Pioneer ddj ergo k
Pioneer ddj ergo k
ahoj, mám potíže s nastavením pioneer ddj ergo k. Nejde mi například mikrofon, nastavení hot cue a nebo sampler. Věděl by někdo co s tím? dik T.
Re: Pioneer ddj ergo k
to není věcí kontroléru, ale používaného programu a toho jak to máš v něm nastavené
http://blog.digitaldj.cz - Novinky ze světa DJ techniky
Mě právě že nejde nastavit správně ten traktor. Jsem v tom ztracený. Nedostal jsem k tomu vůbec návod. Ergo jsem nastavil dle základních informací od výrobce a nic. Tyto tří věci jak jsem zmiňoval v předchozí zprávě, naprosto nereaguji. Prosím o radu. Díky T.
verze traktoru? kupovaný ? crack (pokud ano tak nemá smysl nic řešit) ? "nefunguje" je široký pojem... nejde nastavit rovněž...
promiň možná za hrubost a upřímnost, ale z tohoto popisu problému nejde poradit nic než "hledej a vyřeš" ... nevím s čím radit ani jak ti to nefunguje apod.
Popiš pořádně co a jak nefunguje a pak to teprve má smysl řešit a radit ti, jinak takhle přes forum věc "nejde to a poraďte" bez detailního popisu nevyřešíme jedním příspěvkem
promiň možná za hrubost a upřímnost, ale z tohoto popisu problému nejde poradit nic než "hledej a vyřeš" ... nevím s čím radit ani jak ti to nefunguje apod.
Popiš pořádně co a jak nefunguje a pak to teprve má smysl řešit a radit ti, jinak takhle přes forum věc "nejde to a poraďte" bez detailního popisu nevyřešíme jedním příspěvkem
verze: traktor le 2, mám ho originál CD dodávané k pioneer ddj ergo k. Co se týká toho microphonu, když jdu do nastavení pro audio- input routing, tak mi to nabídne nastavit microphone na input deck A nebo B nebo aux. nevím proč je tam tento výběr a není tam pouze nastavení na microphone, když kontroler má samostatný vstup na microphone- klasický velký jack, když microphone připojím nic se neděje. Fakt si nevím rady, nemám s tím zkušenosti předtím jsem měl klas. playery. Moc díky
-
Tommy
konzola Ergo je primárne určená k softu Virtual DJ a Serato Intro... prečo nepoužiješ jeden z tých to software, ktoré priamo - natívne podpoorujú túto konzolu. Traktor Pro 2 nepodporuje natívne - priamo Konzolu Ergo, čiže po inštalácií driverov k Ergu a Traktor 2 LE čo si k tomu dostal na CD je potrebné importovať v setupe Traktora do sekce "controler manager" mapovací "TSI" súbor k Ergu, ktorý je volne stiahnutelný buď na stránke Pionnerdj.com alebo hľadaj na linky na tento mapovací súbor napríklad na PionnerDj fore...
http://pioneerdj.com/english/products/c ... -k.html#p3
Ale aj tak Ti pravdepodobne všetky funkcie na LE verzii Traktora nepôjdu... Podľa mojich skúseností, tak v Traktor 2 LE nie sú aktívne funkcie Hot Cue a ešte niektoré ďalšie...
Každopádne mikrofon by nemal mať so softom nič spoločné a v konzole by mal byť integrovaný samostatný predzosilovací mikrofonny obvod...
konzola Ergo je primárne určená k softu Virtual DJ a Serato Intro... prečo nepoužiješ jeden z tých to software, ktoré priamo - natívne podpoorujú túto konzolu. Traktor Pro 2 nepodporuje natívne - priamo Konzolu Ergo, čiže po inštalácií driverov k Ergu a Traktor 2 LE čo si k tomu dostal na CD je potrebné importovať v setupe Traktora do sekce "controler manager" mapovací "TSI" súbor k Ergu, ktorý je volne stiahnutelný buď na stránke Pionnerdj.com alebo hľadaj na linky na tento mapovací súbor napríklad na PionnerDj fore...
http://pioneerdj.com/english/products/c ... -k.html#p3
Ale aj tak Ti pravdepodobne všetky funkcie na LE verzii Traktora nepôjdu... Podľa mojich skúseností, tak v Traktor 2 LE nie sú aktívne funkcie Hot Cue a ešte niektoré ďalšie...
Každopádne mikrofon by nemal mať so softom nič spoločné a v konzole by mal byť integrovaný samostatný predzosilovací mikrofonny obvod...