Žádám o pomoc, už jsem z toho zoufalý. Pořídil jsem si Reloop digital jockey s integrovanou zvukovkou. Šlape skvěle, až na jeden "drobný" detail: nefunguje mi odposlech do sluchátek, při tom jsem nastavil jednotlivé kanály (snad) dobře;) místo toho slyším odposlech v normálních reprácích. Prostě tlačítko Cue vpustí zvolený playing deck místo do sluchátek do repráků, ve sluchátkách slyším jenom tichý šum.
Jinak mixuju v Reloop Attack. V nastavení mám v záložce "asio device setting" nastaveno pro 4-kanálový rozhraní pro mixed output (repráky) "OUT 0" a "OUT 1", pro sluchátka "OUT 2" a "OUT 3". V záložce zvukovky "Directsound setting" mám nastaveno pro 4-kanálový rozhraní pod channel setting >> mixed output: "channel 1&2" a pro sluchátka "channel 5&6". Nic jiného dle návodu není třeba nastavovat. Ještě teda výběr výstupního zařízení, tam je nastavena zvukovka Reloop Directsound card.
Podotýkám, s djingem teprv začínám;). Ptal jsem se aji na club-music.cz (kde jsem to zakoupil), ale ještě nemají praktické informace pro tuhle konzoli.
Thanks a lot
Filip