1

Příspěvek od Lejzy » 07 říj 2012 02:57

ja sem právě myslel že to ma bejt v tom phono jako klasicky. No tak sem zase o něco chytřejší, díky moc.
2x Technics SL-1210MK2, Vestax PMC-06 Pro A, Rane Serato Scratch Live SL1, Technics RP-DJ1200.

honcka
Příspěvky: 1912
Registrován: 09 dub 2009 14:11

Re: problem s Rane serato SL1

Příspěvek od honcka » 08 říj 2012 09:32

nene, do phono vstupu patri akorat hole gramofony, protoze obsahuji gramofonovy predzesilovac
2*T 1210MK2,PIO707,MV Cross,Dell Vostro-MacOS

knedlozeloskero
Příspěvky: 49
Registrován: 30 kvě 2012 12:20

Re: problem s Rane serato SL1

Příspěvek od knedlozeloskero » 11 říj 2012 10:19

Měl jsem steny problem.. musis to zapojit do line:)

Odpovědět