Čau, potřebuju poradit. Pořídil sem si konzoli BCD 2000 a po reinstalaci Windows nemůžu za žádnou cenu nainstalovat ovladače. Postupoval sem přesně podle manuálu a při instalaci druhýho ovladače (BCD2000WDM) mi hodil windows hlášku --Ovladač zařízení pro tento hardware nelze zavést.Ovladač je pravděpodobně poškozený nebo zcela chybí(Kód 39)-- ...
Zkoušel jsem verzi 1.0.0.6. která byla součástí konzole i verzi 1.1.1.0. kterou sem stáhnul z jejich webu....tak nevim.
Problém s BCD 2000
Tak sem dal na tvoji radu... a nepomohlo to. Ale už sem to vyřešil,tu chybu mi to psalo nejspíš proto že sem předtim nenainstaloval ovladač na zvukovku co mam v kompu. Takže pohoda... Ale mam ted trochu jinej problem. Potřeboval bych poradit co s tim když mam v B-DJ nastavenou odezvu 25 ms a stejně mi to dělá ve zvuku sem tam nakej bo*del. Mam Athlon 64 3400+, giga pameti tak se docela divim že mi to nestíhá. A když si chci ve Winampu pustit nějakou mp3ku tak mi hraje někdy 5, někdy 30 vteřin a pak přestane hrát. Zkoušel jsem 3 pluginy co sem našel v něm a s každým to bylo to samý... Nevíte někdo co si mám kde postahovat nebo nastavit aby mi to fungovalo normálně? Dík
-
Je to presne jak rikas. Uz jsem z toho byl uplne zoufalej. 5x jsem preinstalovaval ruzne wokna. Prisel jsem na to az logickou dedukci proc to predtim u me a na jinych pc fungovalo. Co meli jine nez ja ted? Naistalovanou nejakou ZVUKOVKU! Kdzy jsem mel integrovanou zvukovku v biosu vypnutou nenainstalovane drivery k ni, tak drivery pro bcd proste nesli naistalovat. V praxi se mi pak osvedcil nasledujici postup.FUCKtheREALITY píše:Tak sem dal na tvoji radu... a nepomohlo to. Ale už sem to vyřešil,tu chybu mi to psalo nejspíš proto že sem předtim nenainstaloval ovladač na zvukovku co mam v kompu. Takže pohoda...
1. (integrovanou) zvukovku povolit v biosu
2. naistalovat pro ni drivery
3. naistalovat BCD drivery
4. zakazat ji v device manager/ sounds etc.
5. po restartu ji vypnout i v biosu
6. a uz jen hrat