Problém s odposlechem u Reloop Digital jockey

Diskuze o DVS produktech a DJ MIDI kontrolerech.
Odpovědět
Felipe
Příspěvky: 8
Registrován: 06 led 2008 01:08

Problém s odposlechem u Reloop Digital jockey

Příspěvek od Felipe » 20 zář 2008 01:17

Zdravím všechny digitální dje 8)
Žádám o pomoc, už jsem z toho zoufalý. Pořídil jsem si Reloop digital jockey s integrovanou zvukovkou. Šlape skvěle, až na jeden "drobný" detail: nefunguje mi odposlech do sluchátek, při tom jsem nastavil jednotlivé kanály (snad) dobře;) místo toho slyším odposlech v normálních reprácích. Prostě tlačítko Cue vpustí zvolený playing deck místo do sluchátek do repráků, ve sluchátkách slyším jenom tichý šum.
Jinak mixuju v Reloop Attack. V nastavení mám v záložce "asio device setting" nastaveno pro 4-kanálový rozhraní pro mixed output (repráky) "OUT 0" a "OUT 1", pro sluchátka "OUT 2" a "OUT 3". V záložce zvukovky "Directsound setting" mám nastaveno pro 4-kanálový rozhraní pod channel setting >> mixed output: "channel 1&2" a pro sluchátka "channel 5&6". Nic jiného dle návodu není třeba nastavovat. Ještě teda výběr výstupního zařízení, tam je nastavena zvukovka Reloop Directsound card.
Podotýkám, s djingem teprv začínám;). Ptal jsem se aji na club-music.cz (kde jsem to zakoupil), ale ještě nemají praktické informace pro tuhle konzoli.
Thanks a lot
Filip
Electronist!

Felipe
Příspěvky: 8
Registrován: 06 led 2008 01:08

Re: Problém s odposlechem u Reloop Digital jockey

Příspěvek od Felipe » 20 zář 2008 01:22

Podotýkám, že sluchátka strkám fakt do výstupu pro sluchátka, ne pro mikrofon. Aby se toho někdo nechytl :P .
Electronist!

dj-johny4
Příspěvky: 309
Registrován: 28 lis 2007 11:39

Re: Problém s odposlechem u Reloop Digital jockey

Příspěvek od dj-johny4 » 20 zář 2008 07:46

:shock: třeba sem to jen špatně pochopil.. ale to cos tam psal za nastavování se přece nemusí vubec dělat, jen nastavíš reloop jako zvukovku a pak se o všecko stará ta konzole, nemusíš nic dalšího nastavovat.. sluchadla normalně píchni do konzole jako monitoring ...

Azu
Příspěvky: 2168
Registrován: 29 bře 2007 00:58

Re: Problém s odposlechem u Reloop Digital jockey

Příspěvek od Azu » 20 zář 2008 11:25

Já teda nevim, ale řek bych že na sluchátka by měl být output channel 3+4.
Dělá ti to že to nejde ve všech programech nebo jen v některém. Zkus ten Traktor co k tomu je, ten Attack není zrovna moc vychytanej, ale pracujou na aktualizaci. On je to původně totiž nějaký už dost let starý klon programu MixVibes, který má své mouchy.
http://blog.digitaldj.cz - Novinky ze světa DJ techniky

Felipe
Příspěvky: 8
Registrován: 06 led 2008 01:08

Re: Problém s odposlechem u Reloop Digital jockey

Příspěvek od Felipe » 20 zář 2008 21:39

Azu>> fíha mixák jsem koupil u vás... jj ale v tom návodu je jasně vidět, že tam má být kanál 5+6. Asi to tak není, jenže asi platí ten fakt, že jak se to jednou nastaví, tak s tím nejde hnout. Jedině to celé zase přeinstalovat.
Pak se mrknu aji na ten Traktor, jak to s tím bude šlapat.
Jinak díky za rady 8)
Electronist!

Felipe
Příspěvky: 8
Registrován: 06 led 2008 01:08

Re: Problém s odposlechem u Reloop Digital jockey

Příspěvek od Felipe » 22 zář 2008 16:07

S Traktorem to funguje výborně, příposlech do sluchátek běží bezvadně. Akorát nechápu, co s tím má Attack za problém, protože nastavení je úplně stejné i v Traktoru... Škoda, Attack efekty byly vcelku dobrý :roll:
Electronist!

Azu
Příspěvky: 2168
Registrován: 29 bře 2007 00:58

Re: Problém s odposlechem u Reloop Digital jockey

Příspěvek od Azu » 22 zář 2008 23:17

Zkus ještě nastavit v programu používání režimu DirectSound místo ASIO.
http://blog.digitaldj.cz - Novinky ze světa DJ techniky

Felipe
Příspěvky: 8
Registrován: 06 led 2008 01:08

Re: Problém s odposlechem u Reloop Digital jockey

Příspěvek od Felipe » 23 zář 2008 13:09

Azu píše:Zkus ještě nastavit v programu používání režimu DirectSound místo ASIO.
Přemýšlím, jestli mají být nastaveny možnosti jak pro zvukovku, tak asio ovladače. Zkoušel jsem přeinstalovat Attack, nastavit pak jen ten Directsound a stejně příposlech nefunguje... Jedině ještě odinstalovat i ty asio ovladače...??
Nerad bych ten mixák kvůli softwaru reklamoval :?
Electronist!

Odpovědět