Odposlech na virtual dj
Odposlech na virtual dj
Dobrý den
Bylo to tu již mnohokrat ale jaksi mi žadná rada co jsem na netu našel nebyla nápomocná.Mám controler numark omni control a nějak mi nejede odposlech na VDJ.Zvukovou kartou to neni vzhledem k tomu že dříve mi to v pořadku jelo.V přiloze přidávám obrazek konfigurace ,ktere jsem našel na netu,nereaguje ani repro ani sluchatka
Bylo to tu již mnohokrat ale jaksi mi žadná rada co jsem na netu našel nebyla nápomocná.Mám controler numark omni control a nějak mi nejede odposlech na VDJ.Zvukovou kartou to neni vzhledem k tomu že dříve mi to v pořadku jelo.V přiloze přidávám obrazek konfigurace ,ktere jsem našel na netu,nereaguje ani repro ani sluchatka
- Přílohy
-
- zde přidávám obrazek konfigurace podle k
Re: Odposlech na virtual dj
1.Podívej se jestli si ve windows nenastavil 2 kanál zvuk.musí tam být minimálně 4 kanál out (front/rear)Hodně pomáhá ASIO4All utilita ta sama rozdělí zvukovku na kanály 1.2.3.4 až 8 a ne front L,front R atd.Nehraje to protože ale máš nejspíš stereo výstup pro directsound
DENON DN-x1600,2xPIONEER CDJ-2000,DENON DNHP1000,EDIROL V-800
Ted se dívám že ten numark má phone out na konzole přímo takže máš špatně setup!Musí tam být external mixer a ne jenom bedna a sluchátka!External mixer - output deck A - 1,2 output deck B - 3,4 channel...Předposlech ladíš přece na konzoli jako na mixu ne?
zkusil jsem dle vašeho navodu a nejdemi zvuk reprákách ani ve sluchátkách
- Přílohy
-
odposlech mi funguje pouze při tomto nastavení ale nejedou zas repraky 

- Přílohy
-
To je špatně viděl sem specifikaci té konzole.Ta konzole má interní zvukovku!!!Takže se nepropojuje jako analog michačka ale dáš ADVACEND CONTROL,Pak dáš postupně Deck A přidělíš kanál,Deck B.....Ty dva stereo chinche vzadu jsou výstupy takže to je na dva zesáky (BOTH,MASTER)Jde o to aby jsi použil extrní interface (audio) a ne internal - rozbít 8 kanál zvukovku na sterea....
na stránkách výrobce píšou že se přihlásí jako USB Audio 1, 2, 3 a 4.a má se nastavit monitor 3,4 a master out 1,2 (a má to bejt internal)Tady je schéma z taktoru
http://www.numark.com/images/product_do ... or_pro.pdf
http://www.numark.com/images/product_do ... or_pro.pdf
To je špatně viděl sem specifikaci té konzole.Ta konzole má interní zvukovku!!!Takže se nepropojuje jako analog michačka ale dáš ADVACEND CONTROL,Pak dáš postupně Deck A přidělíš kanál,Deck B.....Ty dva stereo chinche vzadu jsou výstupy takže to je na dva zesáky (BOTH,MASTER)Jde o to aby jsi použil extrní interface (audio) a ne internal - rozbít 8 kanál zvukovku na sterea....
pass4sure pass4sure
Testking scwcd certification braindumps Testking scwcd certification braindumps
Testking 70-648 braindumpss Testking 70-648 braindumpss
Testking ccnp certification braindumps Testking ccnp certification braindumps
Testking scwcd certification braindumps Testking scwcd certification braindumps
Testking 70-648 braindumpss Testking 70-648 braindumpss
Testking ccnp certification braindumps Testking ccnp certification braindumps